paramecium Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Selam, EOS ön görünüş Abi şu bakışa bak. Uzunları yemiş tavşan bakışı değil de nedir bu? Bu mu ateşli Akdeniz akşamlarının karizmatik otomobili :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Eos Eos2 eee? :) Eos dediin, tavşan dediin araba (ki ABD'de golf yok, rabbit var :)) Kanada'da reklam olmadan stokları tüketti. VW reklam planlarını iptal etti... Neyin peşindeyiz teyy teyy tey (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Selam, Eblek bakışlı gerçeği değişmiyor ama :) paramecium kafasını çevirip arkaya seslenir said: Bana oradan A4 cabrio paket yap evladım, evde sürücem :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 kişisel görüşürm mercedes in hatchback tipi arabalarda başarısız olduğu yönünde dış görünüş olarak, hoş ben mercedes sevmem zaten :) bi kendi kendine giden bi arabası var unuttum modelini onun dışında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yaa para, ama sen de şimdi... A4 nerdeee Eos nerde. A3 cabrio çıkınca görecez, o zaman daha mantıklı savunma bekliyoruz senden :D edit: ya upuuzuuuun bi yazı gelecek, ya da alındı para :/ ya baps napim, gözün audi'den başka bişey görmüyo (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Selam, Philips'in sayfası deli etti, onunla uğraşıyordum :D A3 cabrio'yu ben merak ediyorum. Hem 2+2 formunu, hem mevcut ölçüleri koruyup nasıl güzel cabrio yapabileceklerini merak ediyorum. Biraz yalan olacak gibi bir his var içimde :) Umarım şu forumlarda rezil etmezler beni. A4 B6 cabrio gerçekten güzel ama :)) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 a4 super,hanı eskiden sevmezdım amma her turlu a6 veya a3 e basıyor yani. One şekil öyleee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Charsi said: ben arkası olarak c1 'e benzettim. @Vodan: Focus Savruluor 2007 bir focus kiraladık 160-170le girdiğimiz bütün virajlarda araba yellendi resmen. fakat aynı güzergahda civic'07 banamısın demedi. civic alalım o zaman , 170le ne virajına gırıosunuz abı ölceksınız lannn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 s2000'le bağdat caddesinde güzel bi kazamız olmuştu salak bi Leon sayesinde :) ondan kurtulduk dahada bişey olmaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Selam, Hız hata kaldırmaz... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 180 ile ne virajına giriyorsunuz abi rally mi yapıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Selam, Viraja her türlü girilir ama asıl problem o virajdan çıkabilmekte. 4-5 gün evvel gece vakti Boğaz Köprüsü'nden Kadıköy'e geldim ve stadın oradan Bağdat Caddesi'ne bağlanacağım. Önümde 307 vardı. Kendisi nasıl bir zaruret hissettiyse viraja hızlı girdi -ki girişteki viraj çizgisi güzeldi- ve arkayı savurarak burnu içerde tutmaya ve hızdan feragat etmeden dönmeye çalıştı. 3 defa arkayı dışa kaydırıp burnu düzeltti ama 4üncüyü yapıp, bariyerlerle kucaklaşırken ben yanından geçiyordum. Bir de takdirimi belli eden korna sinyali ile geçmiş olsun dileklerimi ilettim kendilerine. Yol düzgün değil, yol boş değil, onu sıkıştıran veya tahrik eden yok; peki bu gereksiz hareket neden?!? Ama sonra düşündüm hak verdim. Neden? Onca aydır sadece bir kere hız yaptım geçen Cuma akşamı; Harbiye'deki ışıklardan müzeye doğru döndüm ve Valikonağı Caddesine bağlandım. Bunu yaparken de aracı zorlamak durumunda kaldım ve ön-arka uyumlu savrulmayla kaldırıma çıkmadan parkın oraya varabildim. Birkaç da makas attım ama bir zoruretim vardı. Yemek yenecek yerin tuvaletine yetişmem gerekiyordu 2,5 saatlik köprü trafiği ardından :D Hatta bir ara dörtlüleri bile yaktım diyeyim siz anlayım içinde bulduğum 'baskıyı'. Belki onlar da benim gibi abdesthaneye yetişmeye kasıyorlardı, bilinmez :P Tavsiyem; aracınızda boş şişe bulundurun ve yine de hız yapmayın :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 şişelik bi durum varsa çekersin kenara halledersin işini para sende amma yaptın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Selam, İlki şişe yok :( İkincisi daha yeşil ve ağaçlı İstanbul istiyorum :P mümkünse küçük mutlu çalılıklar da olsun yol kenarlarında. Yolda su satan tiplerin hepsi kağıt helvacı olmuşdu şansıma : Uslandım ve bagaj içeriğimi güncelledim. Çoğu önceden de vardı gerçi; 5litre içme suyu balıkçı tipi sarı yağmurluk :P polar yelek büyük boy şemsiye 2 tane havlu 1 tane kağıt havlu 1 çift iş eldiveni 1 takım iç çamaşırı (gerekebilir) 2 paket kağıt mendil 1 t-shirt 2 paket ıslak mendil 4-5 adet kolonyalı mendil 1 paket eti cici-bebe (mükemmel besin kaynağı) Saygılar. edit: yazım hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 280 le viraj aldim :) daha olmem :) isin kotu tarafi ustumuzde acikti :) ama soyle soliyim arkadasimin civic 1.8 i var bayag artistik araba ama yavas. Otomatik vitesi cok yavas ve 1.8 bayag pahali sirada var bayag a3 artik her tarafta yani cilki cikti ben yerinde olsam ikinci elini alirim bosa para kaybetmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 aslında bagajı karıştırıyormuş hesabına profesyonel bir şekilde işemek mümkün ama hava biraz kararık veya akşam olması lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 matama said: 280 le viraj aldim :) daha olmem :) isin kotu tarafi ustumuzde acikti :) ama soyle soliyim arkadasimin civic 1.8 i var bayag artistik araba ama yavas. Otomatik vitesi cok yavas ve 1.8 bayag pahali sirada var bayag a3 artik her tarafta yani cilki cikti ben yerinde olsam ikinci elini alirim bosa para kaybetmeye gerek yok seni yorumlarımın dışında bırakıyorum matama, ferrari kullanmış adamsın sdfdsa. 280 ile de alırsın, 300 le de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 arabada olay surda araba donuyor ama siz donduremiyorsunuz kendi adimi 250 + hizlarla veya dik viraj donerken cogu zaman arabadan cok kendim beceremiyorum o kadar elim kitleniyorki diyorum direksiyonu cevirmemeliyim ama aslinda cevirmek lazim birde normal vites kullaniyorsaniz teknikleri ogrenmek lazim otomatikte arabanin limitini bilmek lazim ama sunu soyluyorum her turlu arabayi iyi kotu kullanan biri olarak belli hizlarin uzerini belli arabalarla deneyin cunku fark var ve normal bir bmw de vs de buyuk tehlikeye giriyorsun daha iyisini kullaninca anliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 birde saka bir yana altinizda tank bile olsa belli bir hizin uzerinde direk olum var parcalara ayrilinca bence bir sekilde hepimizin fomrula pistinde bunlari denemeliyiz yollarda degil keske boyle bir sansimiz olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Heheheh para, dediğin gibi zaruri bir ihtiyaçları varsa muhtemelen altlarına zıçmışlardır :) Bende bikaçkere patlama noktasına geldim ama trafikteydim benzinliğe zor yetiştim. Bir seferde de inanılmaz ama okul yolunda bi kahvehaneye girdim orayı unutamıyorum zengin olunca parayı basıp alcam o kahveyi bende ayrı bir yeri vardır :) Bu arada o 175 - 180 ile viraj alamayan dandik Focusa teesüflerimi iletiyorum. Yalnız merak ettim Sedan mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Selam, Virajın çapı ve yol eğimi ile yol kalitesi gibi faktörleri de unutmamak gerekli. Ayrıca lastik (ölçü ve kalite) ve araç faktörleri de olayın içinde. Nero lastiklerim viraj konusunda güzeldi ama bu yeni ER300'ler ortalama tatmin sunuyorlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 matama said: 280 le viraj aldim :) daha olmem :) isin kotu tarafi ustumuzde acikti :) ama soyle soliyim arkadasimin civic 1.8 i var bayag artistik araba ama yavas. Otomatik vitesi cok yavas ve 1.8 bayag pahali sirada var bayag a3 artik her tarafta yani cilki cikti ben yerinde olsam ikinci elini alirim bosa para kaybetmeye gerek yok biraz daha sallasan ışık hızında aldım virajı falan diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ben 80 le alamadım virajı kaza yaptım antalya falez alt geçit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Selam, Kaza anında çevresel faktörler de önem kazanıyor matama. Hızın düşük bile olsa, o çelik bariyere ters bir yaklaşım açısı ile çarparsan; onun sökülüp kabin içersine kama gibi girme riski var. İşte o an kol, bacak falan koparıp/delip geçiyor. Bolu'dan dönüşte, çimento fabrikası yakınında 130km/h ile ben giderken Astra 140, bilemedin 150km/h, ile gidiyordu. Düz yolda birden araç sağa fırladı, yerden yarım metre havalanarak gerçek anlamda fırladı, ve bariyere çarptı. İlk duran araç benim, bariyer adamın bacağını aldı. Yani yolda herşey olabilir; araç takla atar, seni duvara sıkıştırır falan. matama az yavaş kullan :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 olivies sana guluyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar