Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu Cisim ve Psikoloijik Etkisi

Lanex

Öne çıkan mesajlar

selamlar once

dün yada ondan onceki gün kayıt olmama ragmen pati pati ye
simdiden psikolojik bi baskısı var üstümde ne die sormayın utanıorum[*utanma smilei arar*)
durum suki pati pati ye kayıt olduktan sonra dısarı cıktım ve az hava alıyım derken birde ne goreyim ..karsımdan gelen bi cocuun elinde yuvarlak bi Cisim rengi kırmızı! aman tanrım gözüm kararmaya basladı bu cismi gormemeliydim cünkü kendimi kötü hissediodum bu maddeyi gordugumde ve aklıma pati pati geliodu o cismi gorunce:D

sadede geleyim sudurki bana o cismi realde gordugum zmn aklıma pati patiyi ve üzerimde pisi pisi kolojik bi etki yaratan bu cisim ne olabilir sizce?(td)

lol harbi sıkılmışım ben ya konuya gel:D der ve yatar..
Sosyal ağlarda paylaş

CuteButPsycho said:
anlasilan senin havani almak lazim :>
benimde :<
hoşgeldin..

benim balonun havasını kim bu kdr cok sisirdi =) gaza gelip ucmak isterim elbet ama bunu balonla yapamazdım :O
Cute benim balona bi zhmet borun varsa igneli bi külah atrmısın?:D ayrıca senin Skeleton die bi Wow charın varmıydı Undead Old roglardan :P
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...