zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 xxx is listed as in a relationship with xxx =/ Bazı şeyleri hiç öğrenmemek daha iyi oluyormuş.. Şimdi bu süre zarfında kaçırdığım fırsatları düşünüyorum da.. Olsun varsın, yapıcak birşey yok artık. Başka denizlerde mi yelken alsam yoksa "xxx and xxx ended their relationship." i mi beklesem bilmiyorum. Kahrolsun Facebook! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 see you on the next episode of "damn you facebook". abi oyle oluyo arada, takilma cok, firsatlar kacar yenileri gelir, biri listed in a relationship olurken baskasi listed as single olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Elinin altında x milyon kullanıcılı database var, değerlendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 facebook'uda yonja gibi yaptınya arcane aferin oğlum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bugun ilkokuldan bi kiz daha ekledi, hatirlamiyorum bile ama gecen yillarda cok yol kat etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 herkes öle..felaket olmus bizim orta okul ve ilkokul kızları..sonra sonra açılmışlar demek ki..bizde de beyin yokmuş ileriyi göremedik =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 rileysinsip olmiyani harassliyacan:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Ben ilkokulumdan kimseyi bulamadim yaaa.. ortaokul lise felan ayniydi zaten, onlarla halen gorusuyorum.. Ama ilkokul arklarimi geri istiorm daaa, hiç birinin soyadini hatirlamiyom ki bulim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ben ilkokul arklarımı buldum bi de üstüne 2 gün önce toplu buluşma yaptık eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 aga bişe sorim o zaman. ne konuştunuz? "ayşe hatırlıyo musun kçüktük daha o zaman sana pipimi göstermiştim sen de kukunu göstermiştin" gibi -bu kadar abartı olmasada- muhabbetler mi döndü? harbiden merak ediyorum, onca yıl görüşmediğin biriyle neler konuşulur diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 İlkokul arkadaşımı düdükledim, teşekkürler Facebook! grubu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 rofl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ortaokulda bana aşık olan kız şimdi yüz vermio anasını satıyım msj atıyorum cvp vermio lan mesajlarıma yalnız listemdeki en güzel hatunlardan biri olmuş ondan olabilir mi =) SEN KİMSİN LAN demek istiyorum ona burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Acımızı paylaştık konunun geldiği noktaya bak. Adamın rpofilde bombaymış şimdi baktım.. Yok kardeşim bunlara kafa ermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 muthis bi hatun pokeladim, geri pokelandim. simdi ortak baglaniyi harasslama vakti geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 biri facebooku nüklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 facebooktan nefret ediyorum bende. herşeyi oradan öğrenmek iğrenç bişi,yanlış anlamalar da cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 FENA POKELARIM HAA !! SUPER POKEEEEEEE hiyaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 listesinden bizi sileni göremiyoruz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 zaten biri seni listenden silmişse o da senin firendz listinden siliniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 işte o silen kişi bize haber ediliyor mu "şu seni sildi" diye, onu sormak istedi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 tamam onu biliyorum da evet öyle yazmıyor di mi? anlayamıyorum ki kim yokolmuş listeden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yazmıyor. denedim gördüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ah zlorwf ah sorma ne iğrenç iştir o relation gösterme olayı. nefret ediyorum :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 site cok iyide, su grp ve cause invitelarini kokten kapatmanin bi yolu varmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar