Sin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 MEVCUT[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crippmind Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Ben de ENGÜRÜdeyim...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Ankarada doğdum, İlkokul Ankara (Ankara Koleji) Ortaokul Ankara (Ankara Koleji) Lise Ankara (Ankara Koleji) Univ Ankara (ODTU) Askerlik Ankara hehe (Denizci) Eşim Ankaralı (ODTU) Evim Ankarada (ORAN) Allah izin verirse bebeğimiz de Ankaralı olucak. Memleket Tekirdağ :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 23 yıldır (doğduumdan beri) ODTÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ne yani ne demek ben sayılmıyorum bi sn şu an istanbulda olsamda, akşam konya trenine binip oraya gidicek olsamda geri dönücem elbet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ben tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 su görmeyen şehirde yaşanmaz yahu, iç karartıcı. bir nehir falan geçseymiş bari ortasından, hiçbir coğrafi avantajı olmayan bir yer. bari metropole çevirmeselermiş, herşey dışarıdan taşıma. canberra, washington gibi daha ufak bir başkent olarak kalsaymış..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 off sus sam ya zaten niyeti bozup alip ba$imi gitcem buralardan :) aman yok ankara iyidir guzeldir diyim ben kendimi avutayim hem biraz da[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Napıcaz lam bone Ankaralılara merakın artıyor gittikce :) Ankara Ankara güzel Ankara.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bende ankaradayim, hatta 17 senedir ankaradayim gına geldi[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 /signed[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Ankara +1[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ya ben ankara dayken nefes alamıyorum deniz yok bişi yok bogulurum herhalde[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Yeşil-Beyaz Konya :P (Ankarada güzel..Denizi yok negzel) Haa..Birde Şöyle Bisikletle Rekorumu zorlayıp Günü birlik bir Ankaramız olaca yakında ;P (Direnişe Katılır!)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 sam ankaraya taşınmaya hazır ol derim :-) Bizim evin 20 metre ötesinden Ankara Çayı geçiyordu yani nehrimiz var :-D Hatta gölü bilem var... said: Sam, 05 January 2004 11:43 tarihinde demiş ki: su görmeyen şehirde yaşanmaz yahu, iç karartıcı. bir nehir falan geçseymiş bari ortasından[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bende bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 laylay bende[hline]laylaylom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Bandırmalıyım varmı ötesi len :)[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ankaradayım. eralp erdek'e gelicem bu yaz yine görüşürüz orda inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Pardon çıkaramadım ? Yiğit ? [hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... [Bu mesaj theKingpin tarafından 05 January 2004 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bende bende[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 said: sanerixx, 05 January 2004 00:51 tarihinde demiş ki: ya bari şu uni ayagına gelenler nerde okuduklarını filan da yazzsınlar hatta herkes yazssın aha ben yazıyorum hacettepedeyim beklerim ahhe[hline]I look inside myself and see my heart is black o ayağa gelmedim doğma büyüme ankaralıyım ancak . Çankaya bilgisayarda okuyorum[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 *!geç kağıdı getirir* ben de ankara'dayım bee atlamisiz topiii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: fedaykin, 05 January 2004 21:04 tarihinde demiş ki: sam ankaraya taşınmaya hazır ol derim :-) Bizim evin 20 metre ötesinden Ankara Çayı geçiyordu yani nehrimiz var :-D Hatta gölü bilem var... [hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" çay ne yahu? su dediğim şöyle thames ya da ren nehri gibi olmalı.. :)[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 ah bea her sömestır göle bakmaya giderim ( çünkü önünden yol geçio bizde yoldan geçioz :) ) . genellikle buz tutar bir kısmı kayıklar falan öylece durur . çok hoştur :) . eskiden her ilkbaharda pazar günleri . gölün kenarına gidip ailecek uçurtma uçururduk :) . ne eğlenceli olurdu . herkes uçurtma uçururdu orda :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar