Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 PKK'lılar tarafından kaçırılan 8 askerimizin kurtarılması için Özel Kuvvetler devrede. Irak topraklarına giren "bordo bereliler"; askerlerimizin yerini saptamaya çalışıyor. Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde bulunan 72 numaralı tepede, 12 askerimizi şehit eden teröristlerin, 8 askerimizi de kaçırdığının belirlenmesinden hemen sonra başlatılan Irak topraklarına "sıcak takibi"; Özel Kuvvetler Komutanlığı'na bağlı timler yapıyor. PKK'lıların, güvenlik güçleri tarafından dinlendiğini bildiği telsiz konuşmalarında, askerlerle ilgili "şaşırtıcı"; konuşmalar yapıyor. Yapılan telsiz konuşmalarında, askerlerin fotoğraflarının çekilmesinden sonra 2'sinin Erbil'e götürüldüğü, diğerlerinin de değişik kamplara ulaştırıldığı belirtildi. ÖNCEDEN SIZDILAR Askerlerimizin şehit edildiği Dağlıca'da "72. tepe"de bulunan "uzak emniyet timi" pusularına, timlerin yerleşmesinden önce, PKK'lıların geldiği ve askerlerimizin gelişinden kısa süre sonra da çatışmanın başladığı belirlendi. Askerleri kaçırmak ve sınır ötesine geçirmek isteyen teröristlerin, bu çabalarına rağmen, askerlerimiz teslim olmadı. Mevziileri önceden tuttukları için teslim olmayan askerlerimizi şehit eden, yaralayan teröristlerin, teslim olan askerleri götürmeleri ise yurtta büyük üzüntü yarattı. KANDİL'DEN YÖNETİLDİ Duhok bölgesinde bulunan teröristlerin, çatışma bölgesine kalabalık grup halinde gelmesinin de, geçmişte uyguladıkları gibi asker kaçırmaya yönelik olduğunu değerlendiren yetkililer, teröristlerin Kandil'de bulunan "Roj" kodu kullanılan telsizden yönetildiği, çatışmanın seyri konusunda "roj" kodlu telsizden talimatlar verildiği belirlendi. kaynak : Hürriyet edit : abuk subuk çıkıyor " lar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 aga forumlarında şöle bi yazı görmüştüm. Eger bir asker sizi gördügü zaman durmadan ates ediyorsa bilinki o acemidir kursununun bitmesini bekleyin, bittigi zaman gidin kafasna sıkın. ** Eger sadece sizi gördügü zaman ates ediyorsa saklandiginiz zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçin, kaninizi ve caninizi kurtarin. *** Eger sizi gördügü zaman ortadan kaybolmussa ve etraf sessizse bilin ki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 O efsane deniyor da , bordo bereliler gerçtekten aşmış bir birlik . Hani bu gidenlere bişey olursa hakkaten hoş olmaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 OHA MADALYALAR, YENI SISTEM Hell Yeah X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 ama benim 10k üstünde mesaj vardı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 inş askerlerimizi kurtarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 inş. kazasız belasız sağ salim bulurlar askerlermizi o şerefsizlerede hadlerini bildirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 bordo bereliler gerçekten en güvendiğim birlik bu dünyada. eşi benzeri olmayan askerler tam anlamıyla. onları anlatan bir belgesel ya da yazı falan bulursanız linkleyin lütfen. inanılmaz eğitimliler gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Sözlüğün yalancısıyım , dünyada güven atışı eğitimi alan tek birlikmiş . Yani biri rehin alınırsa filmlerdeki gibi kafasına silah dayanıp , rehin alan adamı gözünü kırpmadan alnının ortasından zımbalama eğitimi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bordo bereliler girdiyse yarın öbür gün talabaniyi etekle getirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 rambo mu bunlar nedir tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Bordo bereliler kesinlikle başarıyla dönmeli. Bu konuda bi başarısızlık elde edersek, kendimizi şişirdiğimiz askeri gücümüzün de itibarı gider. Bu da bize karşı her tür cesareti körükleyeceği için artık iyice köşeye sıkışırız. Hadi bakalım başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 hiç kayıp vermeden rehin düşen askerlerimizi kurtaralım gerisi fasa fiso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bordo bereliler kurtarıp gelirse pazarda bordo bere satılmazsa ne olayım.girişimci ruh bunu kaçırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 eski bi haber. http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?viewid=430309 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Bizim apartmanda bi çevik kuvvet polis vardı. önce sınava girdi.sanırım mülakat. sonra 3 ay eşini bırakıp Ankaraya gitti eğitime.Eğitimden de başarıyla geçti ve Özel Tim oldu. gittiğinde Kemal Sunal gibi olan adam döndüğünde Rambo gibi olmuştu 3 ayda.Sonra Elazığ'a taşındılar. Şimdi muhtemelen kuzey ırak dağlarındadır.komşu duy sesimi.ye bitir onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Yalnız yukardaki postlarda denildiği gibi bu giren birliğin 1tanesine bile bişe olursa cidden tadı iyice kaçar, hepsi canımız, mehmetimiz tamamda bunlar hakkaten biraz özel insanlar. Fazla bilgi alamıyoruz medyadan zaten ''alenen girdik, operasyon yaptık bordo bereliler belledi dagları'' demezler ama, genede biraz daha fazla heber alsak çok merak ediyorum şu anki harekat durumunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ya bu arada öcalan'ı hangi askerler yakalamıştı onlar da bordo bereli diye biliyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Bordo bereliler olması lazım Apoyu alanlarında. Umarım alınlarının akıyla çıkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 apoyu alanlar türk değildi,yani türk birlikler vardı da daha çok hede hödö ülkesinin birlikleri falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 "Bordo mavililer Kuzey Irak 'ta" diye okuyorum. Ulan Trabzonsporla konunun ne alakası var diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 lol baya güldüm borda mavililer kuzey ıraktaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 apoyu alanlar turk birlikleriydi :) ben bire bir alan komutanla oturmustum yemekte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bu delta force'a çaktığı yarışmanın sitesi falan var mı? ilk haber olduğunda aramıştım ama bulamamıştım. military sitelerinde de bordo berelilerin adı çok az geçiyor, "yenildik bunlar pis LA" diye dışlıyorlar mı acaba bunları yabancılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar