oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 aslında uygulama şöyle olsa, 1 hfta içinde 50 post atmak mecbur, yoksa siteden ucacaksın. 50 postu attığında da 1 hafta sürenin bitmesini bekleyeceksin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 çin işkencesi vol. 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Asteroth said: Üyelik formunda doldurulması zorunlu "Cinsiyet" kısmı olsun. Pembe pati'lerin nick'leri pembe olsun. sonuna kadar destek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 oper said: aslında uygulama şöyle olsa, 1 hfta içinde 50 post atmak mecbur, yoksa siteden ucacaksın. 50 postu attığında da 1 hafta sürenin bitmesini bekleyeceksin :D hatta bu durumda post yazip bosluk birakip nickimizi yazip turkcell den 3131 e yolliyalim 10 kontur karsiligidna hesabimiza 10 post daha yuklensin (bonbon turkcell i tek basina zengin edicek yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 başlık yeni üyeler AKILLI OLUN diyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Black lol =) Balonlari patlatinda yeni uye tagindan kurtulun artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 lan daha adamın balonu patlamamış bana ayar vermeye çalışıyor. alacaktım ayağımın altına sdf :D de gidin patlayın da gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 şahsen ADMİN olsam oper in madalya gibi görünen rozetini söker kalıcı balon koyardım bu lafların üzerine yani Nedanko bilmem sen ne düşünürsünde ŞAHSEN BEN YAPARDIM! yapın plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 şahsen ben ADMIN olsam (nie büyük yazıyoruz anlamadım ben, hani ADMIN bu ADMIN, BORU degil ayagınamı yazıyoruz asdasfas neyse sadete dönelim) yeni üyelikleri filan daha bi 6 ay açmazdım, yeni, gelenlerin %80 inden hoslanmadım açıkçası hepsi ancak KO bölümüne yakısır gibi duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 oğlum adam kıllanıyor yazmayın lan, banlıcak şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bi gorelim balanlor patlasın ne olduklarını goruruz=) (bide 3. sahis olarak bahsediyoruz yeni uyelerden rencide etmeyin be =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 patide 2. ci şahıs mı var? Biz, onlar, ben, o ayrımı gördümde hiç siz veya sen gibi bir ayrım görmedim patide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 var var gizli onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 sadece ben ve diğerleri var.. (ohş felsefeye girme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 pati nereye gidiyor::o patide son tablo biz siz "onlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Custodem yoksa illuminati patidemi var? o.O neyse Biz ve onlar vardır siz yoksunuzdur. Felsefe 101 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 patide bilmedigimiz cok sey var =) löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Unutmayınki herkes balondu 99da 2000de ultimatr ye açılan "bankayı nasıll açııcaz" "str nasıl artar" topiclerini unutmuyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 balon değilde nubmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yeni üye yeni üye dediğin nedirki gülüm ben senin için paticikte topic açmışım... mesela...olmadı sanırım..dimi?...neyse ok by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Niye kuzu beni oldurdu topici canlansın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Black o zamanlar balon yoktu ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nestra Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ne dert bu balonda ya uçacak diye korkuyom. hayır okulda sorun oluyo. millet soruyo ne o diye. zor iş zor.....! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ya böyle smileylar ve yeni insanlar gelince bi garip oldu ya. Herkesin üslubuna alışmışız herhalde. Hoşuma gitmedi ama sanki eski samimiyet, eski sıcaklık kalmamış gibi (öehh). Neyse hadi bakalım nası olucak görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ultima tittle ları kullanıoduk o zaman =) newbie falan vardı zuahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar