Laraken Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ben dedim ki yurdum insanın yaptığı yorum bu. gösterdim. atlamayalım cukkadanak hadiseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Adam en azından yaratıcılık yapmış, aquila doğru sölemiş korkma enteller kızmaz. Mizah bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Laraken bu forumun kadrolu enteli benim, o yüzden lütfen rolümü çalmaya çalışma. Aquila sana da küstüm zaten. Küs. Yukardaki tartışma için diyebileceğim tek şey, eğer orda coselin yerine delikanlı gibi asteroth yazsaydı bu kadar haraslayamazlardı seni. Gerçekten montla sıç. Konuya da dönmek istiyorum ben. Tu vas me détruire var bu müzikalden, onu da dinleyin. hatta linki http://youtube.com/watch?v=K5St9zF849o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Balon yüzünden yapıyosunuz di mi bunları? Alçaklar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Bu arada, Jesus Christ Superstar > Notre Dame de Paris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 @axedice bunun aslı Mi Distruggerai değil miydi yaw? Fransızcasını sevmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 @Joscelin JCS mi? allah taş yapar evladım dalga mı geçiyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 yok tam tersi galiba. Mi Distruggerai mi Tu vas me détruire 'nin çevirisi. Ama bestekar Ricardo Cocciante diyor. Daha böyle italyan ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Son derece ciddiyim, Jesus Christ Superstar inanılmaz kaliteli bir müzikal. Tabii Steve Balsamo'nun Jesus olduğu versiyondan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 asinan elamanı vikiledim, italyan fransız ortak yapımı bi arkadaşmış :P Ama müzikalin orjinali fransızca, diğer dillere hep çevrildi diye biliyorum. Jesus Christ! What the hell are you talking about.. desem de evet güzel bi müzikaldir. Yine de Notre Dame kadar değil bence, altta ingilizce yazılarla falan hikayeyi de hatırlayınca duygulanıyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ben 2002 yılındaki versiyonunu tercih ederim. Jesus ı Sebastian Bach oynuyo:D ayrıca Notre Dame hala döver bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Orjinal kayıtlardaki kadar iyi söylemiyor burada nedense, ama oyunculuk on numara. Notre Dame'ın olayı nedir abi, "Herkes Esmeralda'ya hasta" temalı bir müzikal işte. Derinliği yok hiç. Tamam çok kaliteli parçalar var, oyuncular über de, çok da bir farklılık yok müzikalde. Jesus Christ öyle mi halbuki, binbir türlü olay oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Bi insan bu kadar mı kro olur, müzikalin arkasında Victor Hugo'nun kurgusunu ve dehasını bu kadar mı görmezden gelebilir. Seninle aynı topiğe mesaj yazmaktan tiskindim bi an joselin. Iyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 harbiden süper bi eser ya.bide tam olayı bilen var mı?çok bebeyken izlediydim filmini hatırlamıyorum.bi aramaya inansın plz!?ZX1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Joscelin said: Son derece ciddiyim, Jesus Christ Superstar inanılmaz kaliteli bir müzikal. Tabii Steve Balsamo'nun Jesus olduğu versiyondan bahsediyorum. Evet gerçekten bayağı iyi Jesus Christ Superstar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 axedice said: Bi insan bu kadar mı kro olur, müzikalin arkasında Victor Hugo'nun kurgusunu ve dehasını bu kadar mı görmezden gelebilir. Seninle aynı topiğe mesaj yazmaktan tiskindim bi an joselin. Iyy Abi şimdi şöyle, sırf arkasındaki yazara bakarak konuşacaksak JCS'ın bestecisi Andrew Lloyd Webber 20'lerinde yazmış bu müzikali. Sırf "20'sinde JCS2ı yazabilen bir adam" olması bile, dehadır benim gözümde. Kaldı ki, burada Müzikal'den bahsediyoruz. Tamam, Victor Hugo yazmış kitabı vs. ama, iş müzikale geldiği zaman değişiyor. Konusu, karakterleri vs. nedeniyle kitaptan bütünüyle ayıramayız elbette ama, işin müzikal kısmı, tamamen bağımsız bir şekilde incelenirse, o kadar da "Über, aşmış" değil. Ha illa ki "Victor Hugo'nun eseri" dersen, ben de sana JCS'ın arkasında Allah var derim, sıyrılırım bi çırpıda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Noldu lan ayarı yiyince bu acc. ye geçmişin hahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Hadi lan ordan. İki kişi cevap yetemediniz, "Sınavım var yeaa" ayaklarına yattınız, utanmadan bi de ayar yedin mi diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ya arkadaşlar konuyla alakasız mesaj atmasanız olur mu rica etsem. Şuan dünyayı dolaşan bir notre dame de paris müzikal grubu var mı? Bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Az önce yazdım yine yazıyorum, burası forum olduğu için konuların geyiğe sarması, ana konudan sapması normaldir çok şaşırmayın. Bildiğim kadarıyla aktif grup yok, bundan sonra da olmayacak grup dağılmış. Ancak dvd falan bulabilirsek. Coselin said: Notre Dame'ın olayı nedir abi, "Herkes Esmeralda'ya hasta" temalı bir müzikal işte. Derinliği yok hiç. Bakıyorum nick değiştirince hemen inkara gitmişsin. Ayrıca arkadaşım Notre Dame'ın (Meryem Ana demek - sen bilmezsin diye yazdım) arkasında da Allah var. Allah birdir doğru konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Notre Dame "Kadınımız,leydimiz" gibi bir anlama geliyor benim bildiğim (fransızca öğrencisi arkadaşımdan öğrendim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Çok güzelmiş ama müzikal. İlk video... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ben geçen gün torrent olarak buldum dvix ni ve indirdim kalitesi gayet iyiydi torrent sitelerine göz at istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Rakursi said: Notre Dame "Kadınımız,leydimiz" gibi bir anlama geliyor benim bildiğim (fransızca öğrencisi arkadaşımdan öğrendim) "Leydimiz" dedikleri Meryem oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 edit lan edit ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar