Madcat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 iyi laf ettin malik :) bende ilk okul arkadaşımı buldum,yüzüne bakmazdım o zamanlar OHŞ oldum. facebooktan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ilkokul aşkimi bende gördüm. bildigin top model olmuş. çirkin bi elemanla çikiyor. ama elemanın bok gibi parası var gördüğüm kadariyla. işte jiplerde , o gece kulübü senin bu gece kulübü benim tarzi fotograflar çekmiş paso böyle. çiktigi çirkin arkadaşinda elinden puro eksik olmuyor falan. zor yani. hayallerin yikildigi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ne yıkılcak ya, o mutluysa ben de burda dişimi kırarım. paranın esiri olmuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Facebookta ebemi bulcam az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bi psikopat katil çıksa, amacı da facebookta bulabildiği tüm ilkokul arkadaşlarını öldürmek falan olsa, ne ekşın olurdu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben feysbuka üye olamadım lan parola istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 hatebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Ben okulda karşılaşmıştım, nasıl becerdiyse tanıdıydı hatta ahah. Üstüne 1 sene sonra feysbuka da ekledi, hatta ilkokuldan millet evinde toplanıcak kızın hafta sonu, gidecem falan. Umrumda olmaz valla, ne gerek var. Geçmiş 8 sene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 PrudenT said: bi psikopat katil çıksa, amacı da facebookta bulabildiği tüm ilkokul arkadaşlarını öldürmek falan olsa, ne ekşın olurdu lan. amerikada olabilir bu dediğin.gerçekten olabilir ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Buldum lan buldum aradığım kızı buldum facebookta Allah'ım çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 aga linkini ver de biz de bakak. plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bulunuyomu harbiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sadece isim soyad gerekli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 çok istersek şirinleri de bulabiliyomuşuz facebook'ta.ama çok istemek gerekiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 feysbukdan ilkokul arkadaşımı buldum ve birlikteyiz şuan... oluyo yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 konu arkadaş değil, ilk aşkını bulup bunalıma girmek :D ahaha lan uykusuzda süper bi karikatür vardı. scanner olsa koyardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Kız bir gün oldu hala cevap vermedi bunalımdayım imdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ...facebook ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 işte karikatür bu.. mükemmel yaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Komikaze yi dolaşırken gördüm ve direk yapıştıriim dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 alla alla ben niye uykusuz dedim yukarda :S iyice bunadım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Uykusuzdada çıkmış olabilir ya ben umut sarıkaya nın karikatürlerini netten nerde bulurum bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 uykusuzda çıkmış olması imkansız, serkan altuniğne uykusuzda değil çünkü. ben uykusuz okudugumdan karıştırdım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar