elaidi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Tayyip Erdoğan bir konuşmasında bu aralar sıksık tv'ye çıkan osman pamukoğlu için demiş ki efendim şöle buyrun: Zaten operasyonlar hakkında topic'ine yazmşıtım ama bi tartışma arasında eriyip gitti de ben önemli olduğunu düşünüyorum o yüzden bağımsız bi topic açtım. PKK'ya karşı yapılan en büyük harekat olan Çelik-1 Operasyonu'nu yöneten Em. Tüm Gen. Osman Pamukoğlu, son dönemde artan terör saldırılarının ardından televizyon programlarına katılarak hükümete yönelik sert eleştirilerde bulunmuştu. "Diplomasi ile olmaz girip ininde yok edeceksin" yönünde açıklamalarda bulunan Pamukoğlu'na bugün Başbakan Erdoğan'dan yanıt geldi. İşte Erdoğan'ın Pamukoğlu'na yanıt verdiği konuşmasından satırbaşları: Kimse unutmamalıdır ki iktidar sorumluluğu hamaset ve acelecilik kaldırmaz. Sorumluluk taşımayanların heyecanıyla hareket edemeyiz. TAHRİK MEMURU Zaman zaman bazı televizyon kanallarında görüyoruz. Çeşitli, güya bu alanlarda tecrübe sahibiymiş... Çıkıp orada konuşanları görüyoruz. Yaptıkları tek iş var: Tahrik etmek...Bunlar sadece tahrik memuru olarak görev yapıyor. Buradan çok açık ve net söylüyorum: Sıfatı ne olursa olsun, hangi görevde olursa olsun, ister emekli ister muvazzaf olsun, kim olursa olsun.... Bunlar, bu ülkenin birliğine, beraberliğine saldırmaktan başka bir şey değildir. Çünkü bunların sırtında herhangi bir sorumluluk yok. Sadece oraya gelip, acaba biz buradan şu anda hükümeti nasıl köşeye sıkıştırırız, yaptıkları bu. ÇOK İYİ BİLİYORSANIZ SİYASETE GİRSEYDİNİZ Hükümetin ve kurumlarımızın görevi bellidir. Ama biz şu anda devlet olarak kurumlarımızla dayanışma içerisinde bu süreci işletirken, kalkıp da televizyon televizyon dolaşmak suretiyle ülkenin birliğine, kusura bakmasınlar, kurşun sıkanlar, karşısında bizi bulacaktır. Bu işleri çok çok iyi biliyorlarsa, girerlerdi bir partiye, oralarda siyasete soyunurlardı ve siyasete soyunmak suretiyle de ülkenin kaderinde söz sahibi olurlardı. Niye girmediler siyasete? Ama yok. Bunlar sorumluluk alamazlar, taşın altına ellerini sokamazlar. Bizim birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bir şehidimiz olduğu zaman ciğerimizin nasıl dağlandığını onların hiçbirisi bilemez, bunu sadece Allah bilir.” ASKERİ HAREKAT ŞART OLDU Türkiye bölge için elinden gelen gayreti gösterirken terörizme karşı gereken desteği görememektedir. Türkiye, terörün dış desteğinin kesilmesi için diplomatik girişimleri devam ettiriyor Daha yoğun bir askeri süreç uygulanması şart olmuştur. ABD'YE: KENDİ GÖBEĞİMİZİ KESERİZ ABD'deki görüşme son derece önemli başta Başkan Bush olmak üzere kararlılığımızı ve hissiyatımızı bir kez daha ifade edeceğiz. ABD'den terörist unsurlara karşı acilen adım beklediğimizi ileteceğiz. Türkiye kendi göbeğini kendisi kesme noktasına geldi. ABD ile terör örgütüne yataklık eden ülkeleri açık ve net bir şekilde konuşacağız. PKK'nın elindeki ABD silahları için açıklama isteyeceğiz. Türkiye her ülkeye gider derdini anlatır. Ancak anlaşılmıyorsa biz bu ülkenin menfaatlerini koruyacak güce sahibiz gerekeni de yaparız. ETNİK ZENGİNLİK KAYBOLMASIN Türkiye dayatılanı değil kendi menfaatine olanı seçecektir. Milletimiz bu noktada müsterih olsun. Bu noktada bir şeye daha dikkatinizi çekmek istiyorum. Bize evlat acısı yaşatan teröristlerin ve onlara kol kanat gerekenlerin isteği bizi birbirimize düşürmektir. Orhun Anıtları'ndaki sözleri hatırlatmak istiyorum: Üstte gök çökmedikçe ve altta yer göçmedikçe senin birliğini kim bozabilir. Türkiye katili ve katili azmettirenleri toplumdan uzaklaştıracak kadar büyük bir millettir. Sokaklardaki tepki normaldir ancak bu tepki asla bizim etnik zenginliğimize yönelik olmamalıdır. Kaynak: Hürriyet
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Dün de dedim , Tayyip biraz daha kaşınırsa , Pamukoğlu , Erdoğan Palas'a operasyon düzenliycek .
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Aslında Tayyipin dediği de doğru herkes kafasından brşeyler söylüyor ama sonuçta elini taşın altına koyacak olanlar şuan aktif görevdekiler.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Zaman zaman bazı televizyon kanallarında görüyoruz. Çeşitli, güya bu alanlarda tecrübe sahibiymiş... Pamukoğlu'na bir de . Yani...
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Elini taşın altına koymamışmış? Hem de Osman Pamukoğluna? Yani..
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Gözönünde olan ve tüm programlara çıkan tek emekli asker Osman Pamukoğlu. Ha bir de hükümeti eleştiriyo.
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Recep T. E. said: Zaman zaman bazı televizyon kanallarında görüyoruz. Çeşitli, güya bu alanlarda tecrübe sahibiymiş... Ayıp lan adam dağda yatıp kalktı.. ocak ayında -30 derecelerde çadırsız kaç hafta operasyona gittiler.. RTE: metin yazarını / danışmanını değiştir olmuyor...
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Başkan Bush'uyla bir konuşsun hele, lol.
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 saçmalamanın da bu kadarı. herkese laf et de osman pamukoğluna laf etme be. doğuda ordu gibi korumayla sokakta 7saat durmaya götü yemeyenler, 700 gün dağda çarpışmış birine laf edebiliyor işte böyle.
Slat Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Çok yazık ya.. Sevgili başbakınımız K. Irak'taki 2 şopara laf edemiyor, anca kendi vatandaşlarına, üstelik ülkesi için çok şey yapmış bir emekli askere laf ediyor..
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 erdoğan keşke pamukoğlu kadar iş yapsa idi keşke yaa
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 adam hala dıplomasıden bahsedıyor butun dunya bılıyor pkk nın avrupa ve abd den para ve sılah yardımı aldıgını tutmus hala barıscı yollardan cozecez olayı avrupa bırlıgıne alıcaklar bızı vb.. trıplerınde halkın tepkısını encok buna kıme sorsam aynı seylerı soyluyor "pkk ya yardım eden adamlarla mı dıploması yapacaz" dıyorlar halk artık bıkmıs bu yalanlardan hukumette artık olayın farkına vardı suan ıcınde bulundugumuz durum cok krıtık tayyıp amca harbı harbı abd ve ab ye kafa tutacak yada bu olayları unutturmaya calısacak oy kaybedecek edt:sen nerdeyse bıtmıs olan teroru o super dıplomasın ıle bu hale getır sonra mıllete laf at guldurme benı asdasdasdas
Burax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 yuh ya başbakan değil sanki başka bişi adamı eleştiremicez yani hatta konusunda uzmanlar bile yaptığı yanlışları söyleyemeyecek ulan resmen yanlış yapıyorsun işte [ulan kendi ifadesi olduğu için rahat rahat kullanıyorum :F ] herkese laf at Osman pamukoğlu paşaya bişi diyemezsin bi kendi geçmişine bak bi de adamın askerlikteki geçmişine bak
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 pamukoğlu atatürkten sonra cepheye giden en büyük komutandir. sen kim pamukogluna laf soylemek kim...bi kasik suda bogarlar pasamiza hakaret edeni.
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Pamukoğlu en iyi pazarlamacı sadece. 1984'ten 2007'ye kadar kaç general kaç subay kaç yüzbin asker çıktı dağlara. Pamukoğlu'Nun farkı anılarını çok iyi pazarlaması. Çok biliyorsa siyasete girsin helikoptere atlayıp gezmekle olmuyor o işler. Tayyip'in sırtında 72 milyonluk bir ülkenin kaderi var, tv de harita üzerinde atıp tutmaya benzemez siyaset. Girilecekse çıkılacaksa savaşılacaksa faal generallerimiz var en iyisini yaparlar. Pamukoğlu biraz emekliliğin tadını çıkarsın hizmetleri için teşekkür ederiz ama vatandaşı tahrik etmeyi bıraksın.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 pamukoğlu ne bilir terörü felan(!) iki koyun gütmemiş adamlar konuşuyor işte
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 THARKAS said: pamukoğlu atatürkten sonra cepheye giden en büyük komutandir. sen kim pamukogluna laf soylemek kim...bi kasik suda bogarlar pasamiza hakaret edeni. ne kadar gaz milletiz arkadaş. hey allam.
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 genclerin ve cogunlugun destekleyecegi bir durum olmadikca siyasete girmeyecegini soylemisti osman pamukoglu. hmm agir kufur edince kac gun ban yiyorduk? az suruyorsa icimi dokmeyi dusunuyorumda.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Kendi cocuklarina curuk raporu al askere gonderme, PKK'ya en buyuk darbeyi indirmis, aylarca karda kista savasmis adama utanmadan dil uzat. Abicim yeminle Hitler'i anlayabiliyorum artik.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kişisel notlar, eksik bilgi ile türkleri gaza getirmek çok kolay said: Pamukoğlu biraz emekliliğin tadını çıkarsın hizmetleri için teşekkür ederiz ama vatandaşı tahrik etmeyi bıraksın. +1 aslında osman pamukoğlu iyi adamdır (1e1 tanıyor gibi konuştum ^_^) ancak biraz gazı fazla gazoz gibi şu aralar. köpürdüyor kendisi. diğer yandan, politikanın sadece etki-tepki olmadığını çözemediniz mi? osman pamukoğlu ve tayyip ile ilgili kulisleri hiç duymadınız mı? bu duyumlara -osman pamukoğlunun görev aldığı dönemlerde yaşanan bazı uç olaylardan ötürü- gösterilen tepkileri hiç işitmediniz mi? yok işitmediyseniz, RTEnin de yaptığı konuşmayı dinlemediyseniz ne diye birden gaza gelmektesiniz? yoksa sizin de mi köpürme sorununuz var? o_O?
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 pamukoğlununa kimsenin tepki gostermeye hakki yok. butun pkk ust duzey mensuplari semdinlide toplanti duzenler 450-500 kisi...mit istihbarati alir ustlerine bildirir ve bu bilgiler toplanti bittikten bir hafta sonra pamkuogluna ulasir.sonra pamukoglu neden hukumetle uyusamadi diyorlar. o gun o bilgi zamaninda pamukogluan gelseydi su an pkk sorunu diye bir sey yoktu. esref bitlis,osman pamukoglu bunlar nadiren yetisen komutanlar. pamukoglunun emirerleri o zamanlarda pasam ol dese olurduk diyorlar. siz pasifsiniz diye biz gaz olmuyoruz haddinizi bilin.
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ombakkombak said: Pamukoğlu en iyi pazarlamacı sadece. 1984'ten 2007'ye kadar kaç general kaç subay kaç yüzbin asker çıktı dağlara. Pamukoğlu'Nun farkı anılarını çok iyi pazarlaması. Çok biliyorsa siyasete girsin helikoptere atlayıp gezmekle olmuyor o işler. Tayyip'in sırtında 72 milyonluk bir ülkenin kaderi var, tv de harita üzerinde atıp tutmaya benzemez siyaset. Girilecekse çıkılacaksa savaşılacaksa faal generallerimiz var en iyisini yaparlar. Pamukoğlu biraz emekliliğin tadını çıkarsın hizmetleri için teşekkür ederiz ama vatandaşı tahrik etmeyi bıraksın. sen mi biliyorsun neyin neye benzedigini?hukumet yapacak ne yaparsa geri kalan herkes susacak oylemi? senin ve hukumetinin seref ,onur, haysiyet gibi seylerrden haberin olmayabilir ancak bizim var... onurumuza serefimize dokunan olaylar gelisirse bu ulkede osman pamukoglu ve niceleri ayaklanir gerekeni soylerler...cekemeyenlerde sansur koymaya calisir gazatelere suraya buraya. heh ayrica iyi pazarlamaci dedigin adam yapti simdiye kadarki butun sınırotesi operasyonlari binlerce pkk liyi berteraf etti oradaki korkmus ve bu korkularindan oturu pkk yi destekleyen halki tekrardan devletin saflarina cekti. vatandasi tahrik etmek demek ne demek onu anlamiyorum...gercekleri soylemek tahrik etmekmi oluyor. osman pamkuoglu birsey soyluyorsa aksi sahada kanitlanmadikca dogrudur cunku su an turkiyede ve belkide dunyada hickimse bu konuda onun kadar tecrubeli degildir. 72 milyonluk ulkenin 70 i operasyonun doguracagi sonuclara dunden razi sen rahat ol.
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 osmana niye kimsenin bişey söylemeye hakkı yok. cunta mı geçti başa da benim haberim yok. bişey mi kaçırdım. tayyip +1
Öne çıkan mesajlar