Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afgan Kızı Bulundu

Ceday

Öne çıkan mesajlar

eeeh buldularda nooldu mutlumu oldular ? mutlu olmuşlardır herhalde.e mutlu oldunda eline ne geçti.buldun o kızı hayatına anlam mı kattı?
eğer bunca yıl boyunca değişmemiş olsaydı işte o zaman bomba olurdu.tabii bu o ortamda imkansız.yıllar geçtikçe tipi kaymış.belkide ortamın durumunu anlatan en güzel kanıttır o iki resim.[hline]
You see I cannot be forsaken.Because I’m not the only one
We walk amongst you.Feeding, raping
Must we hide from everyone
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam nasıl bir mantık bu ? O zaman bir ressamda başka işlerle uğraşsın, neden deli gibi resim çizip boyuyor ki ?

Fotoğrafçılıkta bir sanattır.
Tabii bu kadını yıllar sonra fotoğrafını çekmeleri, Afganistan sorunları sonrası ilgi çekebileceğini düşünmeleri yüzünden. Yani tamamiyle hit alma kaygısıyla yapılmış bir iş.
Sosyal ağlarda paylaş

Afganistanin o zamanki doneminin kizin yuızune yansidigi bir fotografdir, cok ozel bir fotograftir. Ayrica o fotograf national geografic dergisinin logosu gibidir.
O yuzden de onemli, cok onemlidir.
YAnliz gecen bu kadar sene kadinin gozlerinde korkuyu nefrete dondurmus gibi geldi bana. Cok korkunc bakiyor.
Simdi kadin national geografici mahkemeye verirse yillarca benim yuzumu logo olarak kullandilar diye valla afganistandan beverly hills'e tasinabilir gibi geliyor bana.[hline]Biligsizke bilgi kılıncı yagı.
Sosyal ağlarda paylaş

burdnu kırılmış %90...
ama bakın 1. resimde korkuyla we şaşırmış ama sert bakışlarla bakıo. 2. sinde ise yani yıllarca çektiği eziyet üstünden, korku deil de çok zor bir hayatı we nefreti yansıtıo gözleri, we bakışları hala sert.[hline]So many times its hopeless dark and gray,
And other times its hope that saves the day...

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...