Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paladin Main Tank


Aluriel

Öne çıkan mesajlar

Avoidance artık eskisi kadar önemli değil. Çoğu tank artık Effective Health yüksek olsun diye Armor+Sta gidiyor. Fakat Paladin ne yazık ki bu yönden biraz ezik. Ama 2.3'den sonra bu sorun da ortadan kalcak. Paladinlerin asıl dertleri warrior'lardan çok daha fazla stat dağılımı yapmaları. Crushing İmmunity için zaten zorlanıyorlar, birde spell damage gerekiyor.

Fakat Paladinler gayet güzel main tanklık yapabilirler. Ancak Progress Raid'ler için warrior'lar kadar iyi bir seçim değiller bence. Eğer ki Warrior yerine paladin kullanıcaksanız, arkanızda güvenebileceğiniz 24 tane iyi adam olmalı.

Paladinler asıl AOE tanking işin içine girdiğinde coşuyorlar. Druid filan oyuncak kalıyor yanında. Hani birde Warrior kadar iyi MT olsalar zaten Warrior'lar karakterlerini silerdi.

Blizzard çok güzel bir denge kurmaya çalışıyor ve 2.3'den sonra da kurulmuş olcak bence. Prot Warrior'ları druid ve paladin'lere ezdirmiyorlar, fakat bu arada prot paladin ve feral druid'leride uygun birer seçenek olarak sunmaya çalışıyorlar. Blizzard'da bunu feral druidlerin offensive, prot paladinlerin de support yönlerini ileri sürerek yapıyor.

Şu ana kadar Feral Druidler de bunu başarmış gözüküyorlar fakat Paladinler de biraz geride kalmışlardı. Özellikle community'de ki ön yargının silinmesinde bir kaç adım atılması lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hastayım şu paladin konularının altına direk olarak "Mümkün değil-Çok zor olmuştur" yazanlara.Adam İllidan tanklamış varmı ötesi.Full tier 6'da değil üstelik.Hayatınızda kaçtane prot-paladinli raid yaptınızda mümkünlüğüne yada oluruna laf atıyorsunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi pala tank çok sağlamdır. ciddiyim. hele heal aldıkça mana gain muhabbeti imba. ancak şöle bi düşünce de pala tankı warriorun arkasına itio bende:

bossa girişmişiz, uzun bi fight, 22 dk oldu (mesela), 3-5 healer yattı, palanın aldığı heal da kısmen azaldı, artık son saniyeler. herşeyin tükendiği andayız. shild wall ffs :S abaaw tank warior diildi dimi o.O ordan pala baarıyo: OOM OOM ffs
alt+f4 ehe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hmmm mesajını görünce cidden merak ettim Prot Palalar için piyasada nasıl itemlar var. Hani hiç de bahsettiğin gibi bir item kıtlığı ile karşılaşmadım açıkcası. Hatta şölyesine bir liste bile buldum.

http://maintankadin.failsafedesign.com/viewtopic.php?t=1049

İtemization'dan anlıyan bir paladin bence warrior'dan daha çok zorluk çekmiycektir. Gearını bir bütün olarak görüp hangi slotlara hangi itemları koyarak toplamda uygun statlara ulaşcağını ayarlıyabilir ve açıkcası böyle bir listede ayarlıyamıyorsa tank oynamasın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...