aente Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 şimdi bende epox ana kart var onboard ses kartı vardı. gittim driverı kaldırdım sonra audigy'nin driverı kurarken bu driverın desteklediği bir alet yok falan diyor ama takılı yani kart. driver kuramıyorum. donanımlarda açılırken ses aygıtı bulundu tanımalanamadı driver kurun vs diyor ama bir çözüm bulamadım şu an acil yardım bekliyorum... se see deneme bir ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Bilmiyorum bu çözer mi ama, onboard ses kartının driverlarını sildim demişsin. Bios'tan da kapadın mı? (ki aslında problem olmaması lazım bunun.)Biostan deaktive edip dene dicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 biostan onboard ses kartını disable yaptın inşalla. eğer yapıp da olmuyorsa audigy'yi cıkarıyorsun önce slotundan sonra driverları falan her şeyi uninstall ediyorsun (creative support'ta clean uninstall mu ne vardı anlatıyor neler yapacağını) sonra da farklı bir pci slotuna yerleştiriyorsun. driver kurulabilir artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Herkes demiş zaten, önce biostan kaldır, sonra yüklemeyi denersen çözülür sorun diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 olmadı, format at :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hala aleti bulamıyor gerizekalı driver kurarken. her boku sildim. biostan onboard ses'i disable ettim. sıfırdan kuruyorum kurarken bu driverın support ettiği bir alet yok ki diyor gerizekalı >.< farklı bir pci slota geçirdim de böyle köküne kadar itelemek mi lazım tam oturmadı mı acaba kart diyorum ama sanmıyorum yani heralde oturmuş gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 cd si yok mu bu ses kartının? donanım bulundu işareti çıkıyosa cd soruyodur. ya da asıl driverları nerdeyse, cd yerine advance diyip driver yerini kendin göstersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 zaten cd'den driverı kurarken bunu destekleyen bir aletin bilgisayarımda takılı olmadıgını söyledi. donanımda işareti gözükürken de böyle söyledi, şimdi gözukmuyor bile slot değişitrdikten sonra ama yine aynı şeyi söyluyor üstüne taktığım kartın varlığından bi haber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ses kartının sürücülerini sil. CD-Rom sürücüsünde cd varsa çıkart. Bilgisayarı yeniden başlat. Yeni donanım bulundu diyecek ve bir sihirbaz çıkacak. CD'si varsa, cd'niz varsa takın dediği yerde cd'yi tak. Büyük ihtimalle kendiliğinden bulup minimal olan sürücüleri kuracak. CD'yi takınca otomatik olarak bulamazsa, yerini kendim seçeceğim benzeri bir seçenek olacak... Onu tıkla ve cd içinde dolaş, driver klasörü içinde sana uyan işletim sistemini bul ve onu göster. Bir de öyle arat. Bu da olmazsa yada sürüsü CD'n yoksa, creative sitesinden sana uyan sürücüleri indir ve ordaki driver klasöründen yine sana uyan işletim sistemini seç. Bulup yüklemesi lazım. Buraya kadar işlem yolunda gittiyse, donanım sihirbazı "donanımınız başarıyla kuruldu ve kullanıma hazır" gibisinden bir şey diyecek. Kartı tanımama sorunu da böylece ortadan kalkmış olacak. Benim için hep işe yaramıştır bu yol. Umarım sana da yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Bende Audigy 2 ZS var ve aynı sorun bende de olmuştu, kartın PCI slotunu değiştirdim düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 evet ben de Audigy 2 ZS'de öyle düzeltmiştim. Kart slot beğenmiyor (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 2 tane boşta pci slotum var zaten tötüme mi takayım yani ikisinde de görmuyor kartı. harraaş diye ittircem içine simdi. ses kartından cıkıp ana karta giren kısımların tamamı pci kısmına gömülcek mi korkuyorum ittirmiyorum çok fazla hayır sırf oturmadı diyeyse bu sorun kırırım, ama daha fazla da itilmiyor sanki delirciğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 kartı soktuğunda oturduğunu hissedersin zaten.. o parlak kısmın görünmemesi lazım kartı tamamen ittiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 haarraa$ ftw yontemiyle cozdum dun emeginize saygi terazinize tikladim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 haarraas? tam oturmamış mı yani kart, anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Bios'tan disable etmeye neden bu kadar taktiniz ki? Audigy biraz problemli ya nedense, karti cikarip ustundeki tam model numarasini internette arat bi, abuk subuk sitelerde isi cozen bi driver cikabiliyo bazen. Windows update dene bi de, ses kartlariyla ilgili patch olabiliyo yeni kurduysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 düzeltmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kart oturmuştu ilkinde emindim netekim göruyordu da ama kurmuyordu driver. sonra slot değiştirdim onda oturmamış. neyse harraşlama tekniği ile basınçla ileri ittim oturdu. oturdu oturmasına ama cd'den driver kurarken yine yok böyle bir aygıt dedi dedim ağzını düzlerim, korkmuş olacak donanım ekleden işte cd'yi gösterterek bişi kurdum. sonra gidip tekrar driverını kur dedim bu sefer gördü halloldu. yardımlar için tenks.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 İki saat onu anlatmıştım zaten. :)o Neyse hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar