kirlipati Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 :)-D Selam cemaat-i paticik. Wazzup? Alıntıla
kirlipati Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Patilerimi yalıyorum ama geçmiyor :( Hmms bu arada size de selamlar..Bir de bu benim yıllık nickim, paticik'e özel değil; fakat paticik'le empati, sempati bilimum pati kurmamı sağlıyor. :) Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 nedense bi senin balonuna iğne batırasım geldi patlasın patt diye Alıntıla
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 iyidir arada, iyi. hoşgeldin. Alıntıla
Drall Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Hoşgeldin kirlipati! Paticik Forumları Ana Sayfasından UO, WoW, DAoC, EVE, gibi MMOlarla ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, edebiyatla ilgiliysen Karalama Defteri, sevgilinden ayrılırsan Kişisel bölümlerine girebilir, Donanım ve Yazılım bölümünde bilgisayar parçaları ve programlarıyla ilgili sorularına cevap bulabilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların diğer ilgili bölümlerinde üyelerden yardım isteyebilirsin. Geyik yapmak istersen garbage bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. Görsel Sanatlar la uğraşıyosan buraya bakmanı tavsiye ederim, eğitimle ilgili soruların varsa Eğitim bölümümüzden faydalanabilirsin... İyi eğlenceler. Alıntıla
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ben de diom bu koku nerden gelio -.- Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Temizlen öyle gel derler adama =P Alıntıla
rayka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 çok ihtiraslı nick olmus ne alakaysa sana ahu tuba diyesim geldi gazoz istermisin? Alıntıla
rayka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 madalyonun öteki yüzü diyosun yani??? temiz görünen pati aslında kirli pati olabilir Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.