MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Pantolonu terziye verdim adam yetiştirecek bakalım, 3 gibi çıkarım, en geç 4'e çeyrek kala orada olurum sanırım, siz ordasınızdır gerçi şimdi.
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Oradalar, arayıp "Çıksana lan evden" diye küfür ediyorlar ehah. Çıkacağım ama 30 dkya hayırlısıyla =)
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Ben de ayar yedim şimdi niye gelmiyosun diye amma velakin dayım falan geldi haber vermeyi unuttum. Çıkarsam da geç çıkıcam akşam. Size iyi eğlenceler :/
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 nargile sonrası adexe gitme muhabbeti olabilir ben de yeme aktivitesine katıldım kaçtım sonra, adeks haberini bekliyorum evde=)
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 selim abiler ölmesin=/ güneş gidince fotoları at anacım
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 BullDoG said: beylikduzunden gelenler bi an once cıkmazsa kesin gec kalcak ben burdan cıksam trafik yoksa 20 dk ordayım :D Buradan alıntı yaparak giriyorum konuya,herkesten 20 dakika önce gittik beklemeye başladık Kaan'la,üstüne 1 saat kadarda boş boş durarak herkesin gelmesini bekledik,Patiii diye bağırdık vs. :) 30 kişiden yine tahmin edildiği gibi 15 kişi falan geldi,önce Pizza Hut sınırsız yaptık,kişi başına 10 dilim civarında pizza yedik tahminen,11-12 tane ben yedim sadece,hatta yetmedi Zydar'in önünden çektim ssdfa (bilmiyordum abi senin tabağın olduğunu özür sdf) Sonra Klan'a geçtik.Tabu oynadık,biralar,sütler,nargileler içildi,bol bol sohbet edildi.Gerçi pek sesim çıkmadı ama neyse :) Klan'dan sonra Adeks'e geçip dota atalım dediler ve yola koyuldular,tam Burger King'in önünde pembelere bürünmüş,tam bir pezevenk gördük ki günün olayıydı :D Önce Güneş sonra hepimiz gittik resim çektirdik,o resmi merakla bekliyorum asdf. Herkes Adeks'e gitti ben oradan ayrıldım eve geldim,güzel gündü ya acaip eğlendim,gelen herkese teşekkür ederim.
tellos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 efsane anlar oldu yalnız selim abi ölmeeeee bi de adam nargilenin içine pipeti nasıl soktu anlamıyorum hala:D
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 abi of, pipetli nargile 3 - 4 sene öncesine ait ya çok lame olmuş buluşma sfsd
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 olm yeni versiyonuydu bu..öle senin bildiğin gibi sips olarak kullanılmadı pipet,direk marpuç olarak.
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 aga hot wings yiyiyorum, koyacağım fotoları kjdsjkdsals
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 abi o sondaki pembeliyi koy yeter asdfadsfs
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 bu ne lan geldim kimse yoktu :D 10 gibi geldim ama işim uzadı :/
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 herkes gitti resim çektik biz de adekste
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Selim abi nasıl bir olaydır ya, patide anlatsak pati göçer 5 seneliğine, akıllara zarar hala altıma mıçıyorum patır patır. Edit : Resimde moron gibi bakmışım da, Sezer'in bakış ayrı bir olay, "ANANI&+%&!!!" modunda bakmış adam.
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 o değil de pizza hutta ayar alan bi arkadaş vardı o kendini biliyor söyle bi diyalog gelişti kasiyer kızla arasında: Kurban:ACIKTIIIIIIIIKĞIIIIIIIIKĞIKIKK Hatun:buraya zaten genelde acıkanlar geliyor. (kopuş:D) =P
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 moralim bozuluyor lan eğlenmeyin burda kös kös oturuyorum
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Othranx said: o değil de pizza hutta ayar alan bi arkadaş vardı o kendini biliyor söyle bi diyalog gelişti kasiyer kızla arasında: Kurban:ACIKTIIIIIIIIKĞIIIIIIIIKĞIKIKK Hatun:buraya zaten genelde acıkanlar geliyor. (kopuş:D) =P Kimdi yahu o ben yetişemedim, sabahki yumurtayla duruyorum midem kazınıyor birşeyler hazırlayayım ben. Güneş, abi resimleri koy artık sende yedin hotwingsleri koydun kafayı ?
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Othranx said: o değil de pizza hutta ayar alan bi arkadaş vardı o kendini biliyor söyle bi diyalog gelişti kasiyer kızla arasında: Kurban:ACIKTIIIIIIIIKĞIIIIIIIIKĞIKIKK Hatun:buraya zaten genelde acıkanlar geliyor. (kopuş:D) =P eheh o benim işte. süper bulşmaydı :D akıllarda acaba masa altı ve bu acıktım şeyi mi kalcak merak ediyorum. ehem ehem
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 cüce sen sarhoş hergele falan gibi gözükmüşsün ahaha böyle bi acaip duruş :D
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Hadi abi yatacam gözümden yaşlar akıyor uykusuzluktan, bekliyorum.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 sırf madboy için bekliyorum kalbime işledi istanbula gelince ilk seninle tanışmak istiyorum =p (no gay panic plx)
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Şu anki halimin o zamanki haliyle pek alakası yok onu belirteyim, ghey mhey deme karşına çıkacak mağara adamı ters dönebilir sdfs. Edit : Şevki o kadar istiyorsan bir önceki sayfaya bak sdfs.
Öne çıkan mesajlar