LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Nefret : MANTARA HAYIR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 yani bu kadar kolay şeyleri de yapamayıp "beceremiyom ya banne" diyen tembellere de buradan bir kın yollayalım mı? bence yollayalım [beyaz-ejder tarzı] *kın* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 *kin kin kin* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 said: BombaciMulayim, 26 Şubat 2002 20:39 tarihinde demiş ki: Nefret : MANTARA HAYIR!!! *kafa atar* lam mantar sevilmez mi bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 *kın* ehe bu arada, benim yemeğim geldi valla, tribeca'dan 4 parçalı pizza. gönül rahatlığıyla ağız sulandırmaya devam edebilirim, karnım tok sırtım pek: bi de zeytinyağlı tarifi mi versek ayol? barbunya olsa mesela: - bi kilo taze barbunya - bi soğan - 2 havuç - azıcık maydanoz - zeytinyağı - 3-4 diş sarmısak - 3-4 domatesin püresi (rende ya da robot, konserveden de olur) - tuz ayol tuzsuz olmas efenim tencerenin dibini kapatacak kadar yağda, kıymış olduğumuz soğanları azıcık pembeleştiriyoz. sonra küp küp doğradığımız havuçları ekleyip onu da azıcık çeviriyoz. sonracııma ayıklamış olduumuz (ya da donmuş aldığımız, hehe, modern mutfak rulz) barbunyalarla beraber, diğer malzemeleri de içine tıkıştırıveriyoz. isyersek bi tatlı kaşığı salça bilem koyarız, renk verir. şimdik: eğer düdüklümüz varsa saedce üzerine çıkacak kadar su koymalıyız. yok eğer yoksa bayaa su dolduruyoz, sonra da pişene kadar ısıtıp ısıtıp su eklemeye devam ediyoz. barbunya zor pişer, aman dibi tutmasın. sonra süper oluyo bu, üzerine limon sıkıp yiyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 *elminster'in canının pilav çekmesi nelere mal oldu diye düşünmekten kendini alamaz* *extradan gelen tariflere de bayılır, 15 gün sonra ilk defa çarşıya inecektir bunlar alıp ertesi gün yapmak için* *yapamayanlara veya hala annesinin margarininden tatmak zorunda olanlara da acır ama annelerinki başkadır diye düşünür, annelerinki aynı tarif ile de yapılsa hep daha güzeldir değil mi diye sorar şaşkın şaşkın tariflere bakanlara* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 ay sen yine mi mesaidesin vah garibim =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 yuzyılın en güzel topiii bu lem bu arada annem kuru fasulyeye bişeyler yapıo hiiiç gaz yapmıo inanmassızın yiyiyom bi kerecik bile pırtlatmıom... sanırım ıslatıp süzerken bi daha ıslatıo bi daha süzüo böle bi kaç kere yapıo ama tam bilemicem bide topraktan bi tencere gibin bişi aldı babam ölürsünüz yani onda yaparsa... bağımlılık yapıo... bu arada kurban bayramı die gelen bi sürü et varya annem hepsini yahni yapmış 4 gündür yahni yemekten bıkmışlar bi gece eve bi geldim 1 tencere yahni böööle kemiklerden sıyırıp sıyırıp o etleri bi yiyişim var aman aman bi türlü bitiremedim yemei suyu dondu yani o kadar uzun surdu ama süfferdi bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 said: Athenax, 26 Şubat 2002 20:45 tarihinde demiş ki: said: BombaciMulayim, 26 Şubat 2002 20:39 tarihinde demiş ki: Nefret : MANTARA HAYIR!!! *kafa atar* lam mantar sevilmez mi bea Sevilir hemde nasıl sevilir. *BombaciMulayim e doğru uçmaya hazırlanır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Pizza Works aranir, New Haven'in en guzel yemeklerinin bulunabilecegi mekanlardan bir tanesi, siparis verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 vay be millet a$mI$ pilav tavuk falan ben en fazla omlet yapabiliorum hahea bi de donmu$ pizza'yI mikrodalga'ya süfer atarIm, kralInI tanImam[hline]That kinda lovin' turns a man to a slave That kinda lovin' sends a man right to his grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexia Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Sayfayı favorites'e ekledim. Artık gönül rahatlıgıylan milleti yemege cagırabilirim. Benim fix menu "makarna+haslanmıs tavuk" oldugu için kimseyi ikinci kere cagıramıyodum:) Elleriniz dert görmesin, kısmetle dolsun.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Sufer Sucuklu Yumurta: Malzemeler:Apikoğlu,Yasin,İkbal,Egetürk,İpek vs. marka sucuk [[tercihen ipek ve apik]],2 taze yumurta,Sana yağ,Domates Salçası,Biber,Tuz Tarif:Yağı tavaya atıyoruz,sucukları atıyoruz,sucukları bi alt bi üst pişirirken coss yumurtayı kırıyoruz üstüne sevke göre salça biber gibi eklentilerde yapılabilir ama en önemlisi afiyetle yenilir[hline]İcqE-Mail When shall we three meet again?[Bu mesaj MacbetH tarafından 26 Şubat 2002 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 ahaha tebrikler Tam da bugün büroda niye off-topic de geyik olur, niye başka şeyler olmaz, ne olabilir, şu olsun bu olsun diye işten kaytarıp düşünürken aklıma gelen şeylerden biri de buydu Bilek sen benden çok yaşıcan *alnından öper* Ayrıca çok değerli tarifleriyle topic e değer katan amca ve teyzelerimize de ellerinize saalık canemler *yemeklere yumulur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 said: Athenax, 26 Şubat 2002 20:36 tarihinde demiş ki: sufer kolay bi o kadar da lezzetli firinda mantar kocaman kocaman kultur mantarlarinin saplari cikarilir, gobek cukurlari [lol lafa bak] yukari bakicak sekilde dibi azicik yaglanmis borcama dizilir ve tuzlanir cukurlarina yarimsar cay kasigi veya belki daha az tereyagi [tereyagi sevmeyenler icin becel] konur ustlerine bol kasar rendesi tikistirilir firina sokulur, cikarilir bi guzel yenir =p Bir de gövec kabında dene bence borcamda o kadar da guzel olmuyo[hline]Biligsizke bilgi kılıncı yagı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elminster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Yazarken hic dusunmediniz dimi simdi bu adamlar yurt disinda bunlari gorur, cani ceker biyerleri siser diye. Hadi bana acimadiniz da el kadar darksun'a da mi acimadiniz (agla lan darksun his ortami yarat). Olmuyor kardesim denedim olmuyor. Diger tariflerin hepsini bir yana biraktim pilav bile imkansiz. Baksana yok atesin kivamini tuturcan, yok suyunu olculu koycan, pirincleri onceden islatcan, sonra bi de ayri kapta yag isitcan falan. Acliktan olurum ben bunlari yapana kadar, zaten denedim oluyordum. Birkac kere pilav yapma denememin sonucunda ya tavayi tencereyi yakiyordum ya da pilavi tabaga koyarken dusen pilav taneleri cting ctong seklinde sesler cikariyorlardi (Yani aslinda pilav olmalarina ragmen ozlerini unutmamislar hala iclerinde pirinc tanesi ruhunu tasiyorlar). Bunun disinda makarnayla olan denemelerimi hic anlatmiyorum bile (Ne? Aval aval bakma oyle sevgili okuyucu, evet makarna bile yapamiyorum, fayans mayans her yontemi denedim, makarnalar yine olmadigi gibi bir de fayansi temizleme isi cikti extradan). Ozetle yok gardasim yok yemek yapma kabiliyeti mevcut degil bende, yemekle ilgili yapabildigim en iyi sey buzdolabindan hazir bir yiyecek cesidi alip mikrodalgaya atmak. Hem utanmiyor musunuz yemek yapma ozurlusu olan birisiyle dalga gecmeye, bogaziniza dursun, yazan elleriniz kirilsin isssallllaahh (L leri bastirarak soliceksiniz). (Canim da cekti cikip restoran mi baksam acaba, cik bu saatte acik yer yoktur). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 sanırım bi tarafının şiştiği ile kaldın neyse ben amacıma ulaştım çoktan, elm şişmiş, anneme de okuttum memleketi arayıp, salya sümüktü en son üzmek değil ama "ahan ben velet deilim artık bunları bunları yapabiliyorum, her ne kadar ahlaksız da olsam [di mi axe_pro]" demek içindi *sevinç göz yaşlarıdır o seviiiinç* [iiiii leri bastırarak söyleyeceksiniz] [heh pardon alınanlar olabilir, yani bunları yapamayan velettir demek istemedi yazar, sadece lafın gelişi öle kullandı, yoksa veletlik rulz [bkz axe_pro]] [Bu mesaj BlackRose tarafından 27 Şubat 2002 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Valla ayıp ya adama tarif veriyoruz diye yazıyorsunuzda bizim onları burda hayatta yapamayacagımızı bilmiyormusunuz sanki :( hıh aç kaldık aç kalacağız ühühüh *arkasını topluluğa dönerek ağlamaya başlar*[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 nie abi burada sarmısağın sıkılıp kavanoza konmuşu yok, en azından köyde yok çarşıda vardır da, soğan sosu, hazır suyu çıkarılmış soya, en ufak taştan ve yan bakan taneden arındırılmış pirinç de yok, ayıklaman lazım neden yapamayasın ki? tenrecen yoksa iste komşudan bi pişirimlik lol ama sakın yakma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Black sana hayvan gibi pas atıyorum forumlarda, sen şahsi onyuyon. ICQ da kapalı. Hayırdır toprak bi kusur mu ettik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 yok ya valla görmedim pası çok içtim ondan tikkatim daılmış :) icq kapalı da onu kullanmıyom artık hay allah hehe dur ben halletcem şimdi onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julias Mesaj tarihi: Şubat 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2002 Yaw Ema Tarıfıne Gore Tawugu YAptım Ama KAnlı CIktı Cope Attım Istahla Yıycektım Cok IStahlıydım Ama BI ısırdım Kan Geldı BOhuhuhu ):[hline]tui lucent oculi sicut solis radii sicut splendor fulguris lucem donat tenebris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2002 Davuk (Adi yok bunun, bu benim uydurdugum yemeklerin en kolaylarindan biridir, aramizda makarna yapmaktan aciz sahsiyetler oldugunu dehset icerisinde gormus biri olarak yazayim dedim :)) : Malzemeler : Bir butun davuk (Tavuk da olabilir bulamazsaniz) En az 4 orta boy havuc En az 2 orta boy patates En az 1 orta boy sogan (max. 2) Birkac tane taze sogan, bence min.2, max. 4 1 deste maydonoz SAPI (Sap kismi onemli, yapraklari naaparsaniz yapin) 1 Kereviz tercihe gore eklenebilir (Ben eklemem) Bol soya sosu Az nisasta Tercihen tane karabiber 3-4 Defne yapragi Az sarimsak tozu, olmadi ezilmis sarimsak (max. 2 dis) Illa duduklu tencere Havuclari temizle, 2 tanesini dudukluye (bundan sonra DT) at. Patatesleri ve kuru soganlari soy, (varsa kerevizi de) DTye. Maydonoz SAPlarini yika, parlat, DTye. Kara Biber ve defne yapragini varsa baharat torbasina koyup, yoksa direk koy. Tavugu da koy, sonrasinda DTnin 2/3U DOLACAK sekilde su koy, kapat. Kisik ateste 1 - 1.5 saat pisir, bir sure otmesine aldirma. :P Pistikten sonra cikar davugu, gogus ve butlarini ayir. (Dudak bukme, bu kadar pistikten sonra bicagi degdirince ayrilir zaten parca parca, zorlanmazsin.) Taze soganlari kucuk dogra, havuclari boyuna ince uzun kes. Iyice kizdirilmis celik tavaya (varsa wog, ikisi de yoksa teflon) az yag koy, harli ateste sirayla soganlari ve havuclari kavur (sogan 0.5, havuc 1.5 dakika max.). But ve gogusleri parcalamadan tavaya al, hafif kavurup cevir. Tavanin altini kis, bol soya sosu ekle, ustunu kapatip 5 dakika kisik ateste pisir. Yarim bardak tavuk suyunun icinde 2 kasik nisasta erit ve onu da ekleyip 10 dakika daha cok kisik ateste pisir. Ac kapagini, once koyulasmis sosunu ve sebzelerini, sonra tavugu servis tabagina al, yanina su yerine tavugun suyuyla yaptigin Bilekroz pilavi ve patates cipsi koyup ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2002 Sarimsak tozu veya ezilmis sarimsagi sebzeleri kavurma asamasindan sonra koymayanlari kinarim bu arada. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julias Mesaj tarihi: Şubat 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2002 hehe[hline]tui lucent oculi sicut solis radii sicut splendor fulguris lucem donat tenebris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar