Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Dünyanın en iyi paladini olduğunu iddia eden arkadaşımız. Baya meşhurdu forumlarda falan. 5.videosunuda yayınlamış, ilgiyle izliyoruz kendisini. Athene En sağdaki video en eski olanı, ilkinden başlayarak izleyin daha komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Üzgünüm ama Leeroy gibi bir efsane var, onu hesaba katmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Yok bu herif su katılmamış gerizekalı, bir insanın egosu daha büyük olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Nedense genelde paladinlerde gözlemleniyor bu tip davranışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 cunku hic birsey ile bir sey yapmaya benziyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Bence ilk videoda arkadaki tip süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 o arkadaki gay tip nedir, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 o değil de elemanın armory profiline baktım, arena ratingleri harbi sağlam xD Athene Armory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 hakkaten soldaki tip nedir aga (:D abisi efsaneymiş haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 valla adamın kendine göre haklı sebepleri var yanlız. o arena puanları nedir ya. helal olsun en iyi paladin olsun bizim olsun diyoruz alkışlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 efsane paladin zalgradis dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ya yok yanlız videoyu tekrar izledim de bu adam cidden hani dalga geçmek için yapmış bunu yoksa kendini övmek için falan değil. tamam adam belli ki bi derecede iyi oyuncu fakat bu videonun amacı milletle feci bi şekilde dalga geçip insanlarında kendisi hakkında komik şeyler yazması ve ilgi manyağı yapmasıdır bence. düşünsenize insanlar sizin hakkınızda binlerce post yazıyor iyi veya kötü, siz bunları okuyarak bir şekilde insanların sizi takip ettiğini görüyorsunuz. forumda attention whore luk kavramı var bilirisniz iyi yada kötü sizi konusur insanlar. bu da böyle bişey. şaşırtıcı derecede komik ve çok salakça olmasına rağmen bu adamların amaçlaır belli ve helal diyorum güzel taktik.(tu)>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Bizimde var attentioun whore bir arkadaşımız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 lol bunu cidden izleyip de ciddiye alan insana acırım cidden. basbayağı geyik. ben de diyordum ne bu kadar konuşuyor insanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 AHHASHSDHASD tip-time with my bitch videosunda en sonda o buu deme sahnesinde soldaki adamın araya karışması kopardı beni dfjajsfsd Bi de bu adam ciddi diil sanırım. Yani bilmiyorum bu kadar megaloman bi adam olamaz bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 yalnız bir cevap gelmiş ben asıl ona acıdım : http://www.youtube.com/watch?v=V1d7QEJbsAs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 awake felan dururken ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 of çok iyiymiş bunu ciddiye alanlar var mı gerçekten ya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 lol ! bu adam eğer gerçekten bu hayatı böyle yaşayıp bu oyunu da böyle oynuyosa "yazık" eheh. ama tip süper, tam psiko ya eheheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Abi herif dalga geçmiş işte milletle. Leeroy gibi bişey yani ciddi değil hehe. Konuşması falan komik baya ama on dakka da izlenmiyor bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Abi Athene muhteşemdir ya. "O kadar hızlıyımdır ki, arena da takım arkadaşım poly olduğunun farkına varamadan dispell'lerim. Rakip oyuncu da Spell'im çalışmıyo diye ticket atar GM'e" "You're pro or a noob, that's life." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Trinket'ine baktım, arenada aglatır o AQ trinket'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Scale down yemeyen nadir pretbc itemlarından heralde. Ben de o açıdan takdir ettim elemanı. Priestime hiç alamamıştım onu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 En iyi paladin benim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar