Sorj Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 11 Eylül Saldırısı Saldırı Tarihi : 9/11 >>> 9+1+1 = 11 Eylül'ün 11'i yılın 254. günüdür : 2+5+4 = 11 Eylül 11'den sonra yılın bitimine 111 gün kalmıştır Irak/İranın alan kodu 119'dur : 1+1+9 = 11 İkiz kulelere dikkat ederseniz yan yana durduklarında 11 sayısı gibi görünürler Kulelere çarpan ilk uçak 11 uçuş seferliydi New York eyaleti birliğe giren 11. eyalettir (Sanırım amerikada bi birlik olmalı) New York City : 11 harf Afghanistan: 11 harf The Pentagon: 11 harf Ramzi Yossef: 11 harf ('98 deki WTC'ye saldırı düzenleyen kişi) George W Bush: 11 harf 11 Seferli uçuşta 92 kişi vardı : 9+2 = 11 77 Seferli uçuşta 65 kişi vardı : 6+5 = 11 Gariplik yokmu? Ben oha dedim ve tırstım =) bune ya herşey 11 e cıkıyor =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 '11' ABD'yi işgal etmiş, buraya sıçramaz inşallah.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 çok ilginç ya vay be 11 ha ...[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 tesadüf.[hline]"In blossom today, then scattered: Life is so like a delicate flower. How can one expect the fragrance To last for ever? - Admiral Onishi Takijiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Bu saldırıdan sonra aranan ilk numara 911 : 9+1+1=11 güldürmeyin beni :-)[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Bütün rakamların doğru olduğuna (yolcu sayısı, sefer sayısı....) emin misin? Başka bi kaynaktan aldıysan eğer adamlar 2-3 tane 11 bulmuşlardır. sonra yazmışlardır :) Ama harf sayıları falan harbi ilginç[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ehehehe =) abim txt ye yazmış bende yapıverem dedim =) ayrıca text i Sembol şeklinde yapınca ucak ikiz kule Kurukafa (biyerin bayrağıydı ama) Sonra azrail cıkıyordu reha muhtar söylediydi 62mn böle bişelerdi ALt la falan yazınca cıkıyordu[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: Erutan, 10 January 2004 09:36 tarihinde demiş ki: 11 Eylül Saldırısı Saldırı Tarihi : 9/11 >>> 9+1+1 = 11 Eylül'ün 11'i yılın 254. günüdür : 2+5+4 = 11 Eylül 11'den sonra yılın bitimine 111 gün kalmıştır Irak/İranın alan kodu 119'dur : 1+1+9 = 11 İkiz kulelere dikkat ederseniz yan yana durduklarında 11 sayısı gibi görünürler Kulelere çarpan ilk uçak 11 uçuş seferliydi New York eyaleti birliğe giren 11. eyalettir (Sanırım amerikada bi birlik olmalı) New York City : 11 harf Afghanistan: 11 harf The Pentagon: 11 harf Ramzi Yossef: 11 harf ('98 deki WTC'ye saldırı düzenleyen kişi) George W Bush: 11 harf 11 Seferli uçuşta 92 kişi vardı : 9+2 = 11 77 Seferli uçuşta 65 kişi vardı : 6+5 = 11 Gariplik yokmu? Ben oha dedim ve tırstım =) bune ya herşey 11 e cıkıyor =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu bana yazdıkların cok sacma geldi.Sonuçta bu olaylarla ilgili yüzlere binlere yakın kelimeler var ve bunlarda araştırsan 9,bilmemne, 6546835443 vb sayılarla da baglantı bulursun ortada gariplik mariplik yok[hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ne war ozaman bulda görelim abidik gubidik bişey olmasın...[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 arkadaşlar bence bu işler çok sacma.Kardeşim ha buldun 11 i ne halt yicen şimdi? "Aaa bak 11 var her yerde bu işte bi keramet var" Haklısın arkadaşım...[hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 turkish please dediğinden bişey anladıysam arap kızı olup camdan bakayım anladın sen anladın [hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu [Bu mesaj Erutan tarafından 10 January 2004 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 11 yasaklansın mı yani?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 bi aralara "anladın sen onu.. anladın anladın" eklesen tam olacakmış[hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Atatürk için de bi 19 olayı war MUstafa Kemal Atatürk 19 harf 19 mayıs 1919 falan filan bisürü 19 daha wardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 demek ki 11 kasım 2011'de hepimiz ölücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Çok ilginç.Şu bi zaman yazılan Kuran ın şifresi kitabınıda okumuştum.Tarihte bayağı var böyle şeyler.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 heheh[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Ahahah bakmayın bunlara.. bi ara da Atatürk ve 19 falan vardı. Kasılıp da bulunmuş şeyler bunlar. O kadar istiyosanız Word u açın, Q33NY yazın (Q33 3. uçağın kodudur, NY de New york işte.) Sonra bunu seçip webdings veya webdings2ye (ikisinden biri işte) geçirin saldırının detaylı planlarına ulaşacaksınız. Demek ki Bill Gates de işin içinde...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 11 sayisina uyacak seyleri toplayip yazmislar. sacmalik. sacmalik diyorum mantikli aciklama getiriyorum :?[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 saçma...harrbi harbi saçma....[hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 tamamen tesadüf . hiç bir gariplik yok[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Matametik bilimi o kadar garip ve açık bir bilimki allem eder kallem eder yaşamın tüm temellerini bile tek bir sayıya bağlarsınız.Tek sayıda dünyayı bitirir tek sayıda yeni doğuşa bağlarsınız.Bu yüzden bunu sadece matametiğin genişliğine ve yanlış yorumlanmasına bağlamak lazım derim,dedim.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Ama zaten tüm evren tek bir sayı üzerine kurulmuş ki..? Hatta bu sayıya bu yüzden altın oran diyorlar. Daha doğrusu bir in bu sayıya oranına...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 benim de bi eklemem olsun bari şu teoriye.. 11'in rakamlarını birbirinden çıkar 1-1=0 neymiş? 0.. yani hepsi boş hepsi yalan anladın sen anladın...[hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 hepimiz ölücez[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar