Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankarada buz hokeyi

tunca

Öne çıkan mesajlar

Tunca okul takimi olarak sadece ankara universitesinin var. Bilkenttede kurulur sanirsam kulup olarak nasi bisi ariyosun bilmiyorum ama ankara universitesinin kulubude var buz hokeyinde eger bana hatirlatirsan kocun telefon numarasini sana om ile atabilirim ama yok kulup farketmez diyosan. Belpa"ya gidiyosun zaten iceride 4-5 tane kulubun Odasi gibin bisiler var orada ilgilenirler yeterince zaten sanirsam. Belpa da soylendigi gibi milli kutuphanenin yani 7.caddenin basi diyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ya aslında üniversite takımı olmak zorunda değil bütün takımlar kurs gibi açıyo başta ordan çıkıyosun üst takıma , yani benim zamanımda öyleydi . O zamanlar gümüş patenler vardı sonra patladı galiba ama zamanında çok iyi takımdık hiç sektirmeden 4 sene civarı hep şampıyon olmuştuk ama sonra ben bırakmak zorunda kaldım nooldu bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
tunca halen daha ilgileniyosan bizim okulun takım seçmeleri neyin var başvuru için tandoğandaki ankara üniversitesi kampüsüne gelip arka taraftaki koşu pistinin oradaki buz hokeyi takım odasına gidebilrisin...
Yada Varsa katılmak isteyen Ankara Panthers takımın adı siteside öyle bişi isteyen girebiliyor sanırsam.
Sosyal ağlarda paylaş

ya buz pateni değil de ben şu curling denen şeye çok özeniyorum. Yok mu Türkiye'de bu olayla ilgilenen biyer? :D

Olur da kuzey avrupaya yolum düşerse şöyle bi "know how" olayıyla uğraşayım curling denen şeyin. Türkiyeye gelip tesis açayım takım kurayım bu sporu öğreteyim falan diye fantastik bir düşünce geldi aklıma :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...