Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rapidshare linklerine erişmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rapidshare premium var elimde 1 aylık sömürmek istiyorum elimizde varken.Ancak daha önce kullanmadığım için pek bilmiyorum ,var mıdır elinizde sağlam birkaç müzik albüm vs indirebilceğim siteler?Metal ağırlıklı olrsa sevinirim.şmdiden teşekkürler
Mesaj tarihi:
www.warez-bb.org

www.cithiz.net (com - org) da olabilir. Süper sitelerdir, cithiz türkçe sitedir. Film paylaşımında farklı bir boyuta erişip, filmleri altyazıları ile veriyorlar.
Mesaj tarihi:
yok be abiler, cithiz cok calip cirpan bir site yerine dizishare.com'u oneririm.. Turk dizilerini guncel uplarlar felan.. Yurtdisindaki turkler tarafindan kurulmus site..

Yasak oldugunu saniyorum, degilse yaziyim..

www.projectw.org / otesini tanimam.. Her turlu yabanci paylasimda.. Baska amaclar için zaten patip0rn var.

bi kaç kez eski sistemde uyari almistim sanki, film linki vermekten :D
Mesaj tarihi:
warez-bb çok iyi sitedir, torrent ile aynı hızda rapid linklerini bulabilirsiniz aradağınız şeylerin. cithiz ise film için mükemmel olan bir türkçe site.
Mesaj tarihi:
Torrentle ayni hizda diye bisey yok, Rapidshare'de bulacaginiz dosya mutlaka Torrent'ten daha hizli olur, upload yok bi kere, millete de bagimli degilsiniz. DL bw'niz neyse o hizda cekiyosunuz iste. Eksi yonleri 5 gunde 25GB seklinde bir kota olmasi ve bisey bulmanin nispeten daha zor olmasi.

http://www.rslinks.org var mesela guncel dizi film oyun vs icin, onun disinda ne aratiyosaniz sonuna rapidshare.com yazip Google'da aratin, genelde cikiyo biseyler.
Mesaj tarihi:
torrent ile aynı hızda derken sanırım aynı zamanda upload ediliyor onu demek istedi yani senin download hızın değil de dosyanın torrente ya da rapide yüklenme zamanı olayı vs
Mesaj tarihi:
yok öyle bir şey kim sallamış?

5 günde 25gb limitin var sadece, istersen ilk gün 25gb çek istersen 5 5 paylaştır 5 güne. kullanmadığın gün başına 5gb eksiliyor.

iptal etme gibi bir şey yok inanmayınız.
Mesaj tarihi:
5 gün boyunca günde 5 gb, ya da 5 günün ilk gününde 15 ikinci gününde 10 gb download yapıp diğer 3 gün download yapmamanız gerek eğer ki aksini yapıp "belirgin şekilde" bunu aşarsanız account patlıyor, account alırken şartları okursanız zaten görürsünüz orada belirtiliyor arkadaşımın başına da gelmiş bir olay
  • Yeni Oluştur...