-Strict- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 anathema nın butun sarkıları.. a fine day to exit albumu ve ılk brutual hallerı dısı... orphaned land - the beloved's cry (favorimdir) guano apes - pretty in scarlet nickelback - just for BlackMore's Night - under a violent moon albumu opeth - damnation albumu U2 - The Ground Beneath Her Feet Led_Zeppelin_Stairway_To_Heaven Heather Nova - Gloomy Sunday( bu sarkının eskı versıonları ıntıharlara neden oldugu ıcın yasaklandı ) Duman , HIM Blindside - silence AFI - the leaving song, the leaving part 2 Amorphis - far from the sun daha yazarımda sıkıldım .. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 dt-space dye vest chromakey-mouse, colorblind terje rypdal-blue, genie, transition, if mountains could sing pat metheny-oasis, watercolors, child, fallen star cem karaca-çok yorgunum patittucci- third step from the sun pink floyd-marooned, shine on you crazy diamond, careful with that axe eugene goldfrapp-lovely head, pilots portishead-sourtimes, humming... elhasıl tamamı vs.vs.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: Alexi_Septimus, 28 December 2003 23:27 tarihinde demiş ki: Bjork feat. Thom Yorke - I've Seen It All [hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ öreniosun aslan hehehe the church - under the milkyway echo and the bunnymen - the killing moon joy division - low joy division - love will tear us apart gary jules - mad world radiohead - wish you were here (thom yorke abimiz çok güzel sölüo) unkle - rabbit in your headlights tears for fears - mad world morcheeba - otherwise myslovitz - sound of solitude deftones - knife prty deftones - digital bath deftones - passenger deftones - change tool - third eye tool - eulogy tool - you lied (live) tool - parabol, parabola tool - schism tool - push it mfö - yalnızlık ömür boyu[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Theatre Of Tragedy - Sweet and Thou,Mire[hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 anathema - lost control asla deişmem depresyon şarkım benim[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: sanerixx, 27 December 2003 12:02 tarihinde demiş ki: Bright Eyes - Haligh, Haligh, A lie, Haligh[hline]I look inside myself and see my heart is black aaa ne guzel bright eyes bilen birileri daha var etrafta cok cok mutlu oldum birden bright eyes'in butun sarkilari depresif ornegi olarak tavsiye edilir. cok guzellerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ERA - Sacral Nirvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mazhar Alanson - Yandım Sevdiğiniz kızdan ayrıldığınızda, ya da o gibi durumlarda süper gider.[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 aman tanrım burdaki doom kitlesi nereye kayboldu ben konuşmama gerek kalmaz diyodum en azından ema aplam yazar bişiler die tahmin ediodum bi baktım topic de ne my dying bride var ne anathema ne forest of shadows ne lacrimas profundere ne paradise lost ne london after midnight ohooo depresif yazmamaca oynanmış resmen saymakla bitmez eksikler..[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Sinead O'Connor - Nothing Compares To You su sarki en neseli animda bile caldiginda bi anda huzun cokuyo icime, aglamakli oluyorum nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Lacrimas Profundere-the crown of leaving,the embrace and the eclipse,black swans anathema-deep,one last goodbye,fragile dreams empyrium-Where At Night The Wood Grouse Plays silentium-requiem[hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 genclık sız hakkaten bu yazdıklarınızla aglıyor musunuz ya assagıdakılerı onerıyorum sıddetle hemıdek Sibel Can - Sen Gelmez Oldun (yalnız bunun sıbel can versıyonu olmasına cok dıkkat edılmelıdır zıra kımse onun gıbı soyleyemez bunu.evet) Ozcan Denız - Gecmıyor Gunler Nılufer - Erkekler Aglamaz Sezen Aksu - Senı Kımler Aldı Sezen Aksu - Sen Aglama Neset Ertas - Evvelım Sen Oldun (en vurucu olan budur.cıdden) anathema fln eskıdendı [Bu mesaj ascraeus tarafından 31 December 2003 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ascraeus nooldu bizim genre tanıtıcı seri?[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 bunalım takılacaksam direk pnik floyd yada radiohead dinlerim acayip tribe sokar walla beni[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 yıldız tilbe şarkıları..(şaKA TABİ YAA ÖLDÜRSELER DİNLEMEM IYY...)) valla sarıp sarıp bazen dinlerim radical noise'tan...[hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 coldplay ve radiohead şarkıları[hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 portishead - roads portishead - undenided[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Dream on -Aerosmith diuyelim de tam olsun alakasız olcak ama şunu da demeden geçemeyecem: Shoot down the moon -Elton John (Oha tam yazarken listeden rastgele bu seçildi vay anasını ağlayacam) Sözler süper bu arada...[hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Katatonia - Day Anathema - A Dying Wish Anathema - Sweet Tears Katatonia - Velvet Thorns Anathema * The Silent Enigma * ALL :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2022 Oha lise yılları tadı şarkılar olmuş. O şarkıları dinlediğim yıllara dönsem keşke, 2001-2002 felan. Şimdi AKP seçim şarkıları dinleyip depresif moda bağlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 pilli bebek - sayende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar