Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 tek göz koyuyor oraya hatırladığım kadarı ile[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 ben torbada iki göz gördüm, ama aklım almıyor nasıl bu kadar ortada olan br hata olur diye..[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 İlk defa izledim güzeldi, o kadar fena değildi. Bi kaç şeyi göz ardı ederek söliyorum tabi bunları. Bu arada Çift göz vardı karısı koyduğu anda bende dikkat ettim.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 salı günü kanald'de değil ama divxini ilk defa izledim oldukça kaliteli bir film. izlemeyenlerin gerçekten baya birşey kaçırdığını iddia edebilirim. ayrıca da 2. kez izlenecek bi film diil pek? çünkü olay tamamen senaryo üstüne meraklanmanıza dayalı...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 zaten biraz da meraklanmasak film gecmeyecek. O kadar detaya boguluyorsunuz ki, olaydan kopacak gibi oluyorsunuz.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 walla bn beğendim en azından tatmin etti yani, ama sahiden sonunda sadece bir pi.in kariyer hevesi olması biraz sönük kılmış.. agathaya aşık oldum. alışveriş merkezinde dio "dur şimdi"balonlar gelio. "şemsiye al" vs vs. çok karizmaydı[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 her eve lazim bir agatha zaten.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 valla ben gelecek bilimkurgusu olarak total recall'ı bunun 10 kat üstüne koyarım.. ha gerçekten hoşuma giden birşey vardıysa o da spielberg'den kaynaklanan renk paletini değiştirme olayıydı.. (schindler's list ve saving private ryan misali)[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 spielberg filmi oldu belli oluyordu. gayet güzel film olmuş. Ama ben olayı pek anlamadım ya , şimdi o yaşlı adamla o dedektifin ne olayı wardıda herif onu öldürdü , adam bişeyi ispatladı sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Federal ajanı diyosan eleman olayları çözmeye başlamıştı. Tom Cruise un katil olmadığını, oyuna getirildiğini kanıtların da kolpa olduğunu falan söyleyince yaşlı amca baktı kendisine patlıycak olay. Öldürdü o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 vay anasını güzel filmdi cidden. SS nin hayalgücüne hayranım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ya yaşlı adam (lamar'di hatırladığım kadarıyla adı bu yüzden adı lamar olsun veya olmasın artık lamar diyicem :) ) aslında iyi düşünceli bir insan.İnsanların korkmadan sırtlarını dayadıkları,insanların kendilerini güvende hissettikleri bir ortam yaratmak istiyor ve yarattı da. Yarattığı sistem suçluların yanında suçsuzları da götürüyor ve bunu sadece bir kaç kişi biliyor.Yani varolan herkes sistemin bir kurbanı. Eğer ortaya çıkarsa sistemin düzgün işlemediği sistem çökecek,insanların sisteme olan güveni azalacak ve herşey en başına dönecekti. Colin abim de olayları aydınlatmış,Lamar dedi tabii o sahne de içinden : "Bu lavuk herkese yayar şimdi bunu" . Aldı eline silahi vurdu abimi. Yani sonuçta yine kendine patlamayacaktı ama hayatını verdiği sistem kapanacaktı ve geldiği gibi gidecekti.Üzüldü adam tabii :( İyi mi oldu yani öyle yaptın da yazık. Sonuç ne peki ? [spo] Güzel filmdi :) Arşivimdeki DVD rus baskısı olmasa daha iyi olurdu :( [/spo] [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 02:15 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar