Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Son 2 sezonda yapılan 12 derbinin hiç birinde bükülmedi bileğimiz çok şükür , takımıma her zamankinden daha çok güveniyor ve inanıyorum , bu maçı ya alacaz yada alacaz Allah ın izniyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 zevkli olsun maç izlenmeye değer olsun çekişmeli olsun kim yenerse yensin umumda değil izlerken zevk alayım yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Daha maça kaç saat var 6 sayfa olmuş bile. Yarın bu saatte kaç sayfa olur kim bilir. X( İyi olan kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bol kırmızı kart ve beraberlik işimize gelir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bonjo said: Son 2 sezonda yapılan 12 derbinin hiç birinde bükülmedi bileğimiz çok şükür , takımıma her zamankinden daha çok güveniyor ve inanıyorum , bu maçı ya alacaz yada alacaz Allah ın izniyle... geçen sene yapılan 4 maçın 1'ini biz 1'ini siz kazandınız 2 maçta berabere bitti. yanlışmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 simdiden rica edeyim de, mac sirasi ve sonunda seviyeli tartisin lutfen, birbirinize hakarette bulunmayin isimi zorlasitrmayin burda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 "im on mod mod" diyosun yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Azmodai fenerbahcelilere dikkat et yeter ortalığı karıştıran onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 al birini vur otekine holigan bunlar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 9-0 semih 3, deivid 3, colin 1,tümer1, carlos 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 volkan da atar be abi penaltidan 1 tane? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 BJK maçında FB'ye penaltı? şaka mısın arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 farklı renklerin dostça mücahadalesini birlikte izleyelim daninananaaanidaninanınaaaa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 tello oynamayabilirmiş. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 horten said: Bonjo said: Son 2 sezonda yapılan 12 derbinin hiç birinde bükülmedi bileğimiz çok şükür , takımıma her zamankinden daha çok güveniyor ve inanıyorum , bu maçı ya alacaz yada alacaz Allah ın izniyle... geçen sene yapılan 4 maçın 1'ini biz 1'ini siz kazandınız 2 maçta berabere bitti. yanlışmıyım? hangi 4 maç ligden bahsediyorum ben ligde son 2 sezonda bjk,gs,ts ile oynanan 12 karşılaşmanın hiç birini kaybetmedik , türkiye kupası ve süper kupayı demiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 evet tello büyük ihtimal yok hatta zaten son maçlarda kötüydü özellikle istanbul b.b. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kupa da oynanan niye sayılmıyor onu anlamadım? ayrıca 12 hesabına bakarken TS'yi hsaba katmamıştım. ama doğru ne olursa olsun katmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bugünkü maç kupa maçımı ? ben lig ile alakalı istatistik verdim.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 r. carlos oynamıyormuş sakatlanmış dünkü idmanda . alex de grip olmuş ateşi varmış . öle dedi haberlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 maç maçtır kardeşim.(:P) 12 maçlık seride önemli istatistik ha. bitirmek lazım o seriyi derhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 2pacAmaruShakur said: Azmodai fenerbahcelilere dikkat et yeter ortalığı karıştıran onlar hadi ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 tello kesin oynamıyormuş.. dııııııııt dıııııııııııııt dııııııt:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 tello oynamıyorsa beşiktaşın şansı çok azalır. en önemli oyuncu olmasının yanında, adamın alternatifi yok.. yerine kim oynayacak merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 tello nun yerine koray oynayacakmış büyük ihtimalle. g.saray maçındaki gibi 2 ön liberoyla oynuyor. bu maç 0-0 biter veya fenerbahçe 1-0 kazanır bu kadrolarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 paflar yenmiş 1-3. biz 9 fener 10 kişi kalmış ilk yarı. edit: milliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar