Madcat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 iyi laf ettin malik :) bende ilk okul arkadaşımı buldum,yüzüne bakmazdım o zamanlar OHŞ oldum. facebooktan nefret ediyorum.
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ilkokul aşkimi bende gördüm. bildigin top model olmuş. çirkin bi elemanla çikiyor. ama elemanın bok gibi parası var gördüğüm kadariyla. işte jiplerde , o gece kulübü senin bu gece kulübü benim tarzi fotograflar çekmiş paso böyle. çiktigi çirkin arkadaşinda elinden puro eksik olmuyor falan. zor yani. hayallerin yikildigi an.
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ne yıkılcak ya, o mutluysa ben de burda dişimi kırarım. paranın esiri olmuş o
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bi psikopat katil çıksa, amacı da facebookta bulabildiği tüm ilkokul arkadaşlarını öldürmek falan olsa, ne ekşın olurdu lan.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben feysbuka üye olamadım lan parola istiyo
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Ben okulda karşılaşmıştım, nasıl becerdiyse tanıdıydı hatta ahah. Üstüne 1 sene sonra feysbuka da ekledi, hatta ilkokuldan millet evinde toplanıcak kızın hafta sonu, gidecem falan. Umrumda olmaz valla, ne gerek var. Geçmiş 8 sene :)
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 PrudenT said: bi psikopat katil çıksa, amacı da facebookta bulabildiği tüm ilkokul arkadaşlarını öldürmek falan olsa, ne ekşın olurdu lan. amerikada olabilir bu dediğin.gerçekten olabilir ciddiyim.
Razien Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Buldum lan buldum aradığım kızı buldum facebookta Allah'ım çok mutluyum
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 çok istersek şirinleri de bulabiliyomuşuz facebook'ta.ama çok istemek gerekiyomuş.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 feysbukdan ilkokul arkadaşımı buldum ve birlikteyiz şuan... oluyo yani =)
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 konu arkadaş değil, ilk aşkını bulup bunalıma girmek :D ahaha lan uykusuzda süper bi karikatür vardı. scanner olsa koyardım :D
Razien Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Kız bir gün oldu hala cevap vermedi bunalımdayım imdat
JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Komikaze yi dolaşırken gördüm ve direk yapıştıriim dedim :D
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 alla alla ben niye uykusuz dedim yukarda :S iyice bunadım sanırım.
JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Uykusuzdada çıkmış olabilir ya ben umut sarıkaya nın karikatürlerini netten nerde bulurum bilen varmı
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 uykusuzda çıkmış olması imkansız, serkan altuniğne uykusuzda değil çünkü. ben uykusuz okudugumdan karıştırdım sanırım.
Öne çıkan mesajlar