nackreint Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=myeOHvtzm_A link yapmayı henuz bulamadım bi hayır sever tıklanabilir hale getirsin lütfen=) edit:pardon direkt video cıkıyomuş artık aefhuaefhuae=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 trajikomik..daha öncede izlemiştim bir yerlerde bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 onların kacırılması için gumrukten birinin olması lazım yoksa nası kacırcaksın azuauhauha edik: bide tarih ogretmeniym ben dedi yawss...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Aaaahahahahahah koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 bukadar salaklar varmı cidden ya? yoksa sorunun abukluğundan bir anda şok olup mu cevap vermişler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 benim ilk cevabım nası yani olurdu heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 açılmıştı diyip şerefsizlik yapayım sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirEnis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Aman tanrım! inanamıyorum gerçek olamaz bu :S hele tarih öğretmeni nasıl diyebilmiş bunu ?!:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 lan oha sgljagljsalsdjs şeye benzemiş bu ilk cumhurbaşkanımız kimdi kenan evren. gibi sdf.onda da 29 ekimin önemini soruyolardı.yok abi bu kamera şakası falandır ya yurdum insanı bu kadar salak olamaz.fgsad cok biliyomuş gibi konuşuyo bide deniz yoluymuş fdhfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 dungeon keeper 3 çıkmışmışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 bizim okuldaki tarih hocasımı bu dedi arkadaşlar zuhaha onlarda böyle salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 tarih ögretmenine bak aslanım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 haha tarih öğretmenine boşalttım repleri adam işin ilmi boyutunu bile analiz etti 2 dk da helal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 bu videolar bir kaç tane zamanında tgrt çekmiş bunların bir arada bulunduğu bir başlık açmıştım vakti zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar