Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anlamadigim olay....

Sin

Öne çıkan mesajlar

Bİlkent üniv bilgisayar lab indayim,
ders bos 2 saat aram var bu arada forum okuyup mail yaziyorum bide paper print out olayim var...

kizin teki az once yanima geldi
bole forum okuyacaginiza kalki nbiz odev yapalim dedi
acaip dumur oldum
kalksammi[hline]MaxPlanck, 06 January 2004 16:01 tarihinde demiş ki:
..ne yazip ne yazmayacagimi sana sormayacam SIN zibidisi !!

Deli333, 08 January 2004 13:47 tarihinde demiş ki:
ya ne kadar boktan bir kuruluş bu türk telekom. herifler devleti arkasına alarak kimseyi s.klemiyor . yeter lam bok herıfler. a.k.a ne boktan bir ülkedeyiz ya. ya bu mallar acıklama filan yapmadımı son durum nedir poktan netimiz ne zaman gelicek. şerefsizim 3-4kbs downloadı begenmezdım. 14-15e gelince acaba telmi acsam derdim. şimdi 3 kbs ye bile rağzıyım
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sizin okulda gene kullandırıyorlar ben Uludağ Üniversitesindeyim ne zaman gitsem makineler kapalı gideyim kitap okuyayım diyorum programlama kitaplarının tamamı pascal qbasic vs yani m.ö'nin kitapları var.
Kıza deseydin beraber yapalım hatta açalım bi topic başkaları yapsın bizim ödevi :Pp(Son zamanda 3 topicten biri ödev topici de o nedenle)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

cok baski kurdular yeri vermek zorunda kaldim
eve yeni geldim lol heheh

kiz güzeldide bunlar 4ncu sinif bize yüz vermezler - her ne kadar Tom Cruise e benziyen tipimiz olsada-[hline]Sansured by sad :)

mastered: Marksman, Medic, Creature Handler, Commando...
Still prog: Merchant
Next: Teras kasi Artist
Sosyal ağlarda paylaş

Lablarimiz sadece odev icin falan degil de dersler yarin bittigi icin insanlar bir hayli tutustu, lablarda essay yazma telasindalar. sizi boyle odev yapmiyorken gorunce sinir oluyorlar. Bende yasadim benzer biseyi, yerimden kipirdamadim. Daha bir sinir oldular :)[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

abi cok sacma olay,
şimdi ben forumlara bakim, flo boarding oynuyorum diye direk bana saldiriyolar
neyse ben verdim eyrimi bidaha vermem ama :)[hline]Sansured by sad :)

mastered: Marksman, Medic, Creature Handler(1st holo), Commando...
Still prog: Merchant(2nd holo)
Next: Teras kasi Artist
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayar kıtlığı mı var abi bilkent'te, en son okulla gezi yapmıştık bi ara her taraftan bilgisayar fırlıyodu. :p

neyse, bu işin kolay yolu var. paticik'e bi forum açılır, içine böyle ödevlerle, projelerle ilgili bişeyler yazılır.

ukalanın biri gelip de öyle bir şey söylerse, "ahanda ben burda ödevim hakkında bilgi topluyorum denir ve forum gösterilir".

hatta fizbozun açtığı bol c içerikli forumlardan birini bile kullanabilirsiniz en basitinden eheh.[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

aslında o yerler genel amaç için ama benimde ödevim varken ve millet forum lara bakınca benimde içimden kalkın demek gelio :) . ama sen bilin ben olsam kalkmam :D[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...