Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 "Sezon 7"

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Asteroth said:
Benim mesajımın üstüne attın çünkü mesajını.

"Sen niye üstüne alınıyosun ki, xunn'a söylemiştim ben onu mehehehe" de diyebilirim istersen, aynı seviyede olur tartışma.

yoo sana yazmadım, sen belli ki yorum yapabilecek kadar izlemişsin diziyi fikrini söylüosun, eleştiriosun sana bişey demedim. ben burda herkes 24u sevsin i savunmuyorum zaten sadece kendim seviyorum onu savunuyorum. bu kadar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Axis of Evil kurulmuş ABD'ye karşı, herifler önceki tecrübelerini falan anlatıyorlar birbirlerine, her seferinde farklı taktik deneyip başarısız olan Coyote gibiler resmen.

ehuahuahu

yahu öle bi halde ki dizi sezonlardan sahneleri harmanlayıp bi yeni bi sezon olarak çıkartabilirsin..

bayaaa tek düze bi aksiyon fırtınası.. hepiciği bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Dizilerde mantık arama olayı da apayrı bi başlık konusu olur. Ben izlediğim yabancı dizilerin(seri bir konusu olanların) hiçbirinde bir mantık göremedim, bu da uzamalarının verdiği bi dezavantaj zaten önceden de yazdığım gibi 24 uzadıkça kendini tekrar etmeye başladı ve mantık çerçevesi daraldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet olabilir, savunduğum o değildi. 24ün başına gelen mantıksızlık olayı uzamasından kaynaklanıyor başka bişey den değil yoksa 24 de bir kurgudur, fantazidir gerçek olayları yansıtmaz, gerçeğe gönderme yaptığı noktalar vardır sadece, mesela aklıma gelen 5. sezonda başkan Logan'ın, Bush'u andırması gibi.

Ben 24e de kurgu olarak bakıyorum böyle baktığım için zevk alıyorum, uzaması mantığını daraltıyor evet bunu daha oncede soyledim kaç kere.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 24ü bir amerikan dizisinde ilk defa siyahi başkan, kadın başkan, teröristlerle işbirliği içinde olan başkan, ve senaryosundaki bilimum amerikanın özeleştirisini içeren olayları işlediği için seviyorum sen bunları bilmeden yorum yaparsan çok sığ bir dizi olduğunu düşünmen normal tabii
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi izledim süper bölümdü. (tu) Jack hep böyle olsun.

Tony'i de kurtaracak görürsünüz, aslan Jack!

Tony'nin burstü görünce "buraya kadarmış" diyip teslim olması süperdi.

Elemanı yollarken "ikimiz de bu kapıdan çıktığında ölü sayılacağını biliyoruz" demesi tam bir 24 klasiğiydi ama Jack değişti çünkü Bill'in ölümü bardağı taşıran son damlaydı.

Jack'in o tarz bir silahla ne kadar bilet olduğunu eski izleyiciler hatırlar. Nina'nın peşinden gittiği eski bir bölüm vardı. Çalılarda tek tek asker temizliyordu.

Jack haftaya Starkwood'u bassın işte o zaman aksiyonun kralını göreceğiz.

Mesajımı klişe ama bir o kadar da gaza getiren şu diyalogla bitirmek istiyorum:

- It's 2 against 10!
- 2 against 9.

Sosyal ağlarda paylaş

Çatışma sahnesine bittim bu arada. Lan daha çok olsun çatışmalar. Özlemişim jack in karanlık sokaklarda, izbe mekanlarda çatışmaya girmesini.

O değilde Tony gene emo olup döneklik etmesin. Ulan bekçiyi kurtardın beni neden kurtarmadın diye.

Başkanın kızınada ayar olmuştum gördüğüm ilk bölüm. Dizi tarihinin gelmiş geçmiş en itici karakteri, en nefret edileni olabilir. En azından diğer kötü karakterlerin bir karizması var ulan bu resmen sopalık, bir kaşık suda boğmalık.

