BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 zaidral said: Bye Horus - Strange Balloons Mount Towards Infinity o değil ya yazdıkları :D kendim kestim diziden artık olduğu kadar :P http://www.youtube.com/watch?v=YuMjbhvtVWo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 s05e08 cikmadi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 hayır, sanırım haftaya çıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 bu hafta yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 karar verdim buna başlıyorum bugün yaza bırakmıştım ama çok sıkıldım şu an. hadi bakalım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 KHaRoN said: s05e08 cikmadi mi ? 3gün olmuş geleli.gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ilk sezonu şu an itibariyle bitirmiş bulunuyorum 3 günde bitti zaten . bölümler kısa sezon da 12 bölüm olunca zor olmadı^^ iyi dizi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Creus said: KHaRoN said: s05e08 cikmadi mi ? 3gün olmuş geleli.gogo Geldigi dakikada affetmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Marcy mükemmel yaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 5. sezona geçtim de birşey sorucam. 4. sezon finali neden sanki dizinin finali gibi çekilmiş. Böyle herşeyi bağlamışlar gibi? Bitireceklerdi de sonradan mı 5. sezon kararı çıktı yoksa öylesine mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 öylesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 5. sezon finalini çok beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 iyi başladı aslında ama sonunu bende beğenmedim final bölümünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 eve gelene kadar baya baya iyiydi bence, ev kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 son sezonun özeti http://www.youtube.com/watch?v=r_KmxrSaSFQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 3'ten sonra dizi bildiğin düşüşte. Hep aynı mevzuyu döndürmeye başladılar. Zengin bir şarkıcı yanına yamanan bir yazar 15'in de yeni sezon başlıyor bakalım nasıl olucak yine aynı tat ise artık izlemiyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Evet, tadı kaçmaya başladı, umarım entourage gibi tutundurabilirler. Bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Abi ilk bölüm çok iyi yaa, ortasındayım ama dayanamadım post atıyorum, çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 here we go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Valla bende tam yarısına geldim ama niye,neyi cok beğendiğini anlamadım.Bir kaç gün önce,yukarı yazdığım şeye gelmiş yine olay. Kocaman bir LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 olmamış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Abi 3. bölümle beraber gayet güzel olmuş yaw. 1. bölüm tırt başladı ama öyle tahmin edildiği gibi gitmiyo henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 3.cü iyidi evet epeydir kaybettiği ruhunu yakalamış dizi :D Charlie ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Abi özellikle bunun gibi ve Entourage gibi dizi tavsiye edebilecek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 http://i.imgur.com/e1liqos.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar