dory Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 =( o kadar da calismistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 çalışmakla olmuyomuş demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 uykusuz girince corba ettim, firk =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Bütünleme hayat kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ÇALIŞMAMAK %102 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 dory said: =( o kadar da calismistim. günlükteki yazılar kime ait o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 orda eli kopmuştu onu yazmıştı. yusuf buna süpangle yedirmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kermit said: orda eli kopmuştu onu yazmıştı. yusuf buna süpangle yedirmişti tamam işte süpangle falan derken, çalışmak yalan olmuş kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 darısı hepimizin başına ben hariç. işletme sermayesi yönetiminden de kalırsam gg yim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 beter ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 olsun üzülmeyin,aranızda ingilizcesi orta düzey olup başlangıç seviyesinde hazırlık okuyan,bunun üzerine de düşük notlar alan adam var. Gösterin gösterin gülün bana ulan,yapamıyorum sınavlarda fobim var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 sıkma tatlı canını, okşa patlıcanını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ahaha darkrider müheheh ehehe züheee tamam rahatladım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Sınavım kötü geçecek ühüm :'/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 oper said: kermit said: orda eli kopmuştu onu yazmıştı. yusuf buna süpangle yedirmişti tamam işte süpangle falan derken, çalışmak yalan olmuş kanımca. azuahaha eli kopmuştu! zuzuahha benim de sınav değil ama görüşme kıracak elimi kolumu az sonra.. hatta kafa, çene, gözde gidecek büyük ihtimal.. sigh!:( eruh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 DarKRideR said: olsun üzülmeyin,aranızda ingilizcesi orta düzey olup başlangıç seviyesinde hazırlık okuyan,bunun üzerine de düşük notlar alan adam var. Gösterin gösterin gülün bana ulan,yapamıyorum sınavlarda fobim var ...buhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahah rahatladım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 evet yusuf ilaç da getirdi, meyveli pasta da buyuyunce polat alemdar da olcakmis zaten. calisirken yedim onu(supangle) beyne glikoz lazim hala sargili sargili of. elim argh. ankarada biri bana yemek yapsin plz =/ daha ozel derse gidicem. tanrıms! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Fistan said: ÇALIŞMAMAK %102 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 dory said: ankarada biri bana yemek yapsin plz =/ işte bu mesaja 100 kişi saldırır diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 neden? üstümde "cook for me then you can eat me" mi yaziyor arkadasim. biz fish are friends not food slaganiyla girdik bu işlere. lütfen. ayrica cok acim, yorgunum sicak bir kasik corbaya muhtacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 estağfurullah, öyle yazmıyo da, erkeklerin doğasında bişeler var, ondan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yazık lan = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ne sınavı oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar