jonq Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Sessiz sedasız geliyor. Betaya geçmiş Phase1 ve Phase2 ler bitmiş Pre-Orderlar başlamış daha yeni haberim oldu o kadar da mail listesine eklemiştim mailimi bir tanemi mail gelmez ya :) Bu oyunun betasına giren varmı? nedir? nasıldır ? Pirates of the Caribbean Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Yaş bir proje sanki . Sevmiyorum böyle franchise olayını ben . Sadece para için yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Bencede patlar bu proje. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Bu oyun cıkmış galiba bedava olarak gösteriyor ana sayfasında en azından denemesi bedava . Disneyin oyunu kaçırmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bende meraktan girdim çıkmış sign up and play diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 beni baya sardı oyun, hele bide tortugada barın birinde poker masası var, kimse olmasa bile npc lerle oyun donuyo, birileride katılınca tadından yenmio, başta baya ütüldüm, gemimi sattım onu bile kaybettim ertesi gun gemimimn buyugunden 2 tane alcak kadar para cıkardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Pirates of The Carribean 2'yi yapan firmaysa geç, 1'i yapan firma (Bethesda ::o) ise(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Haha bethesda mmorpg yaparsa oyunun betası bitmez, yüzyıllar boyu yeni buglar çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ama nede güzel olur :D bug yuvası morrowind ama yemede yanında yat nası güzel oyundu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 VR studio yaptı oyunu (toontown'ı yapanlar) ben betada oynamıştım beğenmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 aaa toontown efsanedir. bi ara paticik (pepelek aslinda) olarak feci sarmistim toontowna hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar