Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ist paticik buluşması

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

BullDoG said:
beylikduzunden gelenler bi an once cıkmazsa kesin gec kalcak ben burdan cıksam trafik yoksa 20 dk ordayım :D

Buradan alıntı yaparak giriyorum konuya,herkesten 20 dakika önce gittik beklemeye başladık Kaan'la,üstüne 1 saat kadarda boş boş durarak herkesin gelmesini bekledik,Patiii diye bağırdık vs. :)

30 kişiden yine tahmin edildiği gibi 15 kişi falan geldi,önce Pizza Hut sınırsız yaptık,kişi başına 10 dilim civarında pizza yedik tahminen,11-12 tane ben yedim sadece,hatta yetmedi Zydar'in önünden çektim ssdfa (bilmiyordum abi senin tabağın olduğunu özür sdf)

Sonra Klan'a geçtik.Tabu oynadık,biralar,sütler,nargileler içildi,bol bol sohbet edildi.Gerçi pek sesim çıkmadı ama neyse :)

Klan'dan sonra Adeks'e geçip dota atalım dediler ve yola koyuldular,tam Burger King'in önünde pembelere bürünmüş,tam bir pezevenk gördük ki günün olayıydı :D Önce Güneş sonra hepimiz gittik resim çektirdik,o resmi merakla bekliyorum asdf.

Herkes Adeks'e gitti ben oradan ayrıldım eve geldim,güzel gündü ya acaip eğlendim,gelen herkese teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Othranx said:
o değil de pizza hutta ayar alan bi arkadaş vardı o kendini biliyor söyle bi diyalog gelişti kasiyer kızla arasında:

Kurban:ACIKTIIIIIIIIKĞIIIIIIIIKĞIKIKK

Hatun:buraya zaten genelde acıkanlar geliyor. (kopuş:D) =P

Kimdi yahu o ben yetişemedim, sabahki yumurtayla duruyorum midem kazınıyor birşeyler hazırlayayım ben.

Güneş, abi resimleri koy artık sende yedin hotwingsleri koydun kafayı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Othranx said:
o değil de pizza hutta ayar alan bi arkadaş vardı o kendini biliyor söyle bi diyalog gelişti kasiyer kızla arasında:

Kurban:ACIKTIIIIIIIIKĞIIIIIIIIKĞIKIKK

Hatun:buraya zaten genelde acıkanlar geliyor. (kopuş:D) =P

eheh o benim işte. süper bulşmaydı :D akıllarda acaba masa altı ve bu acıktım şeyi mi kalcak merak ediyorum. ehem ehem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...