Olivies Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Laorx said: okadarını anlamayan izlemesin zaten. musallatı fln izlesin ehehe. ahah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 musallat guzel dusunulmus bı fılm gıbı suanda. tamamen metafızıksel exorcist gibi bi film oscara doymuyor neden bızımkılerde almasın son traılerı ızleyınce tapasım geldı fılme. hacı hocanın cinayet işleyişi falan. ii sömürmüsler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 filmin başında, otopsi sahnesi ile 'filmin finali'ni izliyoruz. sonra ise, 3 . filmde izlediklerimiz ile eş zamanlı gerçekleşen olayları görüyoruz. tüm olay bu. yani otopsi olduğunda,filmde izlediklerimiz zaten gerçekleşmişti, hatta 3. filmin sonu ile 4. filmin sonu aynı ana denk geliyor. şaşırtma amaçlı, küçük bir kurgu oyunu var. ekşisozlukten çaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 bunu anlamadınızmı filmi izlerken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ben sonunda resmen mal oldum boş boş etrafa baktım böle. 1 2 gün tartıştık arklarla hafif bişeler oluşmaya başlamıştı kafamda ama bunu okuyunca tam oldu. ama filmde de adamların tipler hep aynı farklı olsa belki bu duruma düşmezdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 beğendim konu oalrak beklediğim kadar boktan gelmedi. hatta tersten anlatım daha da güzel olmuş. karelerin birbirine bağlanışı, geçişler şahane olmuş. cidden başarılı yani en azından beklediğimden de güzeldi. seneye bu zamanlarda saw v hakkında yorum yazmak üzere görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 spo 5-6 kesinleşmiş zaten galiba ki ben 10 a kadar bekliyorum bu gazla. Açıkcası saw un konusundan çok çekim tarzına vb. hasta olan bi insan olarak kaç tane çekseler izlerim sanırım. Bu 4 te 3 ten güzel ama diğer filmlere göre biraz vasat kalmış. Yinede çıkışta "noldu lan noldu" şeklinde bizi çıkardı. En azından 1-2 dakika idrak edemedik o bile bence bi filmi iyi yapmaya yetiyor gözümde. Zaten adamlar öyle bi hale getirdi ki sonu gelmez bu serinin. Önce amandanın hayatı şimdi 5 tede dedektifin bağını görcez. Oda birilerine bağlıycak olayı falan sonu yok yani.10 üzerinden 7 verdim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 serinin en iyi filmi / madcat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 jeff'in kizina nooldu simdi? oldu heralde acliktan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 hmm ben izlemedim henuz de, bi dahaki filmde o devralir gorevi kesin =D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ayrintili bilgi imdb saw 4 faq'inda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 imdb saw iv faq ın da şöyle bi cümle daha var ki çok sevindirik etti beni : Lionsgate said there will be a Saw 5 and a Saw 6. ohş. gerçi filmin başında 5. film olacağı belliydi ama 6 biraz şaşırttı. 10 a kadar yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 msn de ayının teki (patiden bi kullanıcı adını vermek istemiyorum eskiden modluk bile yaptı) SAW IIII yazmış saw 5-6 çıkarsa s.tk demektir. SAW IIIIIIIIIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Kalitesi düşse de elm sokaklarının hepsini severim, bu da değişik bir fikir ve benzeri bile yok. Farklı farklı işkencelerle her sene şiddet açlığımızı gideriyorlar ne güzel işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bLackcha0s said: msn de ayının teki (patiden bi kullanıcı adını vermek istemiyorum eskiden modluk bile yaptı) SAW IIII yazmış saw 5-6 çıkarsa s.tk demektir. SAW IIIIIIIIIIII ahuahau SAW I0 yapar bence>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Dela said: jeff'in kizina nooldu simdi? oldu heralde acliktan =/ bence 5'te bağlarlar, nası olsa adamlar 3'le 4'ü aynı ayna bitirdi. Zaten ölse havasızlıktan ölür, jigsaw manyağı jeff'e diyodu sonunda yeterli havası yok fln:X. Jeff'e pisipisine öldüde ben asıl merak ediyorum noldu bu ajan sthram'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bu kadar dallanip budaklancigana saw gebertmeselermis bari ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 tamam da jeffin kizinin yerini bilen yok, hatta kimse kacirildigini da bilmiyo, anaokulu hocasi disinda muhtemelen :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 sakın bakmayın katil hemşire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 1 süperdi 2 iyi denilemezdi ama kötü de değildi 3 çok iyiydi süper bi final olurdu ki film bitmedi 4 beğenmedim.sırf tutuldu diye dolandırıp kaliteyi düşürme olmuş bu.film sonunda belli 5 çıkacağı.artık dizi-film filan olur yakında.bokunu çıkardılar.3 te bitmeliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 izleyen arkadaşlarım çok sıkıldıklarını sölediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bişe anlamadılarsa sıkılmaları normal Türk seyircinin %70'i gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Saw V - Release date: 31 October 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bir film nasıl bok edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 5 te mi geliyomus masallah, cilki cikti ehe. ama genede gideriz merak edip kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar