Jaan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 demo yu oynadıktan sonra gaza geldim kurdum (madboy a burdan teşekkürlerimi iletiyorum :P ) patch ide yaptıktan sonra load süreleri çekilir hale geldi ama bende de garip garip çökme durumları var. anlayamadım gitti. combat sistemi eğelenceli sayılır. ilk başta bende çözememiştim. şimdi alışınca çok eğlenceli oldu. veletlere hitap etmeyen bir rpg olması da çok hoşuma gitti. kan gövdeyi götürüyor her işin altından bir pislik çıkıyor, geralt kalbi atan atmayan her hatuna yazıyor :P (yoksa ben mi :P ) atmosfer bayağı iyi. son olarak bir npc nin random sölediği laf ile bitiriyorum "i fcked a she-elf once" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 said: "i fcked a she-elf once" Aahhaha, oynamadım ama bu replik oyunu yılın oyunu seçmeme yeter de artar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 adam larry nin kılıçlı versiyonu.daha oyunun başında köylü kızı bir laleye götürdü.elfmiş(sosyal tabaka değil biliyorum) köylüymüş fark etmiyor sosyal tabakalara bakmadan götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 wolf'ün oxford sözlüğünde ikinci anlamı zampara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 oyunu indirdim. kurdum ettim güzel. açtım videosunu izledim. menüye geldim. yazılar gözüküyor fakat butonlar yok, sanırım arkaplanda resim de var o da yok simsiyah. difficulty seçerken butonlar yok ne seçtiğimi falan bilmiyorum. neden oluyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Ben bu oyunun sahtesini almıştım buraa onda da tutorial bölümlerinde bir erde takılıyordu oynanmıyorud. Nasıl bi copy protection yaptılarsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bazı copy protectionlar çok orjinal ya. misal oyundaki her itemın parası 0 gp oluyo direk soğuyosun oyundan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ahahah iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 PrudenT said: oyunu indirdim. kurdum ettim güzel. açtım videosunu izledim. menüye geldim. yazılar gözüküyor fakat butonlar yok, sanırım arkaplanda resim de var o da yok simsiyah. difficulty seçerken butonlar yok ne seçtiğimi falan bilmiyorum. neden oluyor acaba? Silip tekrar yükle. Bende Patch yükledikten sonra olmuştu o olay, silip tekrar yükledim düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ben patchi sorun olduktan sonra yükledim gerçi. neyse denerim bi ara :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 otopsi için bir ceset gerekiyormuş ceset graveyard'daymış graveyard'a girmek için gravedigger'ın izni gerekiyormuş gravedigger'ın izin vermesi için thaner midir nedir ona gidip borcu silmek gerekiyormuş. thaner de bana "suçsuzluğumu ispat et" diyor ancak guard captain'i suçladım adam bana küstü ne yapıcam? bir de bir ara swamp'a gideyim dedim. şu drownerları öldürmek çok kolay da, yerden çıkan tentacle'ların birisiyle savaştım, kolayla öldürdü beni. onları öldürmenin bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 abi benim indirdiğim direk kurulu şekilde dizine çıkıyor setup falan yok yani bu versiyonu indiren var mı sorun çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Bone said: otopsi için bir ceset gerekiyormuş ceset graveyard'daymış graveyard'a girmek için gravedigger'ın izni gerekiyormuş gravedigger'ın izin vermesi için thaner midir nedir ona gidip borcu silmek gerekiyormuş. thaner de bana "suçsuzluğumu ispat et" diyor ancak guard captain'i suçladım adam bana küstü ne yapıcam? bir de bir ara swamp'a gideyim dedim. şu drownerları öldürmek çok kolay da, yerden çıkan tentacle'ların birisiyle savaştım, kolayla öldürdü beni. onları öldürmenin bir yolu var mı? Sanırım birini suclarsan sorun degil de, 2-3 karakteri suclarsan dogru cozmen mumkun degil. En kotu ihtimalle yanlıs cozersin sonra gercegi ogrenirsin. Simdi tam hatırlamıyorum ama guard ile thaner'in cok alakası yoktu sanırım questleri cok alakasızdı. Aksam vakitleri thaner'in evinin onunden gec, orda bi mysterious stranger gozukucek bi ara ( sans isi biraz ) onun yanına git bi konusmayacak senle ama karakter bi hmm diyecek. Sonra iceri gir thaner ile git konus boyle boyle karanlık isler ceviriyomussun diye, sonra adam acıklamasını yaptıktan sonra hmm tamam inanıyorum de. Bu son quest adamın sucsuzlugunu kanıtlaman icin. Eger bu da yetmezse o zaman questlerden birini kacırmıs olabilirsin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ok dediğin gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yalnız çok tuhaf bu the witcher. ilk oynadığında çok ters geliyor adama. çok sinir özellikleri var. işte sürekli çökmekti, yanı başında düşman olan adamların oturup uzuuun uzadıya sohbet etmesiydi,her gelen düşmana farklı bir stance'la saldırma zorunluluğuydu vs insan bayıp götürüyor. ama bir kere oyunun yapısına alıştıktan sonra normal bir rpg oyunu gibi geliyor, oynuyorsun işte öyle. ama elbette bir bioware rpg'si kadar güzel değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bugün megavizyonda dolanırken gördüm 80 saat rp falan dedi hiç düşünmeden başladım downloada valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 megavizyonda gördün ama internet korsanını indiriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Evet açık zaten yazdığım. Single player oyuna 90ytl verecek halim yok illa katkı yapalım diosan yolla 90ytl ikimiz için de katkı yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 korsana hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 90 YTL'ye oyun satan zihniyete de hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Ben 3 gün başından kalkmayıp bitirdim, başlarda çok fazla sıkıyo ve alışmak gerçekten zor ama hikayesi bence harika ve sonunda parmak ısırtıyor, insanın aklına soru işaretleri düşüren bir sonu var, offical forumlarda oyun sonuyla ilgili onlarca teori üretilmiş, söylentilere göre yaptığınız seçimler oyunun sonunu etkiliyormuş bunu denemek için ikinci kez bitirmeyi planlıyorum ama dikkatimi tek şey çekti oyun sonu diyalogları tamamen dinamik, söylediğiniz sözleri ve yaptığınız seçimleri oyun sonunda fark ediyorsunuz. Yapcak işim yok, rpgye hasretim, çok sıkıldım diyorsanız alın oynayın. 1.2 patchi sitesinde var yükleyince load ve saveler çok kısa oluyor ancak korsan oyunlarda bu patch sorun çıkartıyor. Load ekranlarından sonra karakterim takılıyor kımıldamıyor şeklinde sorunu olanlar da ...witchersystemplayer.ini dosyasını açıp "Disable AutoSave=1" satırını silin sorun düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Bu herif de cthulhu cult'ından çıktı lan! muha MUHAHA MUMUHAHAHAMUMUMUHAHUHAHAHUHAHAH!!! (murloc gibi okuncak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 dagon lovecraftın bir kitabıdır.güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Dagon'u biliyorum yav, boşuna Cthulhu'cu değiliz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 oyunda dagon ne arıyor ki? şu oyunu bir oynayamadım tabula rasa çekici geliyor.tabulayı bırakıp oynasam mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar