Durlag Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 meh too.. (Thalion gitti bayram yaptik,kutlama yaptik arkadas sevincinden arabayi cakti) :P[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 I am in...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 burda[hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLiLeRnEfeNDiSi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Ankara' da 7. seneme girdim.. Ünv. okumaya geldim bi daha da gidemedim.. *!babası der ki : olum tıp okusan şimdiye doktor çıkmıştın ha*[hline]Ya olduğun gibi görün, ya da gözüme görünme !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ne demişler Ankaranın taşına bak gözlerimin yaşına bak. 18 senedir Ankara dayım ( 18 yaşındayım :) )[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Bende varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Anakara da doğdum, üniversite'de Ankara'daydım ama aralarda ve şu anda Antalya'dayım, 4 gün sonra yl kaydı için gene Ankara'da olacağım... sayılmaması durumunda 2 tane hatırı sayılır ve konuya hassas "kendini Ankaralı" hisseden yetkilinin sonuna kadar arkalarındayım ;)[hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 *el kaldırır parpaklarının kucuk oldugunu dusunur ve uzulur*[hline]sapım Grandmaster Fencer .:-]Webmaster["-:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Amma ankaralı var kardeşim. istanbulluyum leen, dağılın.[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 hakkaten ya sayımız amma fazlaymış[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Ankarayı kıskanmayalım . :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Ben[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 başkent canım kıskanırlar tabee *abilerine güvenir* *olmadı ema aplanın arkasına kaçar*[hline]sapım Grandmaster Fencer .:-]Webmaster["-:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ankaranın neyini kızkancaz :) *!istanbulludur gururludur havasıda yerindedir*[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 gece gelen çöpçü kamyonunun sesini mesela be nbayılıyorum :D[hline]sapım Grandmaster Fencer .:-]Webmaster["-:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 said: DynamicK, 05 January 2004 00:40 tarihinde demiş ki: ankaranın neyini kızkancaz :) *!istanbulludur gururludur havasıda yerindedir*[hline]Grandmaster Hamburger ehuehueh sen zati suçlusun . sana o kadar sömestırda yap şu syl toplantısını dedik dimi :D . gelemedik işte noldu mutlu oldunmu :D . huma da suçlu onada bizde ankarada yapalım dedik yapmadı :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 05 January 2004 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ne varsa istde var boşverin ankarayı siyasilerden nekadar uzak okadar iidir üzüm üzüme baka baka kararıyo sonra sizede geçmesin sahtekarlık yalancılık aman aman uzak dursun :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Aslında İstanbul'luyum ama üniversite nedeniyle önümüzdeki bikaç yıl Ankara'dayım :)[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ya bari şu uni ayagına gelenler nerde okuduklarını filan da yazzsınlar hatta herkes yazssın aha ben yazıyorum hacettepedeyim beklerim ahhe[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Ya em büyük hayalim Ankara vs İstanbul paticiksel paintbal müsabakası. gerçi tecrübe olarak üstünüz ama :) büyük bir yer bulmamız lazım söyle 20-20 mermilerden kafayı çıkarmamız lazım ben bu sefer el bombası flnda alcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 nhahaha evet tecrubelıyız çok elit bi grubuz biz ahah bi ara paintball yapcaktık nooldu? sanırım artık bahara kaldı o iş[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uluvatar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 bende oyle biyerdeyim galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ankara başkadır canım. neyse beni biliyosunuz zaten.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 said: sanerixx, 05 January 2004 00:51 tarihinde demiş ki: ya bari şu uni ayagına gelenler nerde okuduklarını filan da yazzsınlar hatta herkes yazssın aha ben yazıyorum hacettepedeyim beklerim ahhe[hline]I look inside myself and see my heart is black Odtü[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 burrrdaaa[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar