Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ICQ Suxxx Miranda Rulzzz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim şu mesaj sorunumu çözene gazoz kapağı madalya :) :
single mode ta mesajlaşıyorum
mesaj gelince reply a basıp cevap veriyorum
ama cevabı yollasamda bana gelen mesajın penceresi otomatik kapanmıyor.kapansın istiyorum icq daki gibi.[hline]SBGG! - Headshot Studios Inc.
Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 23 Şubat 2003 23:43 tarihinde demiş ki:
miranda bir anda hayatıma girdi ::)[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

ahahah
miranda
bir anda

güzel uyak :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
Xaero winamp ve windows media player'dan daha az ram ve sys resource yiyen player bulur musun? :) hani diyorum şu "lite" icq = miranda olayını ses işlerine de taşıyan bi program. Sıkıldım da winamp zat-ı allerinden.
Mesaj tarihi:
Miranda sux!
Yüklüyorsun kullanamıyorsun, sonra uninstall edeyim diyorsun bu sefer de kurtulamıyorsun. Sümük gibi yapışıp kalıyor valla.
Miranda sux!
ICQ RULES!...

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 24 Şubat 2003 03:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Trillian Pro emer, yönetir, sahip olur:-p[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
said:
ghaldszar, 24 Şubat 2003 03:55 tarihinde demiş ki:
Miranda sux!
Yüklüyorsun kullanamıyorsun, sonra uninstall edeyim diyorsun bu sefer de kurtulamıyorsun. Sümük gibi yapışıp kalıyor valla.
Miranda sux!
ICQ RULES!...

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 24 Şubat 2003 03:57 tarihinde değiştirilmiştir]

Ben fıstık gibi kullanıyorum valla... MSN ve ICQ fulltime online takılıom :)[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur...
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Mesaj tarihi:
ghaldszar o galiba eski versiyonlarındaydı?
ben iki defa uninstall ettim, sorunsuz sildi[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Mesaj tarihi:
MSN plug-in'i ilede mail geldiğinde ekrana uyarı geliyor şu mailden size şu başlık altında mail gelmiştir die. Süper bi olay miranda rulzzz bide yahoo messenger plug-in bulsam tamam...[hline]Emaleth, 24 Şubat 2003 10:33 tarihinde demiş ki:
kafam girsin o kara benim be!

XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Mesaj tarihi:
ulan uo oynarken fitik olurudm icq yuzunden mesaj yazilmazdi falan
ama miranda ya bi gectik cat cat one lam hizli hizli
2 saniyeye aciliyo
uo oynarken artik bokunu cikakiyorum
saol exorofb
Mesaj tarihi:
Yok Volfied sitedeki en son versiyonu yükledim ama nafile bir turlu uninstall olmuyor. Yani daha doğrusu olmuş gibi görünüyor ama dosyalar hala yerli yerinde. Silmemeişken kullanmayı bir daha deneyeyim bakalım. Nasıl olsa yapıştı kaldı.
Mesaj tarihi:
yakında Miranda Opeth skin im hazır olacak
mesaj geldiğinde mikael abinin Deliverance demesi var sadece :)
Skin plug in i bulan olursa (yani bööle değiştirdiğimis ayarları dosyalarıyla beraber zipe koysak bi dosyaya koysak millet direk o dosyayı çalıtırdığında tüm ayarlar ona uyarlansa, bildiğiniz skin işte :))[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
  • Yeni Oluştur...