deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bize de 1. sınıfta vizedeyken hoca tek bi soru sormuştu soru şu; Arz nedir? Bir arkadaş da hazır cevap, arz; "sizin soru talebinize verdiğim cevaptır." Sınavdan çıkınca bize böyle böyle yazdım kesin hoca çok beğenecek vs. demişti. Notlar asıldı koridora bu gitti "0 almışım" dedi geri geldi. O günden beri böyle karizmatik cevapların bünyeye zarar verdiğini 3 sene boyunca geçilemeyecek bir derse zemin hazırladığını öğrenmiş oldu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 LDKSLFKASFLSAKFA fınd x mukemmel otesı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 essay nasıl gerçek olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 yalnız 3 4 5 üçgeninde 5'i x yapmak da iyi fikirmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 please do what he says.. bi de ninja turtles :D 2 side super otesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Limit sorusunun cevabı beni benden aldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 albinoblacksheep iyiymis, harikaymis hatta :) fakat oteki link acilmiyor, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 site açılmıyor bende :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ŞAHANEYMİŞ. Teşekkürler buraya yolladığın için de anlamadığım neden internet bölümünde? Link olduğu için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bilmem içime doğdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 pro - noob ile find x olayı übermiş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Benim de pro-noob kısmı çok hoşuma gitti.Bir de işlemi çözemeyip karalayıp sonrada asılmış bir çöp adam çizen de çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Tabi sayfanın adına dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bana ilginç geldi: "Hummer Limousines in Miami - Ft. Lauderdale - Orlando - West Palm Beach" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ,opff ya hepsi süper. Limit ayrı bi güzel. Pro da güzel wow knight ultima gençliği sdfs=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 kingpin said: site açılmıyor bende :/ bendede açılmadı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ÖASIODFJNOIASFDHNĞAOISF limitli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar