yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal.[hline][i]should have been dead on a sunday morning, banging my head..
no time for mourning, ain't got no time.
böyle topiklere lütfen okumadan cevap yazmayın.. yazının uzun olması bahane olamaz.. okumak size bi zarar vermez.. sonuçta doğru cevaplamak için soruyu doğru anlamış olmak gerekir..[hline]Peheey!
ghaldszar, 17 Mart 2003 15:43 tarihinde demiş ki:
ShekiLChoCuq
Bir konu tartışırken yada fikrinini beyan ederken heyecanınını biraz kontrol edersen çok sevinirim. Zaten siyaset konuşmanın yasak olduğu bir forumdayız fakat son dönemlerdeki hızlı gelişmelerin herkesi etkilemesi sonucu savaş üzerine olan başlıklar içerisinde biraz siyasetten de bahsedilmesine göz yumuluyor. Ama bu siyaseti kahvede konuşabildiğiniz özgürlükte burada konuşabilmenizi gerektirmez. Unutmayın ki kuralların ara sıra esnetiliyor olması o kuralların ortadan kalkmış olduğunu göstermez. Hala Siyaset konuşmanın yasak olduğu bir forumdur Paticik Forumları. Bu yüzden de lütfen konuşurken konu illa ki de siyasete dayanıyorsa bu konudaki fikirlerimizi yazarken iki kere düşünelim. Senin düşüncelerin ve düşüncelerini dışarıda savunma şeklin istediğin gibi olabilir ama bu tarz tartışmaların yeri Paticik değil. Düşüncen her ne şekilde olursa olsun kişi yada toplulukları aşalayıcı kelimeler kullanmamaya ve tartışma sırasında tartışmayı sürükleyebileceğin noktaya lütfen dikkat et.
merhaba eve yeni geldiğimden dolayı msja ancak cwp verebiliyorum. ghaldszar ve tüm paticik mensupları kusura bakmayın sabah baya bi sinirliydim. bide yeniden ABD olayı gündeme gelince dayanamadım patladım. tabi bu patlamamım nedeni paticik'in kurallarının esnemesinden dolayı değil, ki böyle birşeyde söz konusu olamaz zaten. ama küfür sıkışıvermiş işte.:D tekrardan herkesden özür bidaha olmas. Kendimi tutmam gerekirdi haklısınız. Saygılarımla ShekiLChoCuQ[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected]
Öne çıkan mesajlar
RaistlinMajere
çünkü mesaj yerini gayetiyi bulmuş
ve ben bu yazıyı gidip herkese de okuaycağım bu da işin ayrı kısmı[hline]
With their tanks and their bombs
and their bombs and their guns
In your head in your head
They are dying
The Cranberries-Zombie
BlackRose
Volfied
Ne diyim ben[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...
blur
no time for mourning, ain't got no time.
Kaspar
ShekiLChoCuq
merhaba eve yeni geldiğimden dolayı msja ancak cwp verebiliyorum. ghaldszar ve tüm paticik mensupları kusura bakmayın sabah baya bi sinirliydim. bide yeniden ABD olayı gündeme gelince dayanamadım patladım. tabi bu patlamamım nedeni paticik'in kurallarının esnemesinden dolayı değil, ki böyle birşeyde söz konusu olamaz zaten. ama küfür sıkışıvermiş işte.:D tekrardan herkesden özür bidaha olmas. Kendimi tutmam gerekirdi haklısınız.
Saygılarımla ShekiLChoCuQ[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war!
icq no: 97135892
send me a mail to : [email protected]
arcane