Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 hangi pizzacıya gidicezki neresi var büyük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 hm büyükten ziyade en boş pizza hut Taksimdeki bence çok kalabalık olur yer bulamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 beylikdüzüne gelin bomboş :P harbiden napsak :/ bilidiğiniz güzel bi pizzacı var mı bom boş :D yada mc e gidip gençtürkcell e abi 60 tane hamburger hazırla desek nasıl bi tepki alırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Özel muamele çeker herif ne tepki alacaz, köşeyi döner herif =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 demorah dotada karşıma gel, intikam yeminleri etmiştin geçen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 dur bakam ayrıca dotada yaparız:) bu arada yanımda +1 gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bende geliyorum bir arkadaşımla büyük ihtimalle. Yer ve zaman belli olsun yeterli umarım uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 yer zaman belli : saat 14.00 da Taksim burger King önünde liste çok kalabalık oldu liste çıkarmıyorum :D . Zaten çoğu kişi birbirini tanıyor. Tanımayanlar öle uzun bi tip görürse sorsun ben olurum büyük ihtimal :P Duruma göre telefonda vereimde sorun olursa ararsınız :) tel 0555 843 93 28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 tarih ne zaman 25 i di mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 25 i olmadı ki hiç bi zaman :D 18 i 3 gün sonra pazar tarih ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Gelecek olanlar: 1- Bellow 2- Cthulhu 3- MADBOY 4- Silmarwen 5- Cuce 6- axedice 7- Griswold 8- Spidee 9- zydar 10- BullDoG 11- DarKRideR (Ayarlayabilirseymiş) 12- BabacumMostors 13- Zopik (belki) 14- aktiftablet 15- fastreloader (Yalan olabilir) 16- CusTodeM 17- Penthesilea ve adamları 18- Netcafe 19- Taicho 20- Apis 21- Quel-Thul 22- Malkavian X 23- Demorah 24- Othranx 25- Sheref (akşama) 26- Holy 27- Tellos Buluşma zamanı : 18 Kasım 2007 Buluşma Yeri ve zamanı : Taksim 14.00 Burger King önü Yapılcaklar : Nargile, yemek duruma göre akşam fasıl Benimle birlikte iki üç kişi daha gelebilir. Ortalama 30 kişi filan olucaz sanırım. Satıcakları çıkartırsak minimun 20 oluruz diye düşünüyorum. Güzel güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 oo hoş hoş pazara bi olayım olmazsa mutlaka gelicem yemin. olmadı uğrarım 1-2 saat. bir iki fotoya girer kaçarım ehe yada dota fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Kesin oradayım. Çok iyi ve bütçelere uygunn bir meyhane biliyorum. Gece isteyenlerle gideriz.(kimse istemezse tek gider tek atarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Hah ateşim vardı dün 40 derece, yanıyordum da düştü şimdi daha iyiye gidiyorum, pazara yetişebilirim umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 beyler pizzahutta gideriz baska haftasonu sınırsız yiyebilcegimöiz bi yer biliyosanız orasıda olur tabi ama pizzahut 30 kisiy kaldıramıyosa bıraksın bu işi :D not:kola alırken herkes 1.lt istesin 2 ytl fark ediyo bardakla :D ve idareli kullanıp adamları maximun zararı vercez :D not2:custodem kactı gelmemis dershaneye fena korkuttum >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Efe kesin gg olacak lan diyordum bende, tüymüş demek ehehe. O değil de bu hastalık gıcık ya, yetişeyim diye 3 gündür paso tavuksuyu pilavüstü tavuk falan, gına geldi yakında gıdaklamaya başlayacam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 MADBOY said: Efe kesin gg olacak lan diyordum bende, tüymüş demek ehehe. bulusmaya gelir dershaneye gelmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 O değilde 15 e 15 tabu mu oynasak xD her buluşmada bir tabu sesi yükseliyor ve yükseldiğiyle kalıyro :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 oynıyalım ama ben halen 271 kisi dah bulup 300 spartalı frp inden yanayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 dota cici olur ne zamandır oynamıorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 vayy be özendim ne güzel bi bulusma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Yetkililerden bu topiği gören varsa başlığını "18 Kasım İstanbul Buluşması" olarak değiştirse daha hoş olmazmıki :D Hani satacak olanların bahane üretme şanslarını düşürüyorum da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Ne dotası Orhan, kalbimi kırıyorsun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Bende gelmek istiyodum ama yarın şehir dısına cıkcam pazartesiye kadar yokum 28inci olurdum ne güzel masallah 27 kisi sürü halinde gezmeyin bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 moralim bozuk bugunlerde gelebilir miyim bilmiyorm gercekten kotuyum cunku ben bulldoga haber veririm gelip gelemiyecegimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar