Aegean Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Başlıkta dediğim gibi, sezonu açıyoruz amerikan futbolu sevdalıları olarak. Bu haftasonu(3-4 Kasım) oynanacak maçlar: A Grubu: -Anadolu Uni./Hacettepe Uni. -ODTÜ/Başkent Uni. B Grubu: -Selçuk Uni./Ankara Uni. -Bilkent Uni./Gazi Uni.(4 Kasım Pazar, saat 12.00de, Ankara Bilkent Merkez Kampüs Çim Sahada) C Grubu: -Koç Uni./Ege Uni. -İTU/Sakarya Uni. D Grubu: -Boğaziçi Uni./Galatasaray Uni. -DAÜ/Sabancı Uni. Federasyonumuz biraz yeni olduğu için kesin maç tarih ve saatleri yeni yeni ulaşıyor takımlara. Ondan ötürü kendi maçım dışındakileri bilemiyorum, kusura kalmayınız. İzlemek isteyenleri bekleriz. Bütün takımlara başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hani şu kayıt ücreti 2 milyar olan lig mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 "Korumalı" ne oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 o amerikan futbolu oynıyanların giydiği kıyafet rugby de öle bi koruma yok diye biliyorum o yuzden korumalı deniliyo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 rakamlar biraz daha uçuk ama bu o değil nackreint, senin bahsettiğin klüpler ligi. "korumalı" vala bende bilemiyorum federasyon öyle bi karar almış adını korumalı koymuş bende ondan ötürü yazdım, pazarlama adına bi hareket sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bende oynuyodum amerikan futbolu aslında oynadım denmez sabancıda bi antremana cıktım arkadaşlık ortamı gerçekten iyidi ama antremanlar haftaiçi aksam 8de sabancının kampüsünde olunca ev ahalisi izin vermedi pek=) 7tepede okuyorum normalde orda oyniyim dedim ama duymadığım şey kalmadı maçlara sopalarla bile gidiyolarmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bende bugün warriors daki ilk idmanıma çıktım. Tabii gg oldum yarısında. Ama güzeldi. Ölmezsem devam edicem sonuna kadar =) Pazar sabahı gazi-bilkent maçı var mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Amerikan futbolu denmeme nedeni büyük ihtimal "Amerikancısınız siz" mantığındaki insanlarla muhatab olmamak içindir. Mesela federasyon rugby'i inatla "ragbi" diye yazıyor. Türkçeleştirme kaygısında insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Olayın Üniversiteler bazında Federasyonlaşması ayrı bir güzellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 efenim biz ankara universitesi takimi olaraktan birazdan konyaya dogru yola cikiyoruz mac pazar gunu saat 12:00 Selcuk universitesi"nin tribunu falan olan sahasinda herkezleri bekleriz... Diger takimlarda oynayan herkeslerede basarilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 boğaziçi takımında bi arkadaş var iri, bi gün birini sakatlamış antremanda.. ciddi ciddi öldü zannetmiş, bi kemikleri kırılmış falan. aman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Yahu Bu Amerikan Futboluna Meraklıyım Acep Nerden Başlamak Lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Meraklı, hatta uğraşan başka patilerimiz mevcut =) Onlardan detaylı bilgi alabilirsin. Şehir ne idi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bz yildiz olarak universite ligine katilmadik mayista baslicak pro ligde carpisicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bu arada oynamakla ilgilenen arkadaslar hangi ildelerse soylerlerse ona gore yardimci olabilirz meslea istanbulda iseler yildiz stallions yane benim takimimla oynama sanslari oaliblir bu arada hayir bu 2 milyar olan lig deil bu bele solan okul ligi 6 milyar evet alti milyar olan lig profesyonel lig mayists baslicak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ha unutmadan 6 milyar takimin odeyecegi ucrettir oyuncuyu ilgilendirmez oyuncu cuzzi bir aylik aidat oder gerisini sponsorlar karsilar bu arada sheir efsanelerine inanmayin sopalarla felan maca gitmek yalandan ote bisi deil bi kere malzemeli bi adama sopayla vurmak salakliktir adam aziniza vurdu mu kaski yatarsiniz sopa ona islemez bile ikincisi yeditepe takimi ne kadar cirkin bi takim olsada sahada kufretmek disinda bi tersliklerini gormedik yane ole sopa felan yalan dirke ligden ihrac edilirsiniz spor hayatiniz biter yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Birinci hafta sonuclarinida yaziyimda tam olsun bare... A Grubu 1. Hafta 3 - 4 Kasım 2007 Anadolu Üni. 6 - 22 Hacettepe Üni. ODTÜ 0 - 22 Başkent Üni B Grubu 1. Hafta 3 - 4 Kasım 2007 Selçuk Üni. 14 - 34 Ankara Üni. Bilkent Üni. 26 - 36 Gazi Üni. Istanbul takimlari bi turlu organize olamadiklarindan bu hafta istanbulda mac yapilmadi bu haftada sadece bogazici yeditepe maci var oda bugun oynanicak. Isteyenler ucaksavara gidip izlesin sanirsam 1`de baslicakti hatta baslamis bilem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 @BonePART Patide Uğraşan Olarak Sen Olduğunu Biliyodumda Msnden Soru Veriyim Dedim Pek Tınlamayınca Üstelemedim İstedyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 abicim msnde her zaman basinda deilim sen burdan sor yada ozel mesaj at cevapliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Ben Bilkent Judges'ta 4 sene oynadim (1999-2003) Kurulusta vardim. Su an fazla zamanim yok ama Istanbul'da iddiali saglam takim varmi? Belki zaman ayirip oynayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Istanbul takimlarinda ligde en iyi durumdaki takim Bogazici. Ama ankara"nin yaninda biraz daha hafif bi lig... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 2.ci hafta maclari ankarada ve istanbulda oynanmaya devam ediyo... Istanbulda bu hafta 1 mac gene oynanamiyacak... Ankaradada bir mac bay gecildi... 17 Kasım 2007 Anadolu Üni. - Başkent Üni. 18 Kasım 2007 Hacettepe Üni. - ODTÜ 17 Kasım 2007 Bilkent Üni. - Selçuk Üni. 18 Kasım 2007 Ankara Üni. - Gazi Üni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Amerikan Futbolunda üniversitelerden hangisi sizce en iddialı ya da hangileri güçlü mü denir işte anladınız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Gazi ya da Hacettepe diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 salvation said: Amerikan Futbolunda üniversitelerden hangisi sizce en iddialı ya da hangileri güçlü mü denir işte anladınız siz. Hacettepe bilmemkac senedir bilmem kac mactir yenilmeden sampiyon... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar