Seperate Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Rapidshare premium var elimde 1 aylık sömürmek istiyorum elimizde varken.Ancak daha önce kullanmadığım için pek bilmiyorum ,var mıdır elinizde sağlam birkaç müzik albüm vs indirebilceğim siteler?Metal ağırlıklı olrsa sevinirim.şmdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 o premium bende olsa ne güzel olurdu ya :( sharebus daha cok film dizi falan ama var müzikte ama bana da verebilirsin bak şifreyi :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 www.zipile.com www.tehparadox.com www.sharebus.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 link koymak yasakti galiba, ben om atam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yasak mı? değil sanırım ya. bende vereyim bir tane www.oyun-arsivi.com oyun film program v.s... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 www.warez-bb.org www.cithiz.net (com - org) da olabilir. Süper sitelerdir, cithiz türkçe sitedir. Film paylaşımında farklı bir boyuta erişip, filmleri altyazıları ile veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yok be abiler, cithiz cok calip cirpan bir site yerine dizishare.com'u oneririm.. Turk dizilerini guncel uplarlar felan.. Yurtdisindaki turkler tarafindan kurulmus site.. Yasak oldugunu saniyorum, degilse yaziyim.. www.projectw.org / otesini tanimam.. Her turlu yabanci paylasimda.. Baska amaclar için zaten patip0rn var. bi kaç kez eski sistemde uyari almistim sanki, film linki vermekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yok yahu çok topic gördüm torrent siteleri falan paylaşan onunla bunun farkı yok gibi ben kefilim hepinize ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Rock Metal için Türkçe bunalti.com oldukça sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 sharebus kapandı yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 http://www.rapidreactor.net/ kullanıyorum. Memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Gothic said: sharebus kapandı yanlız sharebus kapanmadı. ttnet ip yi başka yere yonlendiriyor. dns değiştirererk ya da proxy vs girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 nasıl olcak o :) gerek kalmadı aramanın gücü sayesinde buldum :P ahan burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 dubluve dubluve dubluve dat vareziçerikyasakkapattıracaksınızsiteyi dat kom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Odinn said: Rock Metal için Türkçe bunalti.com oldukça sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 warez-bb çok iyi sitedir, torrent ile aynı hızda rapid linklerini bulabilirsiniz aradağınız şeylerin. cithiz ise film için mükemmel olan bir türkçe site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 www.cithiz.com bissürü belgesel de var:F d smart almaktan vazgeçtim o kadar yani :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Torrentle ayni hizda diye bisey yok, Rapidshare'de bulacaginiz dosya mutlaka Torrent'ten daha hizli olur, upload yok bi kere, millete de bagimli degilsiniz. DL bw'niz neyse o hizda cekiyosunuz iste. Eksi yonleri 5 gunde 25GB seklinde bir kota olmasi ve bisey bulmanin nispeten daha zor olmasi. http://www.rslinks.org var mesela guncel dizi film oyun vs icin, onun disinda ne aratiyosaniz sonuna rapidshare.com yazip Google'da aratin, genelde cikiyo biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 torrent ile aynı hızda derken sanırım aynı zamanda upload ediliyor onu demek istedi yani senin download hızın değil de dosyanın torrente ya da rapide yüklenme zamanı olayı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 evet onu demek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonbaliklimakarna Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 www.phazeddl.com özellikle oyun ve film bulabileceğin bir adres, yalnız rapid premium'unu sömürürken dikkat et günlük 5gb limitin var, haftada 25gb'yi aşarsan iptal ediliyor premium =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 yok öyle bir şey kim sallamış? 5 günde 25gb limitin var sadece, istersen ilk gün 25gb çek istersen 5 5 paylaştır 5 güne. kullanmadığın gün başına 5gb eksiliyor. iptal etme gibi bir şey yok inanmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 iptal etmiyolar... hatta 5 IP'den bağlan yine iptal olmuyor, sanırım sınır 5 ama.. 5 IP'den fazlasında sanırım account otomatik bir süreliğine disable oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonbaliklimakarna Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 5 gün boyunca günde 5 gb, ya da 5 günün ilk gününde 15 ikinci gününde 10 gb download yapıp diğer 3 gün download yapmamanız gerek eğer ki aksini yapıp "belirgin şekilde" bunu aşarsanız account patlıyor, account alırken şartları okursanız zaten görürsünüz orada belirtiliyor arkadaşımın başına da gelmiş bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 iyi de, 25gb ı geçtiğinde zaten uyarı veriyor, premium dl yapamıyosun. en son öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar