Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Yoksa daha mı fazlası ? fikirleriniz gerçekten önemli.. üstsüz fotoğrafım açmayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 eaa bence iyi olmuş sexy seni asdasdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 omg ıspartalı ! amacım senin gibi olmak dostum ayrıca mi ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yeter daha ne olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 gayet güzel, yeter. yoksa böyle olursun şaka bi yana rutin antrenmanlara devam et de yağlaşmasın. yorma kendini ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bi gazla başladım şu hedeye sonra sıkıntıdan gidemedim göt göbek saldım yine. Tekniği nedir, hangi sporları yapsam böyle sıkılmadan forma girerim :S Bide yeterli evet, fazlası abartı kaçıyor güzel değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 şaka maka yeterli evet, kullandığın yan ürünler var mı ? amino asit veya protein tozu vesaire ? programın nasıl haftada kaç gün gidiyorsun kısaca yazıversene merak ettim :) valla axe, öncelikle spor manyağı olcaksın yani hayat felsefen olcak mesela şöyle örnekliyim ben dişlerimi fırçalamadan kesinlikle uyuyamam alışkanlık meselesi sporu da alışkanlık haline getirdin mi zaten gidiyorsun her türlü (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Ne yaptığını da anlat insanlar faydalansın eheh =) Fit kalmaya özen göster. Bırakayım deme sakın :9 Düzeltme: -mi soru eki ayrı yazılır. Eki eki.. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 1 ay önceye kadar hiçbir yan ürün kullanmadım. Gelecek yaz sezonuna kadar bir kaç hedefim var onları gerçekleştirmem için yan ürünlere ihtiyacım var şu an ( üstü formda tutmak + 1.5cm tricepslerden almak + aynı zamanda bacağa ağırlık vericem bu 3'ü yan ürünsüz mideyi zorlar ) Spor benim herşeyim bu bir. "Hayatınızda spor olmayacak, hayatınız spor olacak" Haftada 4 gün ağırlık anremanı ideal. Kalan 3 gün wing-tsun + cardio + çok hafif ağırlık çalışıyorum. Şu an gördüğünüz o 8 tane karın kası hiç mi hiç kolay değil onu söyleyeyim. Ertesi gün olsada yemek yesem diye ağladığım günler oldu gerçekten. 1 ay önce %5 yağ oranıyla fit sezonumu kapadım şu an kilo alacağım ve azıcık yağ bağlamak zorunda kalacağım en alttaki iki kas gidecek : ( ( bayaa bi moralim bozuk o yüzden ). Şubat-Mart civarı ağır bi diete girerek kas kaybı yaşamadan yağlarımı geri vericem. Planlarım şimdilik bunlar..(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Eğer şişmeden çalışmayı sürdürürsen Bruce Lee gibi olacaksın aynı :D . Bence fazlasıyla yeterli ama sanırım vücut yapından olsa gerek kolların ince duruyor, tabii vücudunla orantılı olduğundan çok iyi görünüyor onlar da. Bu arada nerede wing tsun öğreniyorsun? Ha bir de nasıl olsa en azından mayısa kadar kimse karnını görmeyecek bulk döneminde takma kafana yağlarını :P , benim de en alt iki tane hiç bir zaman görünmedi mesela ama mutluyum geri kalanlarla ne de olsa çikolata yememe rağmen beni terketmiyorlar hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Evet bulk dönem : ( Bruce Leeden daha kalıplıyım bi kere hıh. Ama herkes benzetiyo o ayrı.. Giyiyorum 3 çizgi eşofmanlarımı çıkarıyorum üstümü huaaaaaaaaa yapıyorum bruce oluyorum hey.. wing tsun cihangirde çok iyi bir spor salonunda Türkiyede bu işin üstadlarından öğreniyorum ( Emin Boztepe + Cemil Uylukçu ) Bekleriz : ) Kollarım aslında pek ince sayılmaz (33cm) ancak tabi o benim istediğim "şişmeye" ihtiyaçları var. Burayı günlük olarak kullanıcam hadi bu ilk günüm olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 şimdi kaç senedir bu sporyu yapıyorsun ? birde fitness ile body building arasında fark var, body building olayına kaçarsan boku çıkar işin çirkin olursun bana gelicek olursak 1 senedir düzenli olarak spora gidiyorum öyle extrem ağırlıklar içersine girmiyorum, ölçüm yaptırdım bir sene boyunca kas ve yağ oranım hiç değişmemiş, %5 ile %20 arasında olması gerekiyor bende hep %15 =) bu süre zarfında düzenli olarak cardio yaptım mı ? hayır, bırakın cardio yu 10 dakka bile ısınmadan başladım hep tabi bunlar hep hata sonradan anlıyor insan herneyse matematiksel olarak bir değişim yok ancak görsel olarak muazzam bir değişim var, şekil aldı vücut resmen eskiye oranla ha bir de toz veya amino asit kullanmıyorum. ama gel gör ki senin gibi karın kası yapamadık lan, argh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Kingpin, içki içiyor musun? tatlı yiyor musun? dürümcüler birliği üyesi misin? Cevapların evetse o karın kaslar görünmez. Ben 1 senedir ayda bir kadehe düşürdüm neredeyse içkiyi, düzenli besleniyorum ama tatlı yiyorum, sırf tatlı yediğim için (günde 10 ton çikolata ve evde ne varsa) en alt iki baklava görünmüyor. Bu arada ben kol ölçüsünü 40cm olarak baz almıştım :P , benim de ara vermeden önce 36ydı şu sıralar 34 gibi birşey olsa gerek yazın 10 kilo verdim düzenli beslenemediğimden :/ Gerçi 40 cm kol gitmez o vücuda katiyen. Mükemmele çok yakınsın :P , biraz da trapez lazım tamamdır hehe. Cihangir uzakmış bir de. Gerçi şu anki programıma bir de wing tsun dersleri eklersem herhalde ölürüm direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ya içiyorum elbette ama daha çok yazın kışın hiç içmiyorum gibi bişey, karın kası gözükmüyor ama 1 senede epey şekil verdim, hatlar belli oluyor uzaktan :) edit: ha artık cardio ya önem veriyorum bayağı bir, 10 dakka ısınıyorum antreman bittikten sonra arkadaş varsa eğer masa tenisi onuyoruz yoksa 30 dakka yürüyorum. yakında squash'a da başlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Lan olm lan 3 gün delilerrrrrr gibi yiyeyim bakalım ne olcak deneyeyim dedim hiç spor yapmadan. Yağlandım ! Ben gebere gebere başardığım bu vücudu 3-4 günde kaybediyorsam ne iş lan bu ! lan lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 öyle bu işler hacı 300 film setinde agalar set arasında ağırlık basıyorlardı şişkin gözüksün diye :D ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mart ayına kadar iyi bi göbek göründü bana oy oy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 guzelmissin valla.. ama bos isler ya bunlar kimse vucud kasmasa biz de goze batmayiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 lol, o zaman kimse bir şeyler başarmasın başarısızlık söz konusu olmaz böylece. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bu vucut isi iste boyle kalles birseydir, yediklerine coook dikkat edeceksin, karbohidrat falan anca sabahlari tuketeceksin, gece bilmemkactan sonra hic birsey yiyemezsin falan... Ben be bu yola baslamistim 116 kiloydum 93'e kadar dustum iyi de gorunmeye baslamisti vucut ama artik asiri diyetlere dayanamadim ve biraktim, simdi oyle cok afilli baklavali bir vucudum yok ama en azindan karnim duz ve vucut kotu durmuyor, biraz daha kilo verip boyle takilirim. Baklavaya kafam girsin, baklava cikartilmaz, yenilir boyle oh mis diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ha... ayrica COK kasliyim, bisepslerimde ceviz parcaliyorum falan... :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Azmo ben de hindistan cevizlerine kafa atmak suretiyle kırıyorum onları xD . Kilo almam lazım şöyle en az 20 kilo falan, boy olmuş 1.91 kilo düşmüş 74'e. Geçen sene 82'ydim iyiydim, ara verdim zayıfladım, imkansızı başardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Günlük. Açım ve yağlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Ange? Aç olduğun belli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Bende askerden geleli 6 ay oldu. 6 aydir haftada 5 gun agirlik calisiyorum, daha hic yan urun almadim almayida dusunmuyorum, bol bol yiyorum su an bulk haldeyim, biraz daha calisip sonra definasyon programina gececegim. Su an 5 gun idman 2 gun muay thai (thai boksu) kalan 1 gunde cardioya gidiyorum. Hafiften sekillenmeye basladi vucut bakalim faydalarini yavas yavas gorecegim insallah. Sancili bir donem malesef yemekle yememek arasinda kaliyorum, hala onceligimi tam belirleyemedim, diyete girip karni cok belirginmi yapsam yoksa agirlik basip biraz gogusmu cikarsam, ama saniyorum biraz gogus sonra definasyon yapacagim. Yorucu isler ama inanmak lazim, su an is-guc yok hala ariyorum umarim bulunca cok aksamaz program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar