Olivies Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 12 seansına gidiyoruz bu gece. gelince yorumlarım hemen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ben sinemada izleyemem bu filmi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Detay verecekler spoilerlesin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 pek detaya girmedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ben anlamadım sanırım filmi :D Bi garipti eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 İlk üç filme oranla çok daha yumuşak bir film diyebilirim. Sanırım artık bağlayamayacaklarını düşündüklerinden bu filmde genelikle eski filmlerden gelen bazı soru işaretlerini yok etmek için bol ayrıntı vermişler. Çok zekice kurgulanmış tuzaklar var yine,ama sanki biraz az olmuş bu sefer. Geçen filmdeki domuz sahnesi gibi iğrençlikler yok pek. Çekimler yer yer baş döndürse de orjinal geçişler var bazı sahneler arası. İğrenç,çok kanlı diye gitmemezlik yapılmamalı çünkü öyle değil.Ama geçen filmin sert aksiyonu da beklenmemeli. Ha bide,bitmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ben sırf bulmacaların cesitliliğini merak ettiğim için izliyorum. 1 gercekten efsane. ama ben daha sadece 1 ve 2 yi izledim. ikisinin de sonu kimsenin beklemedigi bir şekilde bitti bu bir gercek. bakalım 3 ve 4 nasılmıs merak ediyorum acıkcası. ama buyuk ihtimalle artık orijinalliğini kaybetmiştir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 çok sevmeme ragmen sadece adet geregi izleyecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 O ne demek, adet gereği film izlemek ne ola ki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Evet bu aksam izledik.. bütün saw serisini aynı ekip sinemada izlemişizdir. Her geçen film biraz daha kalitesinden ödün verdi. Bu Saw 4 malesef olmamış. tamam tuzaklar muzaklar güzel ama o saw 1 deki kurgu,felsefe iyice kopmuş gitmiş film..daha bir çok eksisi vardı ama şöle 1-2 hafta geçsin insanlar izlesin öyle yazarım. 10 üzerinden 6.5 vericem max not olur. kısaca saw 4 john'un nası bu hale geldigini anlatan bir film ama ben çok daha güzel bir dönüş yapıcaklardı diye düşünüyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 güzeldi bence, kaçırmayın. 3 ile 4 ü nasıl bağlarlar diye düşünmüştüm.Güzel olmuş kaset- mide olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 valla cok begenemedim ben,kotu degil ama fazla uzattilar ondandir belki hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bir bakalim, ben daha izleme firsati bulamadim. 3 ten iyiyse izlemeye deger. Cunku 3'de nefret ettim resmen saw'dan.. 2 gene idare ederdi hiç yoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 valla ben sunu anladim filmi izleyen buyuk bir cogunluk filmin zaman diagramini anlamamis ve cok begenmemis ben ise 3 ten cok daha fazla begendim buna beraber gittigim 3 arkadasim da dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bilkent cinebonus ta saw 1 2 3 4 filmlerinde kullanılan malzemeler vardı, orjinal mi imitasyon mu çözemedim ama güzeldi sergiye açmışlar millet bakıyordu falan eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 onlar gerçek galiba, alan çocuğu biliyorum amerikaya gidip böyle filmlerde kullanılan eşyaları fln alıp duruyo manyak. jigsaw'la bi resmi vardı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 7 ye kadar gidecek die bişey duydum ama hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 var var, jigsaw ile var, amanda ile var adam herkesle fotoğraf çektirmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 benim filmde anlamadığım, rigg istese hepsini kurtarırdı yani ölmezlerdi, mesela kadının saçına 1 kere ateş etse direk başta kurtulmuştu. Bide sonunda jigsaw'un cesedinin yanında kalan ajana noldu? o ölmediki, jigsaw'u o odadan çıkardılar sonuçta otopsi için, ajanda çıkmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 spoiler valla sonucta katil belli adam istedigi gibi onu birakir acliktan oldurur sonra girer veya ne bileyim tabanca ile oldurur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 1 hafta yaşar en azından o odada ajan ölmemiştir. Ayrıca o katil dediğin ajanın(isimleri unuttum)jigsaw'la nası bi bağlantısı var anlamadım. Amanda'ya not mot bırakıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bir film bukadar mı"e oha artık lütfen" dedirtir bea kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Ztn bu saw4 de film sondan basa doru gidiyor dikkat ettiyseniz filmin sonlarinda ajan kapidan iceri girince hala john'un ceseti sedyedeydi saw3 deki adam kızım nerde die geziniyordu ortalarda.john'un otopsi yapilmasi normalda sonu filmin kısacasi 3 ile 4 aynı anda gerceklesiyor gibi yapmislar 3 deki olaylar gerceklesirken normalde 4 dekilerde ayni anda oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 okadarını anlamayan izlemesin zaten. musallatı fln izlesin ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 oha yeni gördüm mutlaka gitmeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar