Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 İlk başlarda bende gülüyordum fakat baya baya tanklayabiliyorlarmış. Heroicler ve Karazhan dışında kendi gözümle görmedim öyle elle tutulur birşey fakat bugün forumlarda gördüğüm bir post gerçekten şaşırttı beni. Amcam Illidan tanklamış MT olarak. http://forums.wow-europe.com Teckbot, Armory Linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yetemez bence sağlam vuran bosslara karşı.Avoidance düşük. Ama yani adamda öküz gibi gear var doğal olarak tanklar. Moonkinlerin bile boss tankladığı günler yaşıyoruz.Bizim feral druid moonkin olup yaptı bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Serbest çağırışım :P Hmm ilginçmiş ben de ilk defa görüyorum. Ama healera bakıyor ya biraz. İyiyse neden olmasın. Aluriel sizin guildda var mı prot pala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Sparkcaster said: yetemez bence sağlam vuran bosslara karşı.Avoidance düşük. Illidan saglam vurmuyor yani ? Bi de Avoivance yetmez demişsin de Paladin MT için %102.4 gibi toplam avoidance tan bahsediliyor Holy Shield aktif iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 @axedice 25 man raidlerde hiç olmadı şu ana kadar protection paladin. Ama karazhan ve her türlü heroic yapmışlığım var paladin tank ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Avoidance artık eskisi kadar önemli değil. Çoğu tank artık Effective Health yüksek olsun diye Armor+Sta gidiyor. Fakat Paladin ne yazık ki bu yönden biraz ezik. Ama 2.3'den sonra bu sorun da ortadan kalcak. Paladinlerin asıl dertleri warrior'lardan çok daha fazla stat dağılımı yapmaları. Crushing İmmunity için zaten zorlanıyorlar, birde spell damage gerekiyor. Fakat Paladinler gayet güzel main tanklık yapabilirler. Ancak Progress Raid'ler için warrior'lar kadar iyi bir seçim değiller bence. Eğer ki Warrior yerine paladin kullanıcaksanız, arkanızda güvenebileceğiniz 24 tane iyi adam olmalı. Paladinler asıl AOE tanking işin içine girdiğinde coşuyorlar. Druid filan oyuncak kalıyor yanında. Hani birde Warrior kadar iyi MT olsalar zaten Warrior'lar karakterlerini silerdi. Blizzard çok güzel bir denge kurmaya çalışıyor ve 2.3'den sonra da kurulmuş olcak bence. Prot Warrior'ları druid ve paladin'lere ezdirmiyorlar, fakat bu arada prot paladin ve feral druid'leride uygun birer seçenek olarak sunmaya çalışıyorlar. Blizzard'da bunu feral druidlerin offensive, prot paladinlerin de support yönlerini ileri sürerek yapıyor. Şu ana kadar Feral Druidler de bunu başarmış gözüküyorlar fakat Paladinler de biraz geride kalmışlardı. Özellikle community'de ki ön yargının silinmesinde bir kaç adım atılması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bi boss u kesmenin hem zor hem kolay yolu vardır onlar sadece zor olanı seçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 adam tanklamış, hala tanklayamaz deniyor. ilginç tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 TBC Beta halindeyken Karazhan ve Gruul tanklıyordu paladinler. T6 ve dengi itemler ile tanklaması gayet doğal, tabi oyuncu skill de önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Tankadinler ile ilgilenen kişiler http://maintankadin.failsafedesign.com/index.php bir göz atsınlar. Sırf Tankadinlere ayrılmış çok güzel bir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ya hastayım şu paladin konularının altına direk olarak "Mümkün değil-Çok zor olmuştur" yazanlara.Adam İllidan tanklamış varmı ötesi.Full tier 6'da değil üstelik.Hayatınızda kaçtane prot-paladinli raid yaptınızda mümkünlüğüne yada oluruna laf atıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 eski guildimde tankadinimiz wardi. hatta oynayanda bi kizdi. SSC ve TK da gayet guzel tankliyordu ve multi mob tank icinde çok yararli. ama main tank olarak 25man de hiç denememiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Full T6 olması gerekmiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paladini geçtim shamandan bile tank olur. Ama kızdan tank olmaz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kızdan yar bile olmaz. ee.. öö.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kizlar karakterleri geregi dps oynamalilar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 tanıdığım bütün kızlar shadow priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 benim eski guildimde bi MT hatun vardı.. foruma resmini koymuştu... off diprum. hollandalı. sarışın fln :( überdi.. erkk arkadaşı da aynı guilddeydi heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Sparkcaster said: tanıdığım bütün kızlar shadow priest adamın beynini oyunda da eritmeye devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 abi pala tank çok sağlamdır. ciddiyim. hele heal aldıkça mana gain muhabbeti imba. ancak şöle bi düşünce de pala tankı warriorun arkasına itio bende: bossa girişmişiz, uzun bi fight, 22 dk oldu (mesela), 3-5 healer yattı, palanın aldığı heal da kısmen azaldı, artık son saniyeler. herşeyin tükendiği andayız. shild wall ffs :S abaaw tank warior diildi dimi o.O ordan pala baarıyo: OOM OOM ffs alt+f4 ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 nefarian'ı bir druid e ilk tanklattıklarında da böyle ufak bir sansasyon olmuştu hatırlıyorum.. bunlar böyle gelip geçer, ama warriorın tank olma durumu ebedi kalır. o ne ya neler yazdım oıjasdaeae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 zaten raid grupları tank warrior, dps rogue ve healer priest'tan ibaret. tank shaman, dps priest, healer paladin ile gitmek feci zevkli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 tank shaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sürekli agro alıyoya elinden kurtaramıyolardır ondan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Hmmm mesajını görünce cidden merak ettim Prot Palalar için piyasada nasıl itemlar var. Hani hiç de bahsettiğin gibi bir item kıtlığı ile karşılaşmadım açıkcası. Hatta şölyesine bir liste bile buldum. http://maintankadin.failsafedesign.com/viewtopic.php?t=1049 İtemization'dan anlıyan bir paladin bence warrior'dan daha çok zorluk çekmiycektir. Gearını bir bütün olarak görüp hangi slotlara hangi itemları koyarak toplamda uygun statlara ulaşcağını ayarlıyabilir ve açıkcası böyle bir listede ayarlıyamıyorsa tank oynamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar