Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

victroia hakkınanda birkaç soru

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

oyunu yeni aldım,hearts of iron oynamıştım,ama aralarında baya fark var hala çözmeye çalışıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
sorularım)
*prussia ile oynuyorum,paramı nasıl arttıracam?hep 70-80'lerde geziyor,tax'leri arttırdım ama nereye kadar arrttıracağımı bilemiyorum,yani insanların vergilerden şikayet etmemesi için ne kadar arttırmak gerektiğinin anlayamıyorum,nerden anlıcam?
*reserveleri mobiklize ediyorum ama nasıl savaşa sokucam,mobilize tuşuna basıyorum ama ordular belirmiyor yani.
*fabrikalarda fln expand tuşu var,nekadar expand ediyim bunları ben?
*trade'i bilgisayara devrettim,iyimi yapıyorum?kendimmi kontrol edim?
*prussia ile değilde başka bir ülke ilemi oynasam ne yapsam,ingiliz lmak istemiom,fransa hoş gözüküyor.[hline]benim hala umudum var.

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 04 January 2004 18:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

büyük ülkeleri kontrol etmek imkansız gibi birşeymiş, hangi incelemeyi okuduysam hepsinde oyunun yönetilmesinin çok zor olduğunu yazmış. real-time'da mümkün olmadığını söylemişler..

tam benlik yani, bu hafta elime geçecek.. :)[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying.
I was really crying.
Sosyal ağlarda paylaş

herşeyden önce 1.02 yi indir.
*insanların ne kadar şikayet edip etmediğini anlamak için popları kontrol et. consciousness militancy nin ne kadar artacağını gösterir, militancy ise isyan imkanını. 1.02 de en fazla para getiren şeyler doğal resourcenin bir üstü olan şeyler. (mesela kömür + demir çelik yapıyor. çelik en iyi para getiren şey). oyunun başında BOL BOL cement, fabric, steel, lumber fabrikası aç, ve research olarak 3-4 tane kültür yap. paran artar zaten.
*mobilize ettikten sonra kaç tane mobilize unit varsa mobilize düğmelerinin olduğu yerde yazar. sayının üstüne biyere basarsan, görürsün.
*expand etmek iyidir. ama kaç craftsmanin olduuna filan bak.
*tradeyi bilgisayara verirsen ayıptır söylemesi sıçarsın.
*prusya ilk oyun için iyi. ingiltere oynamadım bile çok basit olur diye. fransa da inanılmaz basit.

önerim şu olur. 5-6 ay sonra başlayın oyunu oynamaya. adam gibi patch çıksın sonra oynayın.[hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Sosyal ağlarda paylaş

ben eu2'yi hiç yamasız 1 ay oynadım sabah-akşam, :) şu ana kadar çıkarılanlar bana yeter de artar. sonra nasılsa bırakırım birkaç ay, o sırada çıkarırlar istedikleri kadar yama.. hele gelsin de bu hafta..

online olarak real-time oynanamayacak kadar detaylı olduğunu yazmışlar hep, multisini denediniz mi?[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying.
I was really crying.
Sosyal ağlarda paylaş

Multisi sorunlu deniyor. Bug delisi ve bandwith manyağı oluyormuş. Sorusnuz oyunlar bile höt diye çökebilior.

Eu oynayamadık hlaa ağız tadıyla multi. Deli gibi patch çıkarttı adamlar, oyun baya stabil hale geldi. bence artık bi multi yapmanın zamanı gelmiştir

[Bu mesaj Gimli tarafından 05 January 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hearts of iron multisi hoş,abovenormal'a aldık speedi,6 kişi,oyun save-loadla fln 4 gün sürmüştü,atom bombasını önce geliştirerek amerikan ve rus şehirlerini ve ordularını dağıttım,vede kazandım,milyonlar ölmüştü ama ben dünyayı elimde tutyordum nıhahaha![hline]benim hala umudum var.
turktelekom'a kafam girsin!
Sosyal ağlarda paylaş

1.02 patch'i yerine 1.01 patchini kur cunku 1.02de oyunu asiri zorlastiran bazi buglar var..

Onun disinda ilk oyun olarak az eyaleti olan bir ulke sec, mesela Isvec veya Danimarka olabilir, oyunun nasil isledigini daha iyi anlarsin. Trade'i sakin bilgisayara verme. Onun disinda oyunun forumlarini okumak faydali olabilir

http://www.europa-universalis.com/forum/forumdisplay.php?f=160

bi suru newbie guide vs var, oralara bak. En onemlisi zaten ekonomik sistemin nasil isledigini anlamak, bu arada bilgilsayar kendi kendine borca girdiginden fakat geri odemeyi mnual yaptigindan farkinda olmadan cok - borca girebilirsin, o yuzden onu da budget ekranindan kontrol etmen onemli.
Sosyal ağlarda paylaş

yerdn yere vurulduğunu gördüğüm tek nokta çok kompleks olmasıymış kizaten ben de çok kompleks bir strateji arıyorum kaç vakittir, eu2 için "zaten çok kompleksti" demişler ki ilk 2 haftadan sonra çok detaysız gelmişti bana. 2 tane bina yapabiliyorsun, gerisi ordu yürüt, tüccar yarıştır, (.idik yarıştırmak gibiydi bak uyuzdu bu mesela, umarım öyle değildir gene) diplomasi filan. sadece infantry ve cavalry, çok detaysız gelmişti bana..[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jadelith, 07 January 2004 11:05 tarihinde demiş ki:
hmm.
hangi ülkeydin :)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır!

tabikide almanya.[hline]"In blossom today, then scattered:
Life is so like a delicate flower.
How can one expect the fragrance
To last for ever?
- Admiral Onishi Takijiro
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...