DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 adam gaymi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 @Reumer kesin satın almış eleman takımı mümkün değil tabiki bu ratinge gelmesi. oldumu şimdi ? Bu elemanın ilk kez forumlarda topic açtığını hatırlıyorum, 2500+ 2v2 takımımı satıcam 7000 golda diye. Ekim ayı başlarıydı. Harbiden de vardı o durumda bir takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 o zaman bilemem işte yazimdada belirttim ben bu forumdan ve bu videodan bakarak konuşuyorum.adamı tanımıyorum burdaki cogu kiside ole konustugu icin diorm "bunlara bakarak aldanmayn" diye ha diosanki adam eskidende boleydi o zaman bise diyemem tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 adam fena taşak geçmiş ne insanlar var su wow da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Yeni bir video daha yayınlamış eleman. Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Omagad : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 AYHAHAH yalnız harbiden tanıyormuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Dalgasını geçiyor ama adam hakikatten yetenekli, pvp de paladini çok çok iyi oynuyor, her zaman derim, pvp de iyi olan; pve dede iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Argue said: Dalgasını geçiyor ama adam hakikatten yetenekli, pvp de paladini çok çok iyi oynuyor, her zaman derim, pvp de iyi olan; pve dede iyidir. PvE de iyi olmakla ne alakası var bunun ? Yeteri kadar zaman ayıramazsan PvE için istediğin kadar iyi ol, süper reflekslerin olsun beş para etmez. Yeni content geldiğinde Haftanın 7 günü günde 7-8 saat ayıramıyorsan raidler için, PvE de "iyi değilsindir". Misal şuan için guildimdeki hemen herkes Sunwell ile gelecek olan 25 kişilik raid instance ta kullanılmak için inanılmaz miktarlarda consumable hazırladı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 One lan zdjfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 abi son videoyu friends only yapmış, daha izleyecektim ben onu 5-10 kere uhaudhsfuhdsf edit: başka link buldum http://www.youtube.com/watch?v=OrGABmN3awk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 said: o arkadaki gay tip nedir, lol. my boyfriend dio O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 oha efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 videonun son 4 dksında girdikleri triplerle yardılar resmen, hele arkada çalan titanic soundtrack bitirmiş! goodbye kısımları süper =D asdfhasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 bu arada doğru şeyler sölüyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Kızın açık adresini verir mi acaba istesem? :/ Bu arada önceki sayfadaki videoyu yeni gördüm, arkadaki sarışın elemana yazık ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 ahaha harikaymış :) abi bu gavur kızlarında da hiç gurur yok yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 if you are a noob, you are a noob and i dont give a shit. because i am pro. gdfyggufdhgfdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Yok abi en güzeli 3. ya da 4. videosunda "boyfriend"iyle ikisi brokoli yiyip iyice coşuolar owned,pwned die; klavyeyi dik tutup monitöre gidip geliolar falan :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Absolut said: Sam bu adamın kafasını kırar. ne diyorsun, reskill bile çeker... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 there are people say its all about fun... if i kill you in game and i own you. who is havin fun? you or me? ahaha adam doğru noktaya parmak basmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 http://www.movielol.org/ss.php Hepsi iyi oyuncular ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Üşenmedik gittik char açtık üstüne guildimizide kurup efsaneyle üç beş laf ettik. (deli miyiz neyiz) Ayrıca sitelerindeki videolarıda çok hoş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar