arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 benim şu mesaj sorunumu çözene gazoz kapağı madalya :) : single mode ta mesajlaşıyorum mesaj gelince reply a basıp cevap veriyorum ama cevabı yollasamda bana gelen mesajın penceresi otomatik kapanmıyor.kapansın istiyorum icq daki gibi.[hline]SBGG! - Headshot Studios Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 tamamdır mode değiştirip geri alınca sorun ortadan kalktı[hline]SBGG! - Headshot Studios Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: jacabo, 23 Şubat 2003 23:43 tarihinde demiş ki: miranda bir anda hayatıma girdi ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize ahahah miranda bir anda güzel uyak :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bunun history olayı var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 var icq history ni import ediyorsun[hline]SBGG! - Headshot Studios Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 lol mirandayı 1 ay önce söylemiştim zaten buralarda yeni uyanmış millet :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 icq dan memnundum dalgasına deneyeyim dedim boyutu ufak diye ehe hayatım değişti :)[hline]SBGG! - Headshot Studios Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bi ara devil wardı. icq gibi skinleri bilem wardı.ne güzel bişiydi o öle. (okumadım tüm yazanları bilmiorum yazıldı mı)[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 history import nasıl oluyorkine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Xaero winamp ve windows media player'dan daha az ram ve sys resource yiyen player bulur musun? :) hani diyorum şu "lite" icq = miranda olayını ses işlerine de taşıyan bi program. Sıkıldım da winamp zat-ı allerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 program sordu bana import edem mi dedi et dedim icq 2002 nin mi 2003 ün mü dedi 2003 dedim importladı heyvan :=)[hline]SBGG! - Headshot Studios Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 pff baglanamiyorum bende!![hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Miranda sux! Yüklüyorsun kullanamıyorsun, sonra uninstall edeyim diyorsun bu sefer de kurtulamıyorsun. Sümük gibi yapışıp kalıyor valla. Miranda sux! ICQ RULES!... [Bu mesaj ghaldszar tarafından 24 Şubat 2003 03:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Trillian Pro emer, yönetir, sahip olur:-p[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: ghaldszar, 24 Şubat 2003 03:55 tarihinde demiş ki: Miranda sux! Yüklüyorsun kullanamıyorsun, sonra uninstall edeyim diyorsun bu sefer de kurtulamıyorsun. Sümük gibi yapışıp kalıyor valla. Miranda sux! ICQ RULES!... [Bu mesaj ghaldszar tarafından 24 Şubat 2003 03:57 tarihinde değiştirilmiştir] Ben fıstık gibi kullanıyorum valla... MSN ve ICQ fulltime online takılıom :)[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ghaldszar o galiba eski versiyonlarındaydı? ben iki defa uninstall ettim, sorunsuz sildi[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 MSN plug-in'i ilede mail geldiğinde ekrana uyarı geliyor şu mailden size şu başlık altında mail gelmiştir die. Süper bi olay miranda rulzzz bide yahoo messenger plug-in bulsam tamam...[hline]Emaleth, 24 Şubat 2003 10:33 tarihinde demiş ki: kafam girsin o kara benim be! XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 en iyisi icq 2002 işte be[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 miranda ile icq userlarına dosya yollayabilmeyi başarmış biri var mı ?[hline]SBGG! - Headshot Studios Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ulan uo oynarken fitik olurudm icq yuzunden mesaj yazilmazdi falan ama miranda ya bi gectik cat cat one lam hizli hizli 2 saniyeye aciliyo uo oynarken artik bokunu cikakiyorum saol exorofb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Yok Volfied sitedeki en son versiyonu yükledim ama nafile bir turlu uninstall olmuyor. Yani daha doğrusu olmuş gibi görünüyor ama dosyalar hala yerli yerinde. Silmemeişken kullanmayı bir daha deneyeyim bakalım. Nasıl olsa yapıştı kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 yakında Miranda Opeth skin im hazır olacak mesaj geldiğinde mikael abinin Deliverance demesi var sadece :) Skin plug in i bulan olursa (yani bööle değiştirdiğimis ayarları dosyalarıyla beraber zipe koysak bi dosyaya koysak millet direk o dosyayı çalıtırdığında tüm ayarlar ona uyarlansa, bildiğiniz skin işte :))[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 msn plug in ini koydum fakat connecting diyor ve kaliyor bana yardim edermisniz[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Volfi opeth şeysini ypaınca b ana da yolla[hline]SBGG! - Headshot Studios Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 bende isterim uyyy ssaat 12:30 olmus ohanzi[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar