Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Arx Fatalis oynamış olan var mıdır? 5 sene geç kalarak daha yeni oynamaya başladım. Grafikleri baya kötü gözüküyor ama alışmaya çalışıyorum. Daha önceden "büyüleri elinle yapıyorsun" lafına özenip oyunun başında pure mage yaptım karakteri. Ama ilk levelda feci zorlanıyorum. Elimde kemik, dolaşıyorum etrafta. Goblinleri zor pataklıyorum, orc gibi büyük goblinler var, onlar karşısında zaten direk ölüyorum (ilkini yanımda diğer esir olduğu için geçtim). Pure mage yaptık iyi güzel de, adamın hiç büyüsü yok ya. Çıldırtıyor beni. Bari hile yapayım dedim, M A X yazmamız gerekiyormuş ekrana. Denedim kaç kere ama bir türlü beceremedim. Hayır tamam belli bir doğrultuda yazmamış lazımmış, o doğrultuyu da buldum, ama aynen o doğrultuyu girsem de kabul etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ultima merakından 1-2 sene önce el atmıştım. Mouse ile büyü yapma zımbırtısı başta ilginç gelse de o kadar iyi bir fikir değil. Oynarken de şunu farkettim: vaktinde oynamak lazımmış. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 çıktığında oynadım bi süre. fena değildi. havaya rün çizerek büyü yapma fikri hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 pure mage oynamak pek iyi bir fikir dğeil o oyunda arada sırada etrafını sarıyorlar cat-cut dalıyorlar ,öle durumlarda kesinlikle büyü yapamıyorsun bi iki tane geçirmek zorunda kalıyorsun bi yerden sonra baydım mekanalrdan , bıraktım oynamayı..güzel oyundu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 oyunun başında büyü yok ya. kötü bir durum. herhalde sıfırdan başlayıp fighter gidicez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 faytır - meyg olsana daha eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 kensai - mage gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 guzel oyundur baya hosuna gidicek town'a fln gittigin king icin calistigin zaman oda falan veriolar kalede :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ne oluyor peki odan olunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 esyalarini falan koyabiliosun. Kasabaya gelebilirsen sıkılmadan baya zevk alicaksin oyundan asil hikaye ve Questler ozaman basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 peki büyüler işe yarıyor mu? yani fighter/mage gitmeye değer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Bi oyun dergisi tam sürüm olarak vermisti bunu. Ama Almanca diye hic dokunmadim. Dokunmaya da hic niyetim yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 pc gamer deutsch versiyonu mu dediğin dergi? dokunma zaten, anlamassın sen rpg felan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Hatırlamıyorum hangi derginin verdiğini. Bütün oyun dergileri ayda 1-2 tam sürüm oyun veriyor zaten burda. Birbiriyle kapışıyolar. Ama Almanca oluyor işte hepsi. Anlamak sorun değil, ama İngilizce oynamak istiyorum oyunları ne bileyim. Atmosferi daha iyi veriyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Almanca olarak brutal vokal şahane, onun dışında çok küt dil evet. Brutal vokale cuk oturuyor olması dışında çok süsü püsü yok adamların :P Arx fatalis cici oyundur da, büyü olayında ilerlerde işe yarar hale geliniyor. Bir de önüne yaratık çıkınca rün falan çizip kastırmaya gerek yok, önceden 3 büyü ayarlanabiliyor, çat çut yapıyorsun (diye hatırlıyorum) Oyunun güzel bir yanı ekmek falan yapılabilmesiydi, yemek falan pişiriyordum paso ben sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 evet baya hos seyler var o goblinking'i ishal yapmak ayri bi olaydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Fighter - Mage git büyüler çok işe yarıyor.. Ortalama olarak güzel bir oyun sayılır aslında ama ilerde biraz sıkabilir.. Ben hırs yapıp bitirmiştim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 büyüyü yapma olayı güzel cidden uğraşıyosun en azından fizıllatma olasılığıda heyecan katıyor karakter şit falan hoşuma gitmedi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar