Diablo Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Hadi şimdi yaptım her dakka yapmıyoruzki anormal olsun[hline]DÍàBLô Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 afgan kizini ozel yapan ne bu arada? :)[hline]Bond,7*0,01 Jeyms Bond Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 O guzel kocaman Yesil gozleri $a$kin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 ...[hline]Bond,7*0,01 Jeyms Bond Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 eeeh buldularda nooldu mutlumu oldular ? mutlu olmuşlardır herhalde.e mutlu oldunda eline ne geçti.buldun o kızı hayatına anlam mı kattı? eğer bunca yıl boyunca değişmemiş olsaydı işte o zaman bomba olurdu.tabii bu o ortamda imkansız.yıllar geçtikçe tipi kaymış.belkide ortamın durumunu anlatan en güzel kanıttır o iki resim.[hline] You see I cannot be forsaken.Because I’m not the only one We walk amongst you.Feeding, raping Must we hide from everyone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 ne alaka arcane ne demek eline ne gecti.. bence o fotografcı için fazlasıyla önemli birşey bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 bence daha önemli işlerle uğraşsa daha mantıklı olur.tabii kendi bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Hocam nasıl bir mantık bu ? O zaman bir ressamda başka işlerle uğraşsın, neden deli gibi resim çizip boyuyor ki ? Fotoğrafçılıkta bir sanattır. Tabii bu kadını yıllar sonra fotoğrafını çekmeleri, Afganistan sorunları sonrası ilgi çekebileceğini düşünmeleri yüzünden. Yani tamamiyle hit alma kaygısıyla yapılmış bir iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 arcane günde saatlerce nette dolaşıp, oyun oynamak sonunda eline ne geçiyo bi açıklarsan sevinirim.. o adamın yaptıgı iş bile seninkinden daha önemlidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2002 Afganistanin o zamanki doneminin kizin yuızune yansidigi bir fotografdir, cok ozel bir fotograftir. Ayrica o fotograf national geografic dergisinin logosu gibidir. O yuzden de onemli, cok onemlidir. YAnliz gecen bu kadar sene kadinin gozlerinde korkuyu nefrete dondurmus gibi geldi bana. Cok korkunc bakiyor. Simdi kadin national geografici mahkemeye verirse yillarca benim yuzumu logo olarak kullandilar diye valla afganistandan beverly hills'e tasinabilir gibi geliyor bana.[hline]Biligsizke bilgi kılıncı yagı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mart 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2002 Gerçekten, kadın paranın üzerinde amuda kalkabilir. Tabii eğer USA'de yaşasaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Mart 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2002 bunun icinmi pft[hline]Bond,7*0,01 Jeyms Bond Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2002 kadın için çok iyi oldu ama.4 çocuğunun bütün eğitim masraflarını National Geographic üstlencekmiş.hepsi yurt dışında okuyacak şimdi düşünseneze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2002 TUna saçmalaımışın gene[hline]Eğer bir silahım olsaydı, Yalnızlığı kalbinden,yoksulluğu şakağından, sensizliği alnının tam ortasından vururdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2002 burdnu kırılmış %90... ama bakın 1. resimde korkuyla we şaşırmış ama sert bakışlarla bakıo. 2. sinde ise yani yıllarca çektiği eziyet üstünden, korku deil de çok zor bir hayatı we nefreti yansıtıo gözleri, we bakışları hala sert.[hline]So many times its hopeless dark and gray, And other times its hope that saves the day... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ben şimdi gördüm 2 yıl daha büyümüştür kız kimbilir ne kadar değişmiştir[signature][hline]The Holyman Ben, 05 January 2004 18:32 tarihinde Pklar hakkında demişim ki: Ben gördüm kel gibiler ama değil gibilerde sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 çook eski bir haber ama bu geçenyıl mı ne bulunmuştu[signature][hline]:) Smiley dön 8-) :) Dönsene :) :) Dön dedim sana! :-| :) DÖNSENE! :hrr: :-) "Peki abi dönüyorum" DÖNSENE ÜLEEEN *şatgan çeker* :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 holyman canın sıkıldı heralde[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ne çokmuş anlamadım[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 çökmüş :-p[signature][hline]Woodoo -]Lvl 50 wizard-R.I.P[/b] Barracuda -]Lvl 45 Armsman-R.I.P[/b] Delvac -]Lvl 50 Minstrel[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar