iki kişi yönetiyor kobrayı. ayrıca adam "işaretledim" tarzı şeyler söylüyor. atıcı farklı görüntüleyen farklı olmalı.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Sinek mi avlıyorsun be?
Söz konusu videoda iki pilot var herkesin anladığı gibi. Konuşmalara dikkat ederseniz bir tanesi diğerine nazaran daha tecrübeli. Kobralarda arkada oturan arkadaş navigasyoncular varya onlar gibi birşey. Asıl pilot kendini uçuşa verirken ikinci pilot kameradan hedef takibi ve rota doğrulama yapıyor. Radar, elektronik defans, motor vb. ona bağlı. Videodan anladığım kadarıyla bu arkadaki arkadaş daha tecrübeli olanı. Hem hedefleri tespit ediyor hemde eğitici bir üslubu var elinde geldiğince falan diyor gergin pilot arkadaşı rahatlatıyor akabininde. Konuşmalarda çok normal bizim pilotlar çak çak çak aslanım benim diyor, amerikalılarda oh hell yeah falan diyor, roger that'in bizdeki karşılığı ''mutabık''tır pilot dilinde ama sürekli roger that demelerine gerek yok bir helikopterin içinde canlarını birbirine emanet etmiş iki adamın samimi olmasından daha doğal birşey olamaz.
ne desin mahmut mu desin
(bkz:ekşiyle büyüyen nesilde post bozulmaları)
(bkz:ekşiyle büyüyen nesilde post bozulmaları)
nubmus pilotlar, pro olsalar boyle konusmazlar =/
teröristler de quitermış ya. hemen kaçtılar
Kahraman Iraklılar gibi çekip mavzeri indirmesi lazımdı ya helikopteri.fede
Üye
yeni § 26 Oct 2007, 15:05 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ]
--------------------------------------------------------------------------------
teröristler de quitermış ya. hemen kaçtılar
--------------------------------------------------------------------------------
Times Square'deki LG tabelası
int yetmez ona hacı
AH BONE AHHH
kanımca kan uykusu belgeselinde vardı adam 15yıl öncenin operasyonlarının videosunu fln almış yayınlamış işte piskolojik harbin bi ayağı da bu çeker koyar kim ne dicek
+helikopter pilotu koymadı youtube belgeselden kesmişler kanımca
+helikopter pilotu koymadı youtube belgeselden kesmişler kanımca
ÇOK KÖTÜmüş teröristler de.
Psikolojik savaş güzel birşey tabii, etkili de gayet. Sızdırılmasında başka amaç aramak yanlış olur.
Psikolojik savaş güzel birşey tabii, etkili de gayet. Sızdırılmasında başka amaç aramak yanlış olur.
yaf bi bug gördüm tek sayfa olan konularda en altta olan forum/konu linki yok 1 den fazla sayfası olan konularda var yada bug değilde benmi öyle düşündüm?
Öne çıkan mesajlar