aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Dizi güzel gidiyor da ben Hank'in arabasının farına takılıyorum devamlı. Kırık farla Türkiye'de bile gidemezsin o kadar uzun süre boyunca. Ayrıca yaptır yani nedir ki far? Öff sinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 o artık sembol oldu ya. big bang theory deki asansör gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 aktiftablet said: Dizi güzel gidiyor da ben Hank'in arabasının farına takılıyorum devamlı. Kırık farla Türkiye'de bile gidemezsin o kadar uzun süre boyunca. Ayrıca yaptır yani nedir ki far? Öff sinir. ceza yiyip duruyo zaten adam. bi iki bölümde yemişti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Sonraki bölümü nsaıl bekliycem bilmiyorum. Muhteşem oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Abi mukemmel gidiyor dizi, pic olucak diye korkmustum tam tersine git gide efsane oluyor ahah. Karakterler inanilmaz, isler boka sariyor (en son tahtadaki FUCK uzerine bu bolumde de sona 3-4 K daha eklenmis oldu) Hank Moody de kiz olsam veririm listemde birinci direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Çok zorlasa şimdi de verirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Son bölüm iyi değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 tam fillerdı ama çılgın bi bölüm bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 +1. Haftaya şahane bi bölüm geliyo kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Runkle lolol 3x06- Right now my wife is half-full of Rick Springfield! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHA AHAHAH HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 8. bölüm süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bu sezon berbat olmuş dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Oha gayet iyi bu sezon bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ya ne biliyim senaryolar cok kötü geliyor 3. sezon'da bana , yani basitleşmiş sanki. Bende mi acaba sorun diye imdb'ye baktım orada da puanları düşmüş gitgide . Sezon başı güzel'di ama git gide bozdular bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 çok acayip bi bölümle bitti 3. sezon. dexter dan sonra bir başka dizi daha götümüze tekmeyi basıp sezon bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 hakkaten sezon finali çok iyiydi. müzikler de ayrı uymuştu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 İnceden Spoiler Final muazzamdı, ordaki duyguyu çok çok iyi yansıttılar, becca nın konuşmaları bakışları, çalan müzik... Çok çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Final olaylar olarak fena değil ama Mark Anthony klibi olmuş, duygulandıracağına güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bence finalde en az 2 bölüm çıkacak malzeme vardı. biraz hızlı gerçekleşti her şey. ama özellikle o havuz sahneleri iyiydi, sert dizi vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 O havuz sahnelerini 2 bölüme yaysalar favori dizim olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Abi mükemmel bölümdü. Şahane dizi. Gerçi çok dramatik yaptılar, daha eğlenceli olmasını isterdim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 gozum doldu yahu, cok iyiydi 312. final miydi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ne finalmiş arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar