Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Görünmez Tank Yaptılar..

prospect

Öne çıkan mesajlar

bundan yaklaşık bi 5-6 yıl önce sanırım abd de de radar stealth şeyi olan tank prototipleri haberi vardı.

bu aletler büyük ihtimal radara da gözükmeyecektir. ısı kamuflaj olayıda çok sorun değil zaten yapılıyor şu an bile 5 sene sora sıradan birşey olacaktır. şu an gossip bile olsa sessiz çalışan motora sahip helikopterler falan haberleri dolanıyor sonuçta internette. ha tabi %100 koruma sağlamaz ısı görüşü elbette bulur ama tüm düşman ısı görüşlü kameramı taşıo kardeşim :)

böle bi olay savaşın ilk anında ciddi avantaj sağlar ilk ateş eden taraf olursunuz.

bide zaten şehir içini falan geçtim zorlu dağlık ormanlık arazide felan harbiden faydalı olur bu aletler.

buna israilin füze durduran elektirik kalkanı olayını ekle al sana red alert :)
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:
Fistan said:
Razien said:
tankların yüzlerce kilometre menzili vardır

yoktur

44-45km atan var kara kuvvetlerinde galiba.

44-45km yüzlerce km değil işte :D tankların o kadar menzili yok. hatta en son howitzer denen bi icat yaptı ordu, 40km civarı menzili var onun. videosu da vardı koyayım, orda normal tankın 2 misli gibişeler diyodu menzil için herhale. izleyin.

edit: menzili kullandığı mermi-top mu neyse ona göre değişiyor, 40km menzil en cok.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu tank derken sadece ucunda namlusu olarak düşünmeyin ben füzesi ,uçaksavarı full donanımlı olan tanktan bahsediyorum.Ayrıca yüz kilometre mezilli yeni bir tank üzerinde çalışıyormuş şu anda abd değişik bir füze falan atıyordur belki de
Edit = Evet yüzlerce derken biraz abartmışım ama konunun ana fikrini anladınız ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...