Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakterleriniz..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wow daki gibi çeşitlilik olucak gibimi sence ? yoksa unique lik uğruna herkez kendine has olsun diye , çeşitlilik darbe yicekmi ? sistemin düzgünlüğünden ziyade bunu merak etmiştim ekmek
Mesaj tarihi:
saolasın valla ne NDA yı ne bizleri katlediyosun orta şeker çıtlatıosun =) allah kolaylık versın , en kısa zamanda beraber çarpışmak üzere WARGHHHHHHHHHH
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Guru said:
healer class oynamakta kararliyim ve kafamdaki hala dwarf runepriest olmasina ragmen her an darkelf safina gecebilirim ^^

lol varya bilgisayar basinda koptum, eger susam sokagini izlediyseniz kurabiye canavarinin ismi Haldun'du, benim adas yani.. :D
Mesaj tarihi:
star wars galaxies dışında kötü tarafın karizma olduğu mmo bir de anarcy online vardı herhalde. wow horde, war destruction, geçiniz efendim. (:P)
Mesaj tarihi:
horde kötü olur mu canım, undead questlerinde çiçek toplatılıyor zaten.

geçen mythic'ten birisi diyordu "war'da yanlış anlaşılmış asil yeşil adamlar yok" diye, neyse ki burada takiyye yok heh
Mesaj tarihi:
2 tane coming soon dien varya belli oldumuki tahmini bi aciklamamiydi ? bide su chaosta zealot rangemi ve eger oleyse magus ve zealot dps tarzimi cunku ben dest. ve range (dps ) olmayi dusunuomda shamanin ole olmadigi ogrendim seceneklerim azalio chaosta deilse ole zaten tek sans kalio darkelf ...
  • Yeni Oluştur...