Sosyal ağlarda paylaş

Son sahnede starkwood lab ında biowep i nası yayacakları hakkında bi aletler gosterdiler ama anlayamadık nedir

Jack bu bölüm daha bi insancıldı bence böyle olmalı eskiden bile bu sezonki kadar gaddar deildi kendine geldi bill ölünce dediin gibi

Jon voighte o rol cok yakıstı, jackle final sahnesi cok etkileyici olcak

Sosyal ağlarda paylaş

Baggio 1 gun geriden geliyoruz malesef isler yogun bu aralar:)

Esasinda ne kadar az izlese de xunn un bazi yorumlarina hak veriyorum, klise olayinin dozu kaciyor malesef. Onun haricinde kendi icinde elestirileri olan bir dizi (

6. sezon sonu

6. sezondaki son bolumu hatirlayin, Jack sen bana nasil lanetli dersin, ben sadece sizin istediklerinizi yaptim diye Audrey in babasina girismisti

)

15

Bu bolum yine gecis bolumu gibi oldu, ama jack i simdi kale gibi tesis e nasil sokacaklar, daha sonrasinda ne olacak soru isareti. Esasinda degil icerden tony bir sekilde serbest kalir, canisterin bir kismi ulkeye dagilir. Sonra o canister larin hepsi secure edilecek, arada sekil olsun diye birisi patlayacak ama tahminden daha az insan olecek falan filan. En sonda beyaz sacli arkadas Jack e ben bunu amerika icin yaptim real patriot um ayagi yapacak:) Su sezon 1 deki gibi adami koseye yatiramiyorlar yahu. Nina Myers hadisesi neydi oyle. Simdi de baskanin kizindan umutluyum bu sezon, 2. bir sherry palmer olabilir.
Bu arada uber computer operatoru chloe o brian ilerleyen bolumlerde cikmazsa iyi olur, biraz farkli bisiler gormek istiyor insan (Or. Jack in bekciyi kurtarmasi, jack ten beklenmeyen humanist yaklasimlar:)). Bu arada Larry Moss unda zabita dan farki kalmadi yahu.
Jack: Larry Halil Ibrahim Caddesinde tezgah actilar CD satiyorlar gel,
Larry: Tamam geliyorum
5dk sonra
Jack: Larry adamlar Abdulrezzak Caddesine gectiler aha burada CD satiyolar
Larry: Jack hastamisin nesin
Jack: Inanmiyorsan CD leri gel bana yedir ama isportacilar burada.
Larry: Tamam tamam belediye baskaninin korumalarini o tarafa yonlendiriyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

o diil de bu topiği ben açmışım ama daha redemption'ı bile izlemedim :p

gerçi 24'ü maraton yapmayı seviyorum ben, tüm sezonu arka arkaya bi haftada felan izlemek daha keyifli oluyor. birinci sezonu cnbc-e'de bölüm bölüm izlemiştim, beklemek baymıştı, diğer sezonları hep birer-ikişer haftada bitirdim.

7. sezon da bitsin komple, ondan sonra başlarım artık.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm

Şimdi Jack 48 saat içinde mefta olacak eğer tedavi bulunmazsa. Ki kesin virüsü yapan elemanlarda panzehir vardır. Jack 6 bölüm panzehir peşinde koşar. Yalnız elemanlar güzel ters köşe yaptılar, gerçi bölüm ortasında böyle bişiler beklemeye başladım, özellikle baskın sahnesinin uzun tutulmasından pirelenmeye başladım. Neyse haftaya aksiyon var, ama o humvee ler fbi i yerler, seal lar filanda yalan olur.

Dikkat edilmesi gereken diğer bir nokta, sezon 7 in gerçekte Blackwaters gibi mercenary gruplarına karşı yazılmış bir senaryo olması. Yukarıda quenas ın dediği gibi, zenci başkan, kadın başkan, teröristlerle işbirliği yapan başkan gibi gerçek hayattaki tabu durumların üzerinde durulması dizinin yapımcılarının sadece aksiyon üzerine düşünmediğini gösteriyor.

Sosyal ağlarda paylaş

krokunc!!

eyvah eyvah ileride kim'in ortaya cikma ihtimali var
jack iyiles lutfen, yasatma o stressi bize kesin o mal kari cagirir kim'i

edit: off geliyormus cidden
imdb'de gordum kim'in oldugu bolumler

# Day 7: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (13 April 2009)
# Day 7: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (20 April 2009)
# Day 7: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (27 April 2009)
# Day 7: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (4 May 2009)
# Day 7: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (11 May 2009)
# Day 7: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (18 May 2009)
# Day 7: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (18 May 2009)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...