BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bende onu düşnüüyorum :D 5 6 kişi oluruz die düşünmüştüm 16 kişi oldu buluşma allahım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 daha onceden getirmisti =) ortakoy bulusmasına :D o degil ozlemisim boyle bulusmayı =) ama redall nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Redall kayiplarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Tim, Sezer, ben ve Bulldog'u 2 kişiden sayalım bence, Bulldog'u bayağıdır görmedim gerçi, Klan'daki minimsi buluşmada görüşmüştük en son Kaan ve Uluç falan da vardı, cüsse hala aynıysa bizdensin bapsi. 20 kişiyiz teknik olarak. Redall'da gelirse 22 yapın. dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 MADBOY sen nargile ic ama kesinlikle, pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Finansörün benim o konuda. Kaç tane içeceksen göndereyim parasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 mad yok abi eskisi kadar olmasada var halen ama artık yuwarlanmak yerine kosuyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ben de geliyorum, ama hala nerde nasıl bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ben adamlarimla gelebilirim duruma gore. Adamlarim: Xaenin, Elaidi, Dela vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Yosgelin, 1 nane 1'de elma isteyeceğim, ödüyorsun bak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 suluvan bi de tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ya bi kere daha nerde ve ne zaman alalim biz bilmiyenler icin:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Gelecek olanlar: 1- Bellow 2- Cthulhu 3- MADBOY 4- Silmarwen 5- Cuce 6- axedice 7- Griswold 8- Spidee 9- zydar 10- BullDoG 11- DarKRideR (Ayarlayabilirseymiş) 12- BabacumMostors 13- Zopik 14- aktiftablet 15- fastreloader (Yalan olabilir) 16- CusTodeM 17. Penthesilea ve adamları Buluşma zamanı : 18 Kasım 2007 Buluşma Yeri ve zamanı : Taksim 14.00 Burger King önü Yapılcaklar : Nargile, yemek duruma göre akşam fasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 sabote edicem! ankara buluşmaları bu kdar kalabalık olmuo!! grçekten gelip sabote edicem!!! sıkıntıdan patlayın inşalla!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bende geliyom ama sadece Bellowcum icin onu özledim aşkım kabardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taicho Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yenileri de kabul ediyor musunuz aranıza? XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 gelin gelin hepiciğiniz gelin :) gel sende canımcım xD olmadı içeriz bişler yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 iyi iyi liste güzel olmuş..tim gel yavrucum sen de özledim vallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 N-c said: sabote edicem! ankara buluşmaları bu kdar kalabalık olmuo!! grçekten gelip sabote edicem!!! sıkıntıdan patlayın inşalla!! boşversene nasıl olsa bizim kadar eğlenebilmeleri imkansız.içini ferah tut standartlarını koruyor istanbul tayfası.sürekli bir dejavuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Pek kötüyüm arkadaşlar. Ölüyodum bugün. Zorunlu diyete başlicam sanırım yine (reflü yüzünden) ve bu sebeple katılamayabilirim. Gelirsem dayanamam yerim çünkü : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 beilow B.düzü'ne dönüşü ayarla geleyim :D edit:pazar günü benim izmit'e dönüş günüm ya,eğer p.tesi derse girmemeye karar verirsem büyük ihtimal gelirim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Kesin geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ankaralılar da amma kıskancmıs :D bu bulusma diger istanbul bulusmalarından coooooooooook daha onemli millet hasret gidermek icin bulusuyo :D abi o degilde 18 kisiye aynı anda kendine guvenen dm var mı frp atalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ne nargile içerim,ne fasıla kalırım,ne de iyi FRP bilirim,ne de hasret giderecek eski bir arkadaşım var :D gelmesem mi,herkese zıttım şuan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 sen gel ben eskiyim seninle tatoniedeki gunleri felan yaat ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar