aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Geliyorum 2de ordayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Pantolonu terziye verdim adam yetiştirecek bakalım, 3 gibi çıkarım, en geç 4'e çeyrek kala orada olurum sanırım, siz ordasınızdır gerçi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Oradalar, arayıp "Çıksana lan evden" diye küfür ediyorlar ehah. Çıkacağım ama 30 dkya hayırlısıyla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Ben de ayar yedim şimdi niye gelmiyosun diye amma velakin dayım falan geldi haber vermeyi unuttum. Çıkarsam da geç çıkıcam akşam. Size iyi eğlenceler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 nargile sonrası adexe gitme muhabbeti olabilir ben de yeme aktivitesine katıldım kaçtım sonra, adeks haberini bekliyorum evde=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 selim abiler ölmesin=/ güneş gidince fotoları at anacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 BullDoG said: beylikduzunden gelenler bi an once cıkmazsa kesin gec kalcak ben burdan cıksam trafik yoksa 20 dk ordayım :D Buradan alıntı yaparak giriyorum konuya,herkesten 20 dakika önce gittik beklemeye başladık Kaan'la,üstüne 1 saat kadarda boş boş durarak herkesin gelmesini bekledik,Patiii diye bağırdık vs. :) 30 kişiden yine tahmin edildiği gibi 15 kişi falan geldi,önce Pizza Hut sınırsız yaptık,kişi başına 10 dilim civarında pizza yedik tahminen,11-12 tane ben yedim sadece,hatta yetmedi Zydar'in önünden çektim ssdfa (bilmiyordum abi senin tabağın olduğunu özür sdf) Sonra Klan'a geçtik.Tabu oynadık,biralar,sütler,nargileler içildi,bol bol sohbet edildi.Gerçi pek sesim çıkmadı ama neyse :) Klan'dan sonra Adeks'e geçip dota atalım dediler ve yola koyuldular,tam Burger King'in önünde pembelere bürünmüş,tam bir pezevenk gördük ki günün olayıydı :D Önce Güneş sonra hepimiz gittik resim çektirdik,o resmi merakla bekliyorum asdf. Herkes Adeks'e gitti ben oradan ayrıldım eve geldim,güzel gündü ya acaip eğlendim,gelen herkese teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 efsane anlar oldu yalnız selim abi ölmeeeee bi de adam nargilenin içine pipeti nasıl soktu anlamıyorum hala:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 abi of, pipetli nargile 3 - 4 sene öncesine ait ya çok lame olmuş buluşma sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 olm yeni versiyonuydu bu..öle senin bildiğin gibi sips olarak kullanılmadı pipet,direk marpuç olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 aga hot wings yiyiyorum, koyacağım fotoları kjdsjkdsals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 abi o sondaki pembeliyi koy yeter asdfadsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 bu ne lan geldim kimse yoktu :D 10 gibi geldim ama işim uzadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 herkes gitti resim çektik biz de adekste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ulan şişman çıkmışım deilim lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Selim abi nasıl bir olaydır ya, patide anlatsak pati göçer 5 seneliğine, akıllara zarar hala altıma mıçıyorum patır patır. Edit : Resimde moron gibi bakmışım da, Sezer'in bakış ayrı bir olay, "ANANI&+%&!!!" modunda bakmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 o değil de pizza hutta ayar alan bi arkadaş vardı o kendini biliyor söyle bi diyalog gelişti kasiyer kızla arasında: Kurban:ACIKTIIIIIIIIKĞIIIIIIIIKĞIKIKK Hatun:buraya zaten genelde acıkanlar geliyor. (kopuş:D) =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 moralim bozuluyor lan eğlenmeyin burda kös kös oturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Othranx said: o değil de pizza hutta ayar alan bi arkadaş vardı o kendini biliyor söyle bi diyalog gelişti kasiyer kızla arasında: Kurban:ACIKTIIIIIIIIKĞIIIIIIIIKĞIKIKK Hatun:buraya zaten genelde acıkanlar geliyor. (kopuş:D) =P Kimdi yahu o ben yetişemedim, sabahki yumurtayla duruyorum midem kazınıyor birşeyler hazırlayayım ben. Güneş, abi resimleri koy artık sende yedin hotwingsleri koydun kafayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Othranx said: o değil de pizza hutta ayar alan bi arkadaş vardı o kendini biliyor söyle bi diyalog gelişti kasiyer kızla arasında: Kurban:ACIKTIIIIIIIIKĞIIIIIIIIKĞIKIKK Hatun:buraya zaten genelde acıkanlar geliyor. (kopuş:D) =P eheh o benim işte. süper bulşmaydı :D akıllarda acaba masa altı ve bu acıktım şeyi mi kalcak merak ediyorum. ehem ehem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 cüce sen sarhoş hergele falan gibi gözükmüşsün ahaha böyle bi acaip duruş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Upload edeyim fotoları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Hadi abi yatacam gözümden yaşlar akıyor uykusuzluktan, bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 sırf madboy için bekliyorum kalbime işledi istanbula gelince ilk seninle tanışmak istiyorum =p (no gay panic plx) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Şu anki halimin o zamanki haliyle pek alakası yok onu belirteyim, ghey mhey deme karşına çıkacak mağara adamı ters dönebilir sdfs. Edit : Şevki o kadar istiyorsan bir önceki sayfaya bak sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar