Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Besiktas vs Liverpool

Revenant

Öne çıkan mesajlar

Daha net açıklamalar yapıyım..
Beşiktaş şuan Fenerbahçe'nin 3sene önceki halinin kopyasıdır.
Şöle bir izliyosun takımı..ne kontrol var ne pas gücü var ne bir plan,program,bilinç hiçbirşey yok takımda.
hem vallahi hem billahi tarafsız gözle tamamen normal bir şekilde izliyorum bu takımları hem gs yi hem bjk yi..
ama beşiktaş tam bir "lambır lumbur" denirya aynen öyle işte.
ne şöle fenerbahçe gibi orta sahadan pasla çıkışlar,kalecinin stopper gibi topu oyuna sokuşlarıyla ( roberto carlosla ) başlayan organizasyonla hiçbiri yok şuan beşiktaşta.
Bu lig belli bir kalitesi olan takımlardan oluşuyor.Burda 32 takım var hadi 5 tanesi kalitesiz lambır lumbur olsun.
Beşiktaş şuan bu 5 takımın içinde..
Tıpkı bizim 3sene önce oldugumuz gibi.
Beşiktaş 1 tane adam gibi ortasaha 2 tane adam gibi savunma 1 tanede kaliteli bitirici forvet alsın ve önümüzdeki 2sene daha c.l ye girsin o zaman oturur nasıl suan fenerbahçeyi "vay be adamlar oynuyo olm" mode unda izliyorsak o şekilde izleriz.
ama şuan olanları anlatmaya çalışıyorum hala sürrealist açıklamalar görüyorum..
sinan engin gibisiniz sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

İnşallah FB gruptan çıkar da adam gibi takımlarla maç yaparsa görürüz "adamlar oynuyo olm"'u. Senin yazdığın bırak objektif analizi direk bok atmak. Zaten objektif analiz yapabilicek bi FBli görürsem azı dişimi kırıcam.

Eternal said:
Beşiktaş rakibi etkili ataklarla ve yoğun pres sonucu bunaltarak arda arda kaleyi hem iç hem dış şutlarla yokladı..

BJK'nın daha fazla şutu var ayrıca. Yaptığın gönderme hiç olmamış :)

Eternal said:
he siz gol atamamıştınız dimi iki maçtada..

Porto maçında kaleciyi geçen bi topu defans oyuncusu elle çevirdi ve hakem görmedi. Skor 0-1 olabilir de o maç da Porto iyi oynadı diyosan futbodlan anlamadığına ben de katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:
Beşiktaş 1 tane adam gibi ortasaha 2 tane adam gibi savunma 1 tanede kaliteli bitirici forvet alsın ve önümüzdeki 2sene daha c.l ye girsin o zaman oturur nasıl suan fenerbahçeyi "vay be adamlar oynuyo olm" mode unda izliyorsak o şekilde izleriz.

emin ol feneri de öyle izliyoz ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

fenerbahçeyi "vay be adamlar oynuyo olm" mode unda izliyorsak o şekilde izleriz.
ama şuan olanları anlatmaya çalışıyorum hala sürrealist açıklamalar görüyorum..
sinan engin gibisiniz sdfs

tabi sanki şuan arada çok fark var.
2 takımın durumunu karşılaştıralım.

fenerin 5, beşiktaşın 3 puanı var.
fenerbahçe milan ve juvenin olmadığı bir ligde, 18 yıl sonra şampiyon olan ve 40 yıldır avrupa şampiyonu olamayan 8 eksikli interi yendi.

Beşiktaş son 3 yılda 2 Ş.ligi finali oynayan sezona iyi başlayan liverpool'u yendi.

fenerbahçe, hollanda ve rusya şampiyonundan (ama son 4 haftaya girilen ligde ilk 3'e bile girmeye şansı olmayan CSKA) 1 puan aldı.

beşiktaş portekiz şampiyonunu, 3 yıl öncesinin ŞL şampiyonunu ezdi, maçı 4-0 kazanabilirdi.

hakem porto maçında 70.dakikada ele çarpan % 100 penaltıyı verse BJK fenerin 1 puan önündeydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bence Fenerbahçe'nin oynadığı futbol çok abartılıyor ve bu şekilde abartıldıkça Fenerbahçe başarı kazanamaz. Şöyle bir hava oluştu ; sanki Fenerbahçe senelerdir oynadığı futbol ile kitleleri peşinden sürüklüyor ve uluslararası alanda kendine bir çok taraftar kazandırdı filan sanıyorsunuz.. Bence Fenerbahçe'nin bu hali Feneri ileri değil geriye götürecek bir haldir..
Sosyal ağlarda paylaş

ya insanlar ne kdr kıskanc ya walla tebrik fb kıskanclıı bu kdr işte yok fb aslında kotu oynuo yok abartılıo bırakın bence artık bunları biraz objektif olun fanatiklik gozunuzu boyamıs saçma sapan msjlar yazıosunuz bence biraz dusunerek biraz izleyerek biraz beyninizi kullanarak yorum yapın bu yorumları nerenizden yazdıınızı solememe gerek yok heralde herkes anlamıstır bence
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:
ya insanlar ne kdr kıskanc ya walla tebrik fb kıskanclıı bu kdr işte yok fb aslında kotu oynuo yok abartılıo bırakın bence artık bunları biraz objektif olun fanatiklik gozunuzu boyamıs saçma sapan msjlar yazıosunuz bence biraz dusunerek biraz izleyerek biraz beyninizi kullanarak yorum yapın bu yorumları nerenizden yazdıınızı solememe gerek yok heralde herkes anlamıstır bence
herkes anladı çocukça açıklamanı ve haftaya fener beşiktaş maçı belki gösterir kimin iyi olduğunu ;)
Sosyal ağlarda paylaş

abi oynalına futboluş tartışmayın dedim
karşımızda livepool var ya
gs geldi ne yaptı ?
fener ne yaptı ? interimi yendi ?
interin o kadar kesik adamlar ve ölüsü bile yoktu interin
karşımızda liverpool vardı. geçen sene finalisti ve istanbulda kupayı kaldırmış olan takım...
hayır küçük bi takım olsa eyw diyicemde neyse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...