Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

morrowindde assasin thief yada rogue olan...


Necromancery

Öne çıkan mesajlar

valla ben thief olmuştum manyak eğlenmiştim.olay sneak te. çok iyi kullanırsan etraftaki eşyaları satarak zengin olman içten bile deil (dıştan:)).ben balmorada etraftan çaldıklarımla 10k yapmıştım ama sonra yapacak bişi kalmadığından bıraktım.ama bi thief house a üye olursan deişir.ben aramıştım baya ama bulamamıştım ev yanlış hatırlmıosam.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe?
Olacağımız zaman senle birlikte
Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak?
Ulaşmak istesem sana
Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bişiye damana gerek yok..
balmoradaki thief guild görevleri mesela diomond çal dio
çal hemen
guard seni kovalasın kaç
zıplaya zıplaya (athletics ve acrobatics onemlidir) hemen thieves guilde gir diamonı teslim et
sonra alttaki barmenden kafandaki ödülü temizlettir..
bitti
asla guarda yakalanınca apra verme..
kaç guilde git..
adamları nyanında zıplayınca yer edüşüyorlar gib ibşi var..
short blade i arttır ilerde ebony short sword bulcaksın ayrıca bu sana agility getirecek.. speed de sneakden fln gelicek..
(yada tam tersi)
thief kolaydır.. ama warrior sana kodumu apışırsın..
thief büyü yapar
ama karşına mage geldimi apışırsın..
(tabi dsetruction ı fln 100 yaparsan bişi diytemem de kasan görmedim)
bide sakın tribunal yükleme brotherhood 2li geldimi öyle bi oturtuyoki...
(gerçi onları nzırhlarını giyince super oluyo..glass bulana kadar giyiyosun)[hline]I Turned Off The Light
And Murdered Dawn..
KoC
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya thief guild sehrin surlarının dibinde bi yerde cornerclub olarak geciyo sanırım.
Bide ben oyuna yeni basladım tribunalide yükledim:/ hemen hemen her rest yaptıgımda bi dark brotherhood assasini kesmek zorunda kalıyorum.
gerci guardlara söledim bana ebonhearta gidip orda birisine sölememi istediler belki onu yapınca gecer:) Ulan dagın basında bile rest yapsam direk bi tip çıkıyo you will die diiip dalıyo serefsiz yılan[hline]Carternas the Champion Hib/Ex.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bide bişi sorcam yau vivec sewerlarında vivecte bi kac kisiyi kesen bi katili arıyodum(bulup kestim serefsiz yılanı o ayrı) bi tapınak gibi yer buldum kapısında su ordinatorlara benzeyen bi tip var konusuyosun falan ama kapıdan içeri girince dehset bi tip var direk dalıyo iki vurusta kesiyo beni armoru süper gözüküyo:) bi ara gidip kesim mi yoksa orayla ilgili bi quest varmı acep[hline]Carternas the Champion Hib/Ex.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben daedric shrine ları basa basa zengin oldum diyim. başlarda yapmayın öyle şeyler zaten daedric silahlar/zırhlar çok ağır. düşük str ile taşıyamassınız onları.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Soth o dediğin daedric. Kessen birşey olmaz sanırım. Çünkü Warrior,mage görevlerinde falan hatırlamıyorum öyle birşey. O elemanın zırhına sulanma alamıyorsun çünkü :) Ama elinde güzel bir silah varsa ayrı.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca thief oynamak süper zevkli. Hele G ile başlıyan bir şehirin oralarda bir kadın vardı , senden suya düşürdüğü yüzüğü istiyordu. Bulursan gösterisinden sonra seninle özel ilgilenceğini falan söylüyordu :) Aslında bu bir tuzak. Sen yüzüğü alınca yanındaki nerdeyse görünmez olan bir kadınla dalıyordu sana. Eğer kadını öldürürsen süper bir yüzük çıkıyordu %80 görünmez yapan. 100 sneak ve o yüzük ile acayip oluyordu. Ben warrior karakterimle master trainerı bulup train etmiştim. O yüzükle nerdeyse herşeyi 1 vuruşta alıyordum. çünkü sneak durumunda vurunca double damage vuruyordu. Savaşın ortasında bile kaybolabiliyordum ortadan heh[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bab o dedigim odaya daldim sewerlarda icerisi tapınak gibi bisi ortasında dearda heart falan var bi canagın icinde. bi orc warrior bide mage var kestim ikisinide gerci cok zor oldu bahsettigim adam orc warriordu elinde dwarwen claymore cikti baya öküz bi silah. ama esas olay su lol ordada ki deadra hearti ve yanındaki iki emaraldi aldim birden bi tip spawn oldu bi vurusta elidi beni adi deadon lord gibi bisi(dea... hatırlamıyom ama deadra degil:)) süper bi tip ama elinde sari hayvan gibi bi hammer var e fazla 2 vurusta aliyo beni onu sonraya bıraktım hehe.bu arada ben tribunalide install ettim belki onla öle bi bölüm gelmis olabilir. bi kac kitap cikti orclardan sakladım hepsini belki ilerde biri ister:P[hline]Carternas the Champion Hib/Ex.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bisürü shrine var.
o shrine da çıkan hede hödö of sanguine bişey var
hatta bikaç tane var. onları sakla. hatta kullanabilirsin bile ama ilerde birileri senden onları isteyebilir. sakın satma ben toplayamadım hepsini ama 10-15 tanesini toplamıştım.

o yaratık bi dremora ya da dremora lord olabilir. bi çeşit lesser daedra işte. golden saintten iyi olmasın zordurlar.

merak edene bu yaratıkların etinden sütünden ve ruhundan nasıl yararlanılacağını anlatırım ama spoiler olur biraz...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna zaman ayırmış olanlar genelde bilirler bunu.

öncelikle öldürmek için belli bir taktik yok. basitçe yeteri kadar güçlü olmanız lazım. dışarda karşılaşırsanız işiniz daha kolay. levitate yapıp oklayabiliyosunuz. 3-5 fireball atar ama meleeye girmesinden iyidir.

öldürebilecek duruma geldikten sora...
bi greater soul gem alıyosunuz ve soul trap yapıyosunuz yaratık ölmeden önce. sora son vuruşu yapıyosunuz ve yaratığın ruhu taşa hapsoluyo. bi mage guilde gidip bununla bi silah yapıyosunuz. zaten yaratıkla beraber güzel bi silah gelmiş oluyo. tavsiyen silahın misal 300 şarjı oluyosa 10 charge dan fazlasını kullamadan elemental damage vuran bişeylerle enchant etmeniz. poison kullanmayın. 100 şarjı falan oluyosa 1 şarjı geçmeyin.

golden saintler çok değerli. hiçbirini boşa öldürmeyin. kesinlikle soultrap yapın bunlara. çünkü bunlarla constant effectli magical itemlar yapılabiliyo. misal constant effect bound longbow+fortify agility yapmıştım bi yüzüğe. bi amuletim vardı constant efekt heal health ve stamina vadı. sürekli water walk ya da sürekli invis. dolaşmanızı sağlayan şeyler yapabilirsiniz. ama bişeye tıklayınca ya da saldırınca falan invis. bozuluyo ve itemi takıp çıkarmanız gerekiyo.

son olarak zor bulunan bi mekanda bi azura shrine i var. özel bi görev alıyosunuz ve görevi bitirince azura size yıldız şeklinde bi soul gem veriyo. diğer soul gemler tek kullanımlıkken bunu istediğiniz kadar kullanabiliyosunuz. içindeki soulu sevmesseniz bi itemi charge edip sonra tekrar yeni soul koyabilirsiniz mesela. ayrıca sanırı oyundaki en değerli item. içinde bir golden saintle 2.000.000 falan ediyodu yanlış hatırlamıyosam. tabii satılık değil : )[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

moon and star soul gemmi?!
soul gem içinde amge guildleri soymanızı tavsiye derim hiç kasmayın oyle enchant menchant.. (benim skil lyetmiyodu trap lemeye skil lyetmiyodu.. bi bıcak vardı soul bilmemene oda cok az chargelıydı)
golden saint ler dark elf tribelarının gorevini yaparken sag ustte ki adalardan birine gidiyosun oda bi shrinbe var içinde paso golden saint deadra dremora fln cıkıyo..
kesin kesin item yapın.. (bi ben salagım hiç yapmadım) :([hline]I Turned Off The Light
And Murdered Dawn..
KoC
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

azura's star olması lazım taşın adının. yoksa o yüzüğün adı mıydı? yüzük moon and star diil miydi? neyse karıştı. oyunda kendi yapabileceğinizden iyi sadece artifactler var (cuirass of the saviours hide falan gibi şeyler)

evet mage guildden alınıyo yanlış bilmiyosam o dagger
zaten daedric dager. soul stealer ya da öyle bişey
ama son vuruşa yakın kullanmak lazım onu. biraz zor onu kullanmak. ben soul trap için sadece mysticism öğrenmiştim. levitate heal falan olaylarını da potionlarla hallediyodum.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm karışıkmış biraz:) ya bu arada birisi su fighter guildden alinan orc leaderi kesme görevinde bu orcları nerde bulucagımı sölesin yaw. bulamadım:/ bide tarif ettigi yerlere gidince ucubik yaratıklar cıkıyo[hline]Carternas the Champion Hib/Ex.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fighter guildden hiç haz almam. onnar camona tong yalakası. ben de thieves guild ve morag tongun grandmasteri olarak onlardan nefret etmişimdir herzaman. hatta elimde olsa bütün fighter guildlerdeki herkesi kescem. gücüm dahilinde ama görevler aksar diye yapmadım...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...