Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arx Fatalis

Bone

Öne çıkan mesajlar

Arx Fatalis oynamış olan var mıdır?
5 sene geç kalarak daha yeni oynamaya başladım.
Grafikleri baya kötü gözüküyor ama alışmaya çalışıyorum.

Daha önceden "büyüleri elinle yapıyorsun" lafına özenip oyunun başında pure mage yaptım karakteri.

Ama ilk levelda feci zorlanıyorum.
Elimde kemik, dolaşıyorum etrafta. Goblinleri zor pataklıyorum, orc gibi büyük goblinler var, onlar karşısında zaten direk ölüyorum (ilkini yanımda diğer esir olduğu için geçtim).

Pure mage yaptık iyi güzel de, adamın hiç büyüsü yok ya. Çıldırtıyor beni.

Bari hile yapayım dedim, M A X yazmamız gerekiyormuş ekrana.
Denedim kaç kere ama bir türlü beceremedim. Hayır tamam belli bir doğrultuda yazmamış lazımmış, o doğrultuyu da buldum, ama aynen o doğrultuyu girsem de kabul etmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Hatırlamıyorum hangi derginin verdiğini. Bütün oyun dergileri ayda 1-2 tam sürüm oyun veriyor zaten burda. Birbiriyle kapışıyolar. Ama Almanca oluyor işte hepsi. Anlamak sorun değil, ama İngilizce oynamak istiyorum oyunları ne bileyim. Atmosferi daha iyi veriyor bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Almanca olarak brutal vokal şahane, onun dışında çok küt dil evet. Brutal vokale cuk oturuyor olması dışında çok süsü püsü yok adamların :P
Arx fatalis cici oyundur da, büyü olayında ilerlerde işe yarar hale geliniyor. Bir de önüne yaratık çıkınca rün falan çizip kastırmaya gerek yok, önceden 3 büyü ayarlanabiliyor, çat çut yapıyorsun (diye hatırlıyorum)
Oyunun güzel bir yanı ekmek falan yapılabilmesiydi, yemek falan pişiriyordum paso ben sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...