Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 super bir dallamalik edip saat 00.30 dami ne kalktim gece evdekiler ne varsa supurmus ne peynir kalmis ne ekmek ne makarna en son sabah kahvalti etmistim ustunden 18 saat gecti evde hazir corba ile 1/4 franbogazli pasta disinda bsiey yok annem ehralde ekmek bulamiyorsa pasta yesin cocuk mantiginda alip koymusda doyurmuyor meret haliyle yok yani sabaha nasil durucam allah bilir :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 daya sigarayı edit: ben de açım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 hazır çorba ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 yemeksepeti.com ? gece servis yapan var mı sizin oralarda bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Yanlış bölüm. İlgiye ve sevgiye açsan kişisel, yoksa garbage. Ayrıca çorba güzel tutar, sıcak sıcak iki kase iç iyi gelir. Bide ben sevgiye açım ya off =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 ben çorba içiyorum şimdi knorun hazırlarından. malum öğrenci evi. yarın gidip 500 tane daha alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Dolapta vardır bişeyler be . Ben geçen gün acıktım mesela , oraya sotelediğim taze kaşarı afiyetle yedim , başka bişey yoktu zaten dolapta , ama yine de kaşar soteliydi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Bide bizim öğrenci evinde sık sık yiyecek hiç bişey olmazdı. Ben de su içerdim. Su da iyi tutar, böyle dolu dolu bi bardak içersen açlık hissi geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 su içerek kendimizi kandırabiliriz sadece. o diilde küresel ısınma varya şimdi su bitcek. az su içmeye başlasak adapte olsak ortama. nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 bir litreye yakin ictim ihh corbada bozulmus fii tarihinden kalma buzlukta bi parca kasar buldum ekmek olsa onu kizartip ketcap mayonez i basip yiycemde ekmek yok disardan soyliyebilsem keske ev halki uyuyor simdi kopek var kapi calinca butun apartmani uyandirir it ha olmadi buzlukta elma dilim patatesler buldum kizartmaya calisicam artik kendime guvenim olsa direk kizarticamda yangi nfila nciakr ebceremem heba olur korkusuyla kizartamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Buzluktan çıkan patatesi tavada kızartabilmen için önce çözmen lazım, fritöz varsa sorun olmaz da normal tavada deli gibi yağ çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Yuh abi, hazır çorba ve frambuazlı pastan var ve sen ağlıyorsun? 12'de kalktım, sigara bile yoktu evde, bırak ekmeği. Hala bekliyorum ki saat 7 olsun, gideyim açma/poğaça alayım bi yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 ne yiycem ne yesem derken sabah oldu lol gittim aldim firindan bisiyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Ekmek, peynir, domates ve sütlü kahve... Allahım sana geliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 *orochimaru ses efekti ile" SHİNEEEEEEEGHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 orochimaru degil erochimaru o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 olm gebereceksiniz berdusluktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 birazdan karnıyarık yiycem offff (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar