tunca Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 var mı patiden buz hokeyi oynayan ? bir ara oynuyodum antalyada ama buz pisti falan kapanınca yalan oldu. şu an ankaradayım, patenim sopam falan duruyor tekrar oynamak istiyorum. var mı ilgilenen, bilgi verebilecek olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bakırköy galeriada izliorm arada buz hokeyi. bu topice muhtemelen tunca kaç kilosunda oynuyosun ezcekler seni vs diyen çıkcakta dotaya gelsene sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 belpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 eheh sağol aga yatacam şimdi oynayın siz =P kingpincim bilkentten belpaya ulaşım nasıl olur sen bilirsin ? kolay mıdır kasış mıdır neye binecem ne etcem. bi ara gideyim kolay gidiliyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Belpa milli kütüphanenin yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bahcelievler tarafina geliyor, arkadasi caddenin başi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ben başka birşey soracağım. Buz Hokeyi Federasyonu kapsamında açılan Antrenörlük - Hakemlik seminerleri yapılıyor. Bu genelde Ankara'da yapılmakta. Bunlardan haberiniz olursa özel mesaj yoluyla zorlarsanız sevinirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Tunca okul takimi olarak sadece ankara universitesinin var. Bilkenttede kurulur sanirsam kulup olarak nasi bisi ariyosun bilmiyorum ama ankara universitesinin kulubude var buz hokeyinde eger bana hatirlatirsan kocun telefon numarasini sana om ile atabilirim ama yok kulup farketmez diyosan. Belpa"ya gidiyosun zaten iceride 4-5 tane kulubun Odasi gibin bisiler var orada ilgilenirler yeterince zaten sanirsam. Belpa da soylendigi gibi milli kutuphanenin yani 7.caddenin basi diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 teşekkürler bi ara kıçımı kaldırabilirsem gidecem belpaya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 tunca said: teşekkürler bi ara kıçımı kaldırabilirsem gidecem belpaya =) Dur o zaman destek oliyim sana... Ya-pa-bi-lir-sin... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ya aslında üniversite takımı olmak zorunda değil bütün takımlar kurs gibi açıyo başta ordan çıkıyosun üst takıma , yani benim zamanımda öyleydi . O zamanlar gümüş patenler vardı sonra patladı galiba ama zamanında çok iyi takımdık hiç sektirmeden 4 sene civarı hep şampıyon olmuştuk ama sonra ben bırakmak zorunda kaldım nooldu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 eee bende gumus patenlerdeydim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 unutmuşum ben bu başlığı valla bilmiyorum belpa ya hiç gitmedim, ama milli kütüphane taraflarında olması lazım yamulmuyorsam eğer, zaten neden rew cevap yazmamış adam amatör olarak yapmakta bu işi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ehehe şu an ordayım ben =) Var mıdır paticikte oynayan? Ankaradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Evet evet milli kütüphanenin oralarda bi yerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 tunca halen daha ilgileniyosan bizim okulun takım seçmeleri neyin var başvuru için tandoğandaki ankara üniversitesi kampüsüne gelip arka taraftaki koşu pistinin oradaki buz hokeyi takım odasına gidebilrisin... Yada Varsa katılmak isteyen Ankara Panthers takımın adı siteside öyle bişi isteyen girebiliyor sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ya buz pateni değil de ben şu curling denen şeye çok özeniyorum. Yok mu Türkiye'de bu olayla ilgilenen biyer? :D Olur da kuzey avrupaya yolum düşerse şöyle bi "know how" olayıyla uğraşayım curling denen şeyin. Türkiyeye gelip tesis açayım takım kurayım bu sporu öğreteyim falan diye fantastik bir düşünce geldi aklıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1evas Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 asinanyavuz said: Evet evet milli kütüphanenin oralarda bi yerde var. belpa işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Yeap! Belpa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ted kolejinin vardı takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 20 Eylül'de sezon başlıyorrrrr =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 milli kütüphanenin orda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 AthleT said: 20 Eylül'de sezon başlıyorrrrr =) Lan doğru mu bu? 15'inde daha ankaraya anca dönüyorum 5 günde nası hazırlanıyım 3 aydır kaymıyorum yaa... Neyse zorlicaz bakalmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Rewe abi sezon başlaması yalan oldu gibi. Erzurumda aç bilaç haber bekliyoruz be =) Ne işe düştük hayret bir şey ya :) Federasyon başkanımız yurt dışındaymış. Sen hangi takımdasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar