Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Notre Dame De Paris

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Laraken bu forumun kadrolu enteli benim, o yüzden lütfen rolümü çalmaya çalışma. Aquila sana da küstüm zaten. Küs.

Yukardaki tartışma için diyebileceğim tek şey, eğer orda coselin yerine delikanlı gibi asteroth yazsaydı bu kadar haraslayamazlardı seni. Gerçekten montla sıç.

Konuya da dönmek istiyorum ben. Tu vas me détruire var bu müzikalden, onu da dinleyin.

hatta linki

http://youtube.com/watch?v=K5St9zF849o

Sosyal ağlarda paylaş

asinan elamanı vikiledim, italyan fransız ortak yapımı bi arkadaşmış :P Ama müzikalin orjinali fransızca, diğer dillere hep çevrildi diye biliyorum.

Jesus Christ! What the hell are you talking about..

desem de evet güzel bi müzikaldir. Yine de Notre Dame kadar değil bence, altta ingilizce yazılarla falan hikayeyi de hatırlayınca duygulanıyo insan.
Sosyal ağlarda paylaş

Orjinal kayıtlardaki kadar iyi söylemiyor burada nedense, ama oyunculuk on numara.

Notre Dame'ın olayı nedir abi, "Herkes Esmeralda'ya hasta" temalı bir müzikal işte. Derinliği yok hiç. Tamam çok kaliteli parçalar var, oyuncular über de, çok da bir farklılık yok müzikalde.

Jesus Christ öyle mi halbuki, binbir türlü olay oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
Bi insan bu kadar mı kro olur, müzikalin arkasında Victor Hugo'nun kurgusunu ve dehasını bu kadar mı görmezden gelebilir. Seninle aynı topiğe mesaj yazmaktan tiskindim bi an joselin. Iyy

Abi şimdi şöyle, sırf arkasındaki yazara bakarak konuşacaksak JCS'ın bestecisi Andrew Lloyd Webber 20'lerinde yazmış bu müzikali. Sırf "20'sinde JCS2ı yazabilen bir adam" olması bile, dehadır benim gözümde.

Kaldı ki, burada Müzikal'den bahsediyoruz. Tamam, Victor Hugo yazmış kitabı vs. ama, iş müzikale geldiği zaman değişiyor. Konusu, karakterleri vs. nedeniyle kitaptan bütünüyle ayıramayız elbette ama, işin müzikal kısmı, tamamen bağımsız bir şekilde incelenirse, o kadar da "Über, aşmış" değil.

Ha illa ki "Victor Hugo'nun eseri" dersen, ben de sana JCS'ın arkasında Allah var derim, sıyrılırım bi çırpıda =P
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce yazdım yine yazıyorum, burası forum olduğu için konuların geyiğe sarması, ana konudan sapması normaldir çok şaşırmayın. Bildiğim kadarıyla aktif grup yok, bundan sonra da olmayacak grup dağılmış. Ancak dvd falan bulabilirsek.

Coselin said:
Notre Dame'ın olayı nedir abi, "Herkes Esmeralda'ya hasta" temalı bir müzikal işte. Derinliği yok hiç.

Bakıyorum nick değiştirince hemen inkara gitmişsin. Ayrıca arkadaşım Notre Dame'ın (Meryem Ana demek - sen bilmezsin diye yazdım) arkasında da Allah var. Allah birdir doğru konuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...