arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 RUNKLE EN İYİ. http://3.bp.blogspot.com/-8c3dQcBEXSU/TWQ1QnSKDUI/AAAAAAAAALo/WcNIb2JL7TA/s1600/charlie-runkle.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 aktiftablet said: BaaL said: hank'in kızı sinirlerimi geriyor acayip Abi kız büyüdü serpildi, baya hoşma gitmeye başladı şaka maka :D jailbait. NNNE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 O dizide Becce hoşuna gidiyorsa harbi sıkıntı var sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 çok güzel bitti ama: valla anlamadım nereye gittiğini. karen'la beccayı bulmaya gitmiyordu herhalde.. benzincide başka adamı moody sanıp heyecanlanmaları süperdi ben bile moody sandım heyecan oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 2 haftada 1. sezondan baslayip bu sezonun sonuna kadar geldim ve begendim :P ozellikle son bolum guzeldi. runkle bicaklanma sahnesinde agzim 5 dakka ":O" kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 İzlediğim en iyi drama. Nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 diğer finaller daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 5. sezon gelcek di mi=) yemek sahnesi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ABİ yemek sahnesi şimdiye kadar izlediğim en iyi sahnedir açık ara. herkes saçmaladı resmen. ama eddy nero adamımdır. konuşmaya gel ya "I'd like to steer this shit around to a man that I know. True blue American hero. Motherfucking Hank Moody. He's the ballsiest fucker I have ever had the pleasure to man-dance with. Cheers, comrade. To you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Pha said: O dizide Becce hoşuna gidiyorsa harbi sıkıntı var sende. Hahaha aynen . Hatta şöyle düzeltilebilir ; Becca hoşuna gidiyorsa harbi sıkıntı var sende. Bu dizide hoşuna giden Becca'ysa harbi büyük sıkıntı var sende. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 2 gündür sıkıldığım her anda o sahneyi izliyorum abi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ben avukati cok begeniyorum. dudaklar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Ses tonu da çok seksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 doğal çünkü carla gugino en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 MrLevie said: yemek sahnesi(tu) >:D< çok iyiydi final galiba bu bölüm ama nereye bağladılar anlamadım belkiii hani bi kaçma fantazisi vardı ya, belki odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 5.sezon gelicek mi? bu diziyide bitirdim 3 günde. dizi yetmiyor artık breaking bad de olduğu gibi aptal aile olaylarından nefret ediyorum ama nabalım idare ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Şimdi bitirdim, gerçekten çok iyiydi, ama devamı gelmesin, tadında kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bende bugün bitirdim noluyormuş şimdi kaç sezon daha var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 gelicek beklemedeyiz : ) bana sorarsan max 3 sezon daha gider fazla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 abi şu hank'in kızını değiştirme şansları yokmu ? Zararın neresinden dönersen kardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 hakikaten büyüdükçe çirkinleşiyor yahu, inadına mı yapmışlar, yoksa rotschildlerin torunu falan mıdır torpilli midir nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 hayır abi anne desen daş gibi, hank desen yakışıklı adam, bu kız hangi tüpçüden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ses,tip,saç,tavırlar kızın gerçekten dayaklık, diziyi izlerken kızı tokatlayasım geliyor mütemadiyen keza aynını yazmışım 1 sene önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 abi torpil olmadan oynatmazlar gibime geliyor hala ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 kız tatlı yaw, ha anneye hiç benzemiyo o ayrı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar