Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ist paticik buluşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BullDoG said:
beylikduzunden gelenler bi an once cıkmazsa kesin gec kalcak ben burdan cıksam trafik yoksa 20 dk ordayım :D

Buradan alıntı yaparak giriyorum konuya,herkesten 20 dakika önce gittik beklemeye başladık Kaan'la,üstüne 1 saat kadarda boş boş durarak herkesin gelmesini bekledik,Patiii diye bağırdık vs. :)

30 kişiden yine tahmin edildiği gibi 15 kişi falan geldi,önce Pizza Hut sınırsız yaptık,kişi başına 10 dilim civarında pizza yedik tahminen,11-12 tane ben yedim sadece,hatta yetmedi Zydar'in önünden çektim ssdfa (bilmiyordum abi senin tabağın olduğunu özür sdf)

Sonra Klan'a geçtik.Tabu oynadık,biralar,sütler,nargileler içildi,bol bol sohbet edildi.Gerçi pek sesim çıkmadı ama neyse :)

Klan'dan sonra Adeks'e geçip dota atalım dediler ve yola koyuldular,tam Burger King'in önünde pembelere bürünmüş,tam bir pezevenk gördük ki günün olayıydı :D Önce Güneş sonra hepimiz gittik resim çektirdik,o resmi merakla bekliyorum asdf.

Herkes Adeks'e gitti ben oradan ayrıldım eve geldim,güzel gündü ya acaip eğlendim,gelen herkese teşekkür ederim.
Mesaj tarihi:
Selim abi nasıl bir olaydır ya, patide anlatsak pati göçer 5 seneliğine, akıllara zarar hala altıma mıçıyorum patır patır.

Edit : Resimde moron gibi bakmışım da, Sezer'in bakış ayrı bir olay, "ANANI&+%&!!!" modunda bakmış adam.
Mesaj tarihi:
o değil de pizza hutta ayar alan bi arkadaş vardı o kendini biliyor söyle bi diyalog gelişti kasiyer kızla arasında:

Kurban:ACIKTIIIIIIIIKĞIIIIIIIIKĞIKIKK

Hatun:buraya zaten genelde acıkanlar geliyor. (kopuş:D) =P
Mesaj tarihi:
Othranx said:
o değil de pizza hutta ayar alan bi arkadaş vardı o kendini biliyor söyle bi diyalog gelişti kasiyer kızla arasında:

Kimdi yahu o ben yetişemedim, sabahki yumurtayla duruyorum midem kazınıyor birşeyler hazırlayayım ben.

Güneş, abi resimleri koy artık sende yedin hotwingsleri koydun kafayı ?
Mesaj tarihi:
Othranx said:

eheh o benim işte. süper bulşmaydı :D akıllarda acaba masa altı ve bu acıktım şeyi mi kalcak merak ediyorum. ehem ehem
Mesaj tarihi:
Şu anki halimin o zamanki haliyle pek alakası yok onu belirteyim, ghey mhey deme karşına çıkacak mağara adamı ters dönebilir sdfs.

Edit : Şevki o kadar istiyorsan bir önceki sayfaya bak sdfs.
  • Yeni Oluştur